Тереза ​​Мей змінить Кемерона на посаді британського прем'єра 13 липня

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Вона стане першою після Маргарет Тетчер жінкою, яка очолить уряд країни Вона стане першою після Маргарет Тетчер жінкою, яка очолить уряд країни   Фото: epa / vostock-photo   Москва

Фото: epa / vostock-photo

Москва. 11 липня. INTERFAX.RU - Міністр внутрішніх справ Великобританії Тереза ​​Мей обрано лідером Консервативної партії Великої Британії, повідомляє агентство Associated Press.

Оскільки торі є правлячою партією, тепер саме вона стане прем'єр-міністром країни.

Чинний глава кабміну Девід Кемерон доповість Королеві Єлизаветі II про свою відставку в середу 13 липня. Після цього Мей стане новим прем'єр-міністром.

У понеділок 11 липня її єдина конкурентка в боротьбі за пост глави консерваторів і майбутнього прем'єр-міністра, заступник міністра енергетики Великобританії Андреа Лідсом оголосила про свій вихід з гонки. Вона заявила, що "ця ноша для неї дуже важка".

Після її заяви 59-річна Мей залишилася єдиним і безальтернативним кандидатом торі.

"Моя кампанія ґрунтувалася на трьох речах. По-перше, країні потрібен сильний добре себе зарекомендував лідер, щоб провести нас через непростий і непередбачуваний період, який нас чекає в економіці і політиці. Великобританія повинна в ході переговорів отримати кращі для себе умовах виходу з ЄС , і ми повинні знайти своє місце в новому світі. Brexit - це Brexit, і ми зробимо його успішним. По-друге, ми повинні об'єднати нашу країну. і по-третє, нам потрібен новий позитивний погляд на майбутнє нашої країни. ми повинні бачити майбутнє нашої країни як державної реєстрацiї арства, яке працює не на привілейоване більшість, а на кожного з нас ", - заявила Мей незабаром після оголошення її новим лідером Консервативної партії.

До Терези Мей у Великобританії лише одного разу була жінка прем'єр-міністр: Маргарет Тетчер очолювала уряд з 1979 по 1990 рік.

Чинний глава кабміну Девід Кемерон оголосив про те, що піде у відставку, на наступний день після референдуму про членство в ЄС. Тоді 51,9% британців проголосували за вихід з Євросоюзу, проти чого виступав Кемерон. він заявив , Що не буде "капітаном, що направляють країну по новому курсу".

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online