Продам дачну ділянку 10 соток лісі - Крим

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Продам ділянку в Кримському лісі - м.Старий Крим, масив "Лісова поляна", 25 км від Феодосії, мальовниче місце в горах Криму, під'їзд асфальт, поруч житлові будинки та комунікації, ділянка у власності - приватизаційний документ на 10 соток для ведення садівництва, ціна 250 000 руб, не посередник, можливість продажу суміжного ділянки.

координати ділянки:

N 44 ° 59'56.69 "

E 35 ° 1'20.44 "

Площа ділянки 10 соток Цена 250 000 руб Дата оголошення 4.12.2015

Схожі безкоштовні оголошення на сайті:

Продам земельну ділянку в Керчі Продам земельну ділянку в Керчі

Продаються дачні ділянки в Керчі (членство в кооперативі, кооператив переоформлений за Російському законодавству) Можлива приватизація .... Продаються дачні ділянки в Керчі (членство в кооперативі, кооператив переоформлений за Російському законодавству) Можлива приватизація Продам Земельна ділянка в Криму, смт. Сонячногірське 20 км від Алушти АН "Крим-Рим" проводить набір громадян в Проект розвитку і будівництва малого дачного селища "Сонячногірське" в формі дачного кооперативу, расположе ... Продаю земельну ділянку під дачу Продаю земельну ділянку 1 (одна) або 3 (три) сотки між Судаком і Алуштою с. Привітне для будівництва дачного будиночка 250 метрів від моря, а так само ... Дача в лісовому масиві в 7-ми км від Тули по Сімферопольському шосе в районі д.Рви 7,5 соток, вода, електрика, літній будиночок, велика альтанка, яблуневий сад, плодово-ягідні насадження, газон, квіткова клумба, в 30 метрах ставок з ...

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online