Як вибрати і коли краще купити дачну меблі

  1. Коли краще купувати дачну меблі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Після покупки заміського будинку або дачі хочеться підібрати і нові меблі. везти старі дивани і шафи в затишний котедж зі свіжим ремонтом немає ніякого бажання. Багато новосели намагаються заощадити на придбанні дачних меблів, вишукуючи інформацію про акції, розпродажі та сезонні знижки. Чи реально купити столи , стільці і шезлонги для відпочинку за містом, не витративши пристойну суму?

Різноманіття сучасної дачних меблів вражає типом матеріалів і дизайнерськими рішеннями. Класичні дерев'яні вироби, витончені плетені крісла з ротанга, легкі пластикові столи і масивні металеві стільці - найчастіше визначитися з вибором досить важко. Тому для початку варто зрозуміти, де буде розміщуватися дачні меблі - на терасі або під відкритим небом. Різноманіття сучасної дачних меблів вражає типом матеріалів і дизайнерськими рішеннями

Пластикові меблі недорога, легка, щодо довговічна, невибаглива в догляді. Їй не страшні прямі сонячні промені, сирість і дощ. Зазвичай меблі з пластика встановлюють в місцях для пікніка. Під відкритим небом такі меблі простоїть кілька років, зберігши первісний вигляд.

Повітряні ротангові стільці і столи розміщують під навісом. Меблі практично не вигоряє, але ось опади переносить погано. Через кількох перебувань під дощем конструкція деформується, а зовнішній вигляд залишає бажати кращого.

Дачні меблі з дерева - тумби , Столики, лавки і складні крісла - краще розташувати на терасі або веранді. Під відкритим небом дерев'яні вироби простоять 2-3 роки, після чого через вологість почнуть деформуватися. Доведеться оновлювати лакофарбове покриття, закладати тріщини в елементах конструкції.

Металевих меблів страшна тільки вогкість. Вироби обробляються антикорозійним складом, проте з часом на них все ж з'являються плями іржі. На комфорті позначаються і перепади температури. Поверхні швидко нагріваються і остигають, тому і взимку і влітку доводиться використовувати м'які подушки і підстилки.

Коли краще купувати дачну меблі

Щоб не розоритися на покупку дачних меблів, доведеться враховувати деякі нюанси ринку. Маркетологи дають наступні поради: Щоб не розоритися на покупку дачних меблів, доведеться враховувати деякі нюанси ринку

  1. Не беріть меблі в сезон і за кілька місяців до його початку. Ціни на дачну меблі починають рости з початку весни. Пікові значення спостерігаються ближче до квітня. Якщо ви хочете заощадити на покупці стільців, прихожих і столів для заміського будинку, перенесіть похід по меблевих магазинах на осінньо-зимовий період.
  2. Не сподівайтеся на рекламні акції, знижки та спеціальні пропозиції. Найчастіше магазини починають атакувати покупців знижками в середині весни, коли приходять нові колекції. Ціни в цей час максимально завищені, тому спеціальні пропозиції лише частково компенсують націнку.

Шукайте меблі з нових колекцій за вигідними цінами в кінці травня. Бум на покупки дачних меблів починає спадати до кінця квітня. Зачекавши ще кілька тижнів можна придбати нові меблі для дачі за прийнятними цінами. В середині і наприкінці травня магазини будуть розпродавати залишилися вироби з нових партій - саме час вивчити асортимент і зробити вигідну покупку. Єдиний мінус - вибирати доведеться з того, що залишилося.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online