Інвестиції і цінні папери

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

13.12.2016 Шановні Клієнти!

АТ «Собінбанк» повідомляє про припинення з 01 січня 2017 р загального фонду банківського управління «Собінбанк - Стратегічні інвестиції» відповідно до п.1.19 Загальних умов створення і довірчого управління майном загального фонду банківського управління «Собінбанк - Стратегічні інвестиції».

17.02.2016 Шановні Клієнти!

Повідомлення про зміну найменування АТ «Собінбанк» клієнтам (контрагентам)

Справжнім Акціонерний банк «Сприяння громадським ініціативам» (відкрите акціонерне товариство) / АТ «Собінбанк, далі - Банк / повідомляє про зміну найменування Банку у зв'язку з приведенням у відповідність з Федеральним законом № 99-ФЗ від 05.05.2014.

Згідно з новою редакцією Статуту, погодженого Центральним Банком Російської Федерації 15.01.2016 р та зареєстрованого Управлінням Федеральної податкової служби по м Москві 22.01.2016 р, нові найменування Банку наступні:

- повне фірмове найменування: Банк «Сприяння громадським ініціативам» (акціонерне товариство);

- скорочене фірмове найменування: АТ «Собінбанк».

Генеральна ліцензія Банку Росії № 1317 від 05.02.2016 року.

Зміна найменування Банку не спричинить за собою будь-яких змін прав і обов'язків Банку по відношенню до своїх клієнтів, контрагентів і партнерам. Переоформлення договорів і довіреностей з використанням нового найменування Банку не вимагається, всі діючі договори і угоди, укладені Банком раніше, а так же видані від імені Банку діють довіреності зберігають законну силу.

20.11.2015 Шановні Клієнти!

АТ «Собінбанк» повідомляє Вас про внесення c 01.12.2015 змін до Регламенту надання АТ «Собінбанк» послуг на ринку цінних паперів:

Внесено зміни в Умов здійснення депозитарної діяльності депозитарію АТ «Собінбанк» і Тарифи Депозитарію АТ «Собінбанк» - Додаток №22 до Умов здійснення депозитарної діяльності депозитарію АТ «Собінбанк». З новим текстом Умов можна ознайомитися тут. .

09.10.2015 Шановні Клієнти!

АТ «Собінбанк» повідомляє Вас про внесення c 09.10.2015 змін до Проспекту Трастового керуючого, затверджений Наказом по Банку від 09.10.2015 № 486.

Новий текст Проспекту Трастового керуючого можна скачати тут. .

08.10.2015 Шановні Клієнти!

З 23.10.2015 "Умовами здійснення депозитарної діяльності АТ" Собінбанк "(Умови), затверджених Наказом від 08.10.2015 р № 482 встановлюється єдина тривалість операційного дня Депозитарію з 12:00 за московським часом поточного робочого дня до 12:00 за московським часом наступного робочого дня. Під операційним днем ​​розуміється час, протягом якого відбуваються інвентарні операції з цінними паперами в Депозитарії.

Доручення на депозитарні операції і інші документи, передбачені Умовами, приймаються Депозитарієм протягом усього робочого дня.

28.07.2014 Шановні Клієнти!

АТ «Собінбанк» повідомляє Вас про внесення c 01.09.2014 змін до Регламенту надання АТ «Собінбанк» послуг на ринку цінних паперів:

  1. Внесено зміни до Тарифів Депозитарію АТ «Собінбанк» - Додаток №22 до Умов здійснення депозитарної діяльності депозитарію АТ «Собінбанк» - доданий мінімальний розмір комісії за зберігання і облік прав на бездокументарні цінні папери на рахунку депо в розмірі 10000-00 рублів на місяць (пункт 22.6).

21.07.2014 Шановні Клієнти!

