Екс-мера Білгород-Дністровського, якого влітку посадили на 6 років, випустили на свободу

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

23 грудня 2015 року, 17:55 Переглядів: 23 грудня 2015 року, 17:55 Переглядів:   Нановський більше не хабарник & mdash;  шахрай

Нановський більше не хабарник & mdash; шахрай. Фото: & nbsp; bilgorod-d.org.ua.

Апеляційний суд Одеської області перекваліфікував справу екс-мера Білгорода-Дністровського Ігоря Нановський, якого раніше засудили до позбавлення волі строком на 6 років за хабарництво. Тепер судді вирішили, що Нановський винен в шахрайстві, і відпустили його з-під варти.

"Сьогодні оголосили лише рішення, а мотиви, за якими його змінили, зачитають 28 грудня", - повідомив нам прес-секретар суду Артур Сенніков і додав, що екс-чиновнику призначили 2-річний випробувальний термін.

Нагадаємо, Нановський звинувачували в скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ч.4 ст.368 та ч.1 ст.364 КК Україна за вимагання та отримання від приватного підприємця неправомірної вигоди в розмірі 16 тис. Грн. Під час останньої передачі грошових коштів, мера затримали співробітники міліції в його службовому кабінеті.

У серпні чиновнику зачитали вирок і взяли під варту в залі суду. Нановсого засудили до 6 років позбавлення волі з позбавленням права займати посади в органах місцевого самоврядування, пов'язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно - господарських функцій строком на три роки і з конфіскацією майна за отримання неправомірної вигоди. Як відзначили в прес-службі Київського райсуду Одеси заявили, в ході судових засідань обвинувачуваний свою вину не визнав і пояснив, що це політичне замовлення.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Екс-мера Білгород-Дністровського, якого влітку посадили на 6 років, випустили на свободу". інші Новини Одеси дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Марія Крижанівська

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online