Підсумки року за бізнес-ланчем

  1. Новини рекламного відділу
  2. Підсумки року за бізнес-ланчем

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Розміщення реклами в найбільш рейтингових ЗМІ Первоуральска можливо завдяки співпраці з рекламним відділом Первоуральского медіахолдингу.

Виготовлення відео та аудіо роликів в Первоуральске, розміщення їх на телеканалах Євразія-ТНТ і ПТВ - РЕН, радіостанції Міліцейська хвиля, 95,1 FM і радіо Рекорд, 90,5 FM, а також виготовлення рекламно-інформаційних програм і розробка спецпроектів - ці та інші можливості відкриваються перед рекламодавцями, що звернулися до нас за послугами.
Вибираючи ЗМІ Первоуральска, з урахуванням нашого досвіду і статистики, рекламні кампанії наших замовників просто приречені на успіх!

Чому більше 410 компаній довіряють нам просування своїх товарів і послуг в Первоуральске

1. Розміщення в ЗМІ Первоуральского медіахолдингу дозволяє нашим партнерам домогтися 80% охоплення населення Первоуральска за 3 дні

2. Ми проводимо соціологічні дослідження з вивчення смаків і звичок аудиторії, щоб рубль, вкладений в рекламу, приносив клієнтам як мінімум 5.

3. Мінімальна вартість розміщення на 3 дні - від 2 000 рублів.

4. Принцип роботи «одного вікна» економить час. В рамках одного договору і замовлення, наш менеджер скоординує медіаплани і витрати на всіх рекламних майданчиках Первоуральска.

5. Реклама виходить в якісному контенті федеральних каналів, що додає їй статусності і забезпечує увагу великої аудиторії.

Новини рекламного відділу


Розміщення реклами в найбільш рейтингових ЗМІ Первоуральска можливо завдяки співпраці з рекламним відділом Первоуральского медіахолдингу

Підсумки року за бізнес-ланчем

В "Біг Бен Пабі", в дружній атмосфері в обстановці англійського стилю ми підвели підсумки року, "відзвітувавшись" перед нашими партнерами за роботу із залучення аудиторії до наших ЗМІ. Адже найцінніше, що у нас є - це численна армія телеглядачів і радіослухачів.
Зберегти лідерські позиції на ринку ЗМІ Первоуральска протягом багатьох років - це не випадковий збіг обставин, це систематична праця по створенню контенту, роботи з партнерами, підтримки матеріально-технічної бази та проведення спецзаходів. Саме на останньому пункті і було наголошено під час презентації.
Адже в результаті організації розіграшів, свят і флеш-мобів ми не тільки підвищуємо лояльність городян до наших ЗМІ, але і добиваємося більшого охоплення аудиторії і зниження вартості одного контакту для наших рекламодавців.
Наприклад, один вихід експрес-реклами на радіо Свіжий вітер коштує 300 рублів, його почують 20 000 чоловік, отже, вартість одного контакту - 1,5 копійки, а якщо в цей час на нашій хвилі знаходяться 30 000 осіб, то вартість знижується до 1 копійки.
Таким чином, вкладаючи свої кошти і сили в заходи по залученню додаткової аудиторії, ми робимо розміщення реклами наших клієнтів більш вигідним. Про ці та інші способи роботи з аудиторією, про новинки та успіхи ТК РЕН, ТНТ, Русского радио і Свіжого вітру ми і говорили в неформальній обстановці за чашкою чаю з нашими рекламодавцями.

Повернення до списку


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online