АТ «Собінбанк» повідомляє Вас про внесення c 01.08.2014 змін до Регламенту надання АТ «Собінбанк» послуг на ринку цінних паперів:

  1. Внесено зміни до Тарифів Додаток №8 до Регламенту надання АТ «Собінбанк» послуг на ринку цінних паперів - доданий пункт 10 про стягнення комісійної винагороди за обслуговування рахунку для розрахунків з цінних паперів Клієнта при відсутності операцій по ньому протягом 1 року (за винятком операцій з списанню комісійних винагород);
  2. У Додатку 11 до Регламенту надання АТ «Собінбанк» послуг на ринку цінних паперів «Повідомлення про ризики, що виникають при роботі на ринку цінних паперів і при обліку грошових коштів клієнта у банку» додано інформацію, адресована Клієнтам-фізичним особам, у тому, що кошти , спрямовані на придбання векселя, не підлягають обов'язковому страхуванню відповідно до Федерального закону від 23.12.2003 р №177-ФЗ «Про страхування внесків фізичних осіб у банках Російської Федерації.

09.12.2013 Шановні Клієнти!

Акціонерний банк «Сприяння громадським ініціативам» (відкрите акціонерне товариство) / АТ «Собінбанк» / повідомляє Вам, що з 01.01.2014 вступають в силу зміни до Регламенту надання АТ «Собінбанк» послуг на ринку цінних паперів (далі - Регламент)

З новою редакцією Регламенту можна ознайомитися тут.

У зв'язку із зазначеними змінами АТ «Собінбанк» інформує Клієнтів про розірвання з 01.01.2014 Угоди з обслуговування в Автоматизованої брокерської системи і припинення роботи дистанційної системи, призначеної для подачі в режимі реального часу розпорядчих повідомлень для здійснення операцій з цінними паперами та грошовими коштами через інформаційно -Торговельна систему Netinvestor, а також про розірвання Угоди про визнання і використанні електронного підпису в корпоративній системі захищеного електронного документо Борота Акціонерного банку «Сприяння громадським ініціативам» (відкрите акціонерне товариство) - АТ «Собінбанк».

Відповідно до Генеральної угоди «Про комплексному обслуговуванні на ринку цінних паперів» на умовах нової редакції Регламенту АТ «Собінбанк» передбачає можливість подачі розпорядчих повідомлень в АТ «Собінбанк» для проведення операцій з цінними паперами наступними способами:

  • на паперовому носії особисто (через представника);
  • в усній формі по телефону: +7 (495) 725-25-29 при дотриманні умов, передбачених розділом 8 нової редакції Регламенту.

Для отримання можливості подачі розпорядчих повідомлень в усній формі за вказаним вище телефоном Клієнту необхідно отримати пароль в АТ «Собінбанк» відповідно до п. 8.1 нової редакції Регламенту. Для отримання такого пароля необхідна особиста присутність Клієнта (представника Клієнта) в Головної організації АТ «Собінбанк» за адресою: м Москва, вул. Рочдельська, 15, стр. 56.

АТ «Собінбанк» також повідомляє Клієнтів про те, що в зв'язку зі змінами в законодавстві Російської Федерації Вам необхідно надати АТ «Собінбанк» акцепт на списання комісій за брокерське і депозитарне обслуговування з рахунків, відкритих в АТ «Собінбанк» (згідно з частиною VI новій редакції регламенту, глави 9 Умов здійснення депозитарної діяльності депозитарію АТ «Собінбанк» (далі - Умови)). Для цього просимо Клієнтів підписати Анкету юридичної / фізичної особи (за формою Додатків 5а / 5б до Регламенту (3/4 до Умов)) і Заява (за формою Додатка 19 до Умов) з внесеними в них змінами, які стосуються надання акцепту.

Анкету фізичної особи можна скачати тут.

Анкету юридичної особи можна скачати тут.

Заяву можна скачати тут.

Питання, пов'язані з даним повідомленням АТ «Собінбанк», можна задати за телефонами: +7 495 725 25 25 доб. 5361, 5377

З повагою,
АТ «Собінбанк»

18.09.2013 Шановні клієнти!

