Теледеньгі, або Як білорусу потрапити на ТБ

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Як потрапити на зйомки популярного телешоу Як потрапити на зйомки популярного телешоу? Скільки грошей можна там заробити? оглядач порталу www.interfax.by в пошуках відповідей, озброїлася телефоном і телепультом.

Більшість улюблених білорусами телевізійних ігор, на жаль, російського виробництва. З білоруських на думку спадає хіба що «Один проти всіх» з Георгієм Чаклуном.

Багато російських телешоу, що транслюються по білоруським каналам, не мають нічого проти участі в них громадян Білорусі. Єдине обмеження: всі витрати (квитки, розміщення, харчування і т. Д.) Потрібно виплачувати з власного гаманця. Але є і винятки ...

Мільйонер з російським паспортом

Гра «Хто хоче стати мільйонером». Російський варіант є аналогом англійської телевікторини «Who Wants to Be a Millionaire?». Тут можна заробити RUB3 млн. (Раніше було RUB1 млн.), Відповівши на 15 питань з різних галузей знань. На сьогоднішній день переможцями гри стали лише три її учасника.

Як же стати учасником проекту? На жаль, доведеться засмутити мріють про мільйон з білоруської пропискою або реєстрацією. Взяти участь в грі може тільки особа, яка постійