Оформлення купівлі-продажу дачної ділянки в компанії Облземстрой

  1. Оформлення купівлі-продажу дачної ділянки Якщо ви вже визначилися з селищем, в якому плануєте купити...
  2. Реквізити для оплати

Оформлення купівлі-продажу дачної ділянки

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Якщо ви вже визначилися з селищем, в якому плануєте купити земельну ділянку і з'їздили з менеджером на перегляд, то наступним вашим кроком на шляху буде укладення договору купівлі-продажу земельної ділянки, для цього необхідно приїхати в офіс компанії і мати при собі наступні документи:

  1. Паспорт громадянина РФ;
    Далі укладається договір на покупку земельної ділянки, в якому позначені умови угоди, видаються необхідні зразки документів, які ви зобов'язані мати при наступному візиті в офіс після оплати договору.
  2. Оригінал квитанції про оплату Держмита за Державну реєстрацію права, який ви отримуєте при оформленні договору купівлі-продажу ділянки в офісі компанії;
  3. Нотаріально посвідчена довіреність на представництво інтересів в разі, якщо договір купівлі-продажу укладається за дорученням (оригінал);
  4. Нотаріально посвідчена довіреність на співробітників «ОблЗемСтрой» для представлення інтересів Покупця в Росреестра при державній реєстрації переходу права власності за основним договором купівлі-продажу.

Наша юридична служба самостійно надасть необхідну кваліфіковану допомогу при укладенні договору купівлі-продажу та інших документів, відділ реєстрації протягом встановленого цивільним законодавством РФ терміну зробить реєстрацію права власності на дачний земельну ділянку.

Після оплати 100% ціни договору і надання всіх вище перерахованих документів в офіс компанії, всього через 30 днів ви отримуєте свідоцтво на власність. Всього кілька кроків і у вас своя земля.

Договір на обслуговування

Після того, як Ви стали щасливим володарем земельної ділянки, Вам необхідно укласти договір на обслуговування, зразок якого Ви можете завантажити нижче, разом з відповідними реквізитами для оплати внесків.

Зразок договору обслуговування ДНП Лісове Зразок договору обслуговування ДНП "Лісове"

Реквізити для оплати

Реквізити для оплати обслуговування селища Реквізити для оплати обслуговування селища

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online