У зв'язку зі змінами в законодавстві Російської Федерації про ринок цінних паперів повідомляємо Вас про внесення c 01.10.2013 відповідних змін до Регламенту надання АТ «Собінбанк» послуг на ринку цінних паперів.

Внесено зміни в «Умови здійснення депозитарної діяльності депозитарію АТ« Собінбанк »(далі - Умови), в тому числі:

- Повідомлення про проведення зборів акціонерів та інших корпоративних діях і події будуть розміщуватися на офіційному сайті Банку в мережі «Інтернет» за адресою: www.sobinbank.ru в розділі «Послуги інвестиційні / Депозитарна обслуговування / Повідомлення депонентам».

- Перерахування доходів Депонентам, що є номінальними власниками і довірчими керуючими - професійними учасниками ринку цінних паперів, здійснюється Депозитарієм не пізніше наступного робочого дня після дня їх надходження на рахунок Депозитарію, а іншим Депонентам не пізніше 5 (п'яти) робочих днів після дня надходження відповідних виплат.

З новим текстом Умов можна ознайомитися тут.

Крім того, скасований спосіб подачі Клієнтами розпорядчих повідомлень в Банк за допомогою факсимільних повідомлень.

Також звертаємо Вашу увагу, що відповідно до пункту 14 статті 7 Федерального закону від 07.08.2001 № 115-ФЗ "Про протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, і фінансуванню тероризму" Клієнти зобов'язані надавати інформацію в Банк про бенефіциарних власників. Анкети бенефіціарним власників можна скачати тут.

26.12.2012 Шановні депоненти!

У зв'язку з приведенням діяльності НКО ЗАТ НРД у відповідність до вимог Федерального закону від 07.02.2011 № 7-ФЗ «Про кліринг і клірингової діяльності» та Положенням про особливості порядку відкриття і закриття торгових і клірингових рахунків депо, а також здійснення операцій за вказаними рахунками , затвердженим наказом ФСФР Росії від 15.03.2012 № 12-12 / пз-н, НКО ЗАТ НРД відкриває АТ «Собінбанк» торгові рахунки депо номінального утримувача для проведення розрахунків за цінними паперами за результатами клірингу. Депозитарій АТ «Собінбанк» в свою чергу повинен враховувати права на ці цінні папери на торгових рахунках депо, відкритих Депонентам.

Для подальшого здійснення операцій на Секторі «Основний ринок» ВАТ «Московська Біржа» після 1 січня 2013 р Депоненти повинні надати в АТ «Собінбанк» доручення за формою Додатка № 25 до Умов здійснення депозитарної діяльності депозитарію АТ «Собінбанк» (далі - Умови) , із зазначенням в якості клірингової організації ЗАТ АКБ «Національний Кліринговий Центр».

У разі якщо Депонент не надасть доручення за формою Додатка № 25 до Умов, цінні папери не будуть переведені на торговий рахунок депо Депонента і будуть враховуватися на основному рахунку депо Депонента, внаслідок чого стануть недоступними для проведення угод в Секторі «Основний ринок» ВАТ «Московська біржа ».

Форму доручення в електронному вигляді (Додаток № 25 до Умов) Ви можете знайти на офіційній сторінці АТ «Собінбанк» мережі Інтернет www.sobinbank.ru. в розділі «Послуги інвестиційні» - «Депозитарна обслуговування».

При виникненні питань в зв'язку з представленою інформацією просимо звертатися за телефоном: 725 25 25 доб. 5377, 5388.

21.12.12 Шановні клієнти!

У зв'язку зі змінами в законодавстві Російської Федерації про ринок цінних паперів повідомляємо Вас про затвердження та введення в дію з 01.01.2013 Наказом по АТ «Собінбанк» № 672 від 20.12.2012 новій редакції «Умов здійснення депозитарної діяльності депозитарію АТ« Собінбанк »(далі - Умови).

Звертаємо Вашу увагу на зміну Тарифів Депозитарію АТ «Собінбанк», видів договорів, що укладаються, що відкриваються рахунків депо, форм доручень, що подаються в Депозитарій, і інших додатків до Умов.

З новим текстом Умов можна ознайомитися тут.

Також зазначеним вище Наказом введені нові Тарифи на надання послуг на ринку цінних паперів (Додаток №10 до Регламенту надання АТ «Собінбанк» послуг на ринку цінних паперів).

12.09.2012 Шановні Клієнти!

Повідомляємо Вас про те, що з 24.09.2012 вступають в силу зміни до Регламенту надання АТ «Собінбанк» послуг на ринку цінних паперів.

У зв'язку із зазначеними змінами АТ «Собінбанк» здійснює прийом доручень для здійснення угод РЕПО тільки від юридичних осіб-резидентів Російської Федерації.

З новим текстом Регламенту можна ознайомитися засланні.

01.09.2012 Шановні Клієнти!

Повідомляємо Вас, що 15 лютого 2012 р АТ «Собінбанку» здійснює функції агента з продажу, обміну та реалізації (погашення) паїв ПІФів під управлінням ЗАТ «ВТБ Капітал Управління Активами» .

Купити, погасити, обміняти паї ПІФів, а також перерахувати гроші в оплату паїв або отримати гроші за погашення паїв можливо, подавши заявку в Відділення «Краснопресненській» АТ «Собінбанку», що знаходиться за адресою: вул. Рочдельська, д. 15, стр. 56. При собі необхідно мати паспорт.

Додаткову інформацію можна отримати в Керуючою Компанії по телефону (495) 589-10-00 або 8-800-700-44-04, а також ознайомитися з засланні.

21.03.11 Шановні Клієнти!

Повідомляємо Вам, що у зв'язку із закінченням терміну дії сертифіката електронного цифрового підпису сервера NetInvestor і сертифіката засвідчується центру АТ "Собінбанк" (даними сертифікатами здійснюється перевірка підпису і шифрування електронних пакетів), 20 квітня 2011 року в 9:00 у автоматизованої паспортної системи NetInvestor буде проведено планову заміну даних сертифікатів на нові.

Нові сертифікати можна скачати за цією засланні.

Вам необхідно:
1) розпакувати архів Cert.rar
2) скопіювати файл Key_NI_2011.pem в папку Cert і файл certca_2.pem в папку CA
3) в призначений вище час прописати в налаштуваннях програми новий ID Сертифікату сервера - 019C0203430104021F4C
До 19 квітня 2011 року Ви працюєте на старому сертифікаті сервера.

Інструкцію з налаштування криптозахисту можна скачати тут.

Програму NetInvestor Client можна скачати тут.

При виникненні проблем із заміною сертифікатів звертайтесь за телефоном (495) 725 25 25 доб. 5907, 5199.

31.12.10 Шановні клієнти!

Наказом по Банку №770 від 31.12.10г. внесено зміни до Проспект Трастового керуючого, пов'язані з реорганізацією небанківські кредитні організації ЗАКРИТОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «РОЗРАХУНКОВА ПАЛАТА Московською міжбанківською валютною біржею» (ЗАТ РП ММВБ) у формі приєднання до неї Закритого акціонерного товариства «Національний депозитарний центр», а також зміною найменування ЗАТ РП ММВБ на Небанківська кредитна організація закрите акціонерне товариство «Національний розрахунковий депозитарій» (НКО ЗАТ НРД). Новий текст Проспекту Трастового керуючого можна скачати тут.

30.11.10 Шановні клієнти!

Наказом по Банку №663 від 29.11.10г. з тексту «Регламент надання АТ« Собінбанк »послуг на ринку цінних паперів» був виключений пункт 18.3. Дана зміна вступає в силу 10.12.2010 р Новий текст Регламенту можна скачати тут.

архів новин

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online