МТС бонус: Як накопичити і на що витратити бали

  1. Правила приєднання до програми
  2. Способи підключення:
  3. принципи накопичення
  4. Як і на що витратити
  5. контроль рахунку
  6. Як подарувати бали

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

МТС бонус є програмою лояльності, яка дозволяє всім абонентам оператора МТС отримувати подарунки. Принцип її дії до неможливості проста: чим більше грошей ви витрачаєте на спілкування, тим швидше накопичуються бонуси, якими внаслідок можна розплатитися за широкий перелік вознаградітельних послуг і товарів.

У представленому огляді ми розберемося, як підключити МТС бонус, збирати і витрачати накопичені бонуси, а також з'ясуємо інші можливості проекту.

Правила приєднання до програми

Перше, що важливо зазначити, - реєстрування в програмі є абсолютно безкоштовним Перше, що важливо зазначити, - реєстрування в програмі є абсолютно безкоштовним. Функція її підключення доступна всім абонентам будь-якого тарифу. Компанія МТС передбачила кілька можливих варіантів прийняття участі в проекті, які докладніше розглянемо нижче.

Способи підключення:

  • SMS-підключення. Надішліть безкоштовне (можна пусте) смс на номер 4555. При цьому вам прийде повідомлення про прийняття замовлення, з наступним підтвердженням від програми про реєстрацію;
  • USSD-запит. Надішліть USSD-команду * 111 * 455 * 1 #. За виконання замовлення прийде підтверджує смс;
  • На сайті bonus.ssl.mts.ru. Після заповнення наданої анкети і підтвердження прийняття правил програми, на вашу електронну пошту прийде посилання, по якій потрібно перейти для підтвердження заявки. Далі ваш запит надходить в обробку і після її завершення, вам приходить смс, що підтверджує вступ в програму. Оформлення заявки в розділі МТС бонус через інтернет несе також додаткові вигоди у вигляді стартових 100 од. на свій рахунок, і ще 10 при вказівці електронної адреси.

Як бачите, реєстрація в програмі є досить швидкою і доступною кожному абоненту. А витративши якийсь час на інтернет-заявку, ви отримаєте додатковий бонус, який знаменує початок ваших накопичень і наступних приємних винагород.

принципи накопичення

В рамках проекту лояльності бонуси сумуються за витрачені вами кошти на послуги, що надаються оператором В рамках проекту лояльності бонуси сумуються за витрачені вами кошти на послуги, що надаються оператором. Вам нараховується винагорода за витрати на дзвінки, інтернет (мобільний і домашній), 1 бал за 5 рублів і бонуси за покупки в магазинах мережі МТС (1 за 3 рубля, витрачених на товари з МТС-логотипом, без нього - 1/30 рублів) .

Інші можливості накопичення:

  • МТС Гроші. При активному користуванні карткою і перевищенні витрат по ній понад 3000 рублів, нараховується вітальний бонус в розмірі 1000 балів, а також винагороди від 30 рублів / 1 бал, за будь-якої карткової оплати;
  • Мобільний додаток «Бали Плюс» з широким переліком пропозицій, за які ви можете отримати нагороди і потім перевести їх на свій рахунок;
  • Запрошення друзів. За кожного залученого до програми одного вам нараховується 50 балів;
  • «Святкові бали», МТС дарує персональні бонуси до Дня народження і деяким іншим значущим подіям.

Важливо відзначити, що програма розрахована на довгострокове участь, чим довше ви в ній знаходитеся, тим більшу кількість балів ви зможете отримувати. Єдиним, але не настільки критичним, недоліком програми можна відзначити «нестабільність» накопичень, т. Е. Вони згорають, якщо ви не витратили їх протягом року.

Як і на що витратити

Програма лояльності передбачає широкий перелік товарів і послуг, які ви можете отримати як винагороду за активне користування зв'язком.

Програма лояльності передбачає широкий перелік товарів і послуг, які ви можете отримати як винагороду за активне користування зв'язком

Натисніть на фото, щоб збільшити його

Список винагород програми складається з:

  • послуг зв'язку (додаткові хвилини, смс і ммс-повідомлення, інтернет-трафік, пр.);
  • мобільного контенту (музика, ігри, відео, різні підписки);
  • можливості встановити улюблений гудок (широкий перелік музичних новинок і хітів для того, щоб перетворити стандартний гудок);
  • знижкових карт і сертифікатів на придбання товарів і послуг в магазинах мережі МТС, а також у партнерів програми;
  • ігрового інвентарю і бонусів;
  • можливості поповнити балами рахунок МТС;
  • оплати річного обслуговування або смс-інформування по картці «МТС Гроші».

Натисніть на фото, щоб збільшити його

Каталог винагород систематично оновлюється. З усіма акційними пропозиціями ви можете ознайомитися на сайті програми.

Тут же ви можете замовити вибрані послуги / товари та розплатитися за них, як в будь-якому інтернет-магазині. Замовляти винагороди також можна за допомогою телефону (методом відправки USSD-команд або смс-повідомлень), але список доступних пропозицій в цьому випадку обмежений.

контроль рахунку

Учасникам проекту є кілька способів стежити за нарахуваннями. Серед них:

  • в особистому кабінеті на сайті МТС (баланс висвічується в інформаційній графі в верхньому кутку сторінки праворуч);
  • увійти в розділ МТС бонус (подивитися стан рахунку і тут же розплатитися за вигідні пропозиції);
  • смс-запит (відправивши слово «БОНУС» в смс на номер 4555; по цьому ж номеру можна відправити смс-повідомлення зі словом «ПРОГНОЗ» для перевірки, яка кількість може згоріти незабаром);
  • USSD-запит (відправивши команду * 111 * 455 * 0 #).

Це основні методи контролю балансу, які допоможуть вам стежити за своїми засобами і вчасно використовувати їх за призначенням.

Як подарувати бали

Оператор розрахував ймовірність не тільки одноосібного використання зароблених бонусів, але також можливість поділитися ними Оператор розрахував ймовірність не тільки одноосібного використання зароблених бонусів, але також можливість поділитися ними. Якщо ви не знаєте куди і як витратити бали, спізнюєтеся їх витратити або ж просто хочете порадувати іншої людини, існує досить простий спосіб це зробити (за допомогою реєстрування в розділі МТС бонус і входу в особистий кабінет).

Для переказу коштів слід натиснути на висвічується покажчик «Подарувати бали», далі вказати номер одержувача і число бонусів для перекладу. Для підтвердження заявки потрібно ввести код, який буде надіслано вам в смс-повідомленні. Про успішне зарахування переказу одержувач буде проінформований за допомогою смс, в якій також буде вказано номер відправника, який ощасливив його таким сюрпризом.

Існують, однак, деякі обмеження на дарування. В добу ви можете поділитися лише з однією людиною, при цьому сума одноразового переказу не повинна перевищувати 3000 балів. Максимально за місяць ви можете ощасливити таким чином 10 абонентів.

Як ви вже побачили, підключення до проекту не вимагає від вас ніяких додаткових вкладень, крім стандартних витрат на мобільний зв'язок. Натомість же вона пропонує широкий обсяг переваг, які допомагають вам економити на додаткових послугах, а також купуючи товари в магазинах мережі або у її партнерів. Тому, якщо ви ще не зареєстровані, не втрачайте часу, і починайте накопичувати бали і отримуйте за них приємні винагороди.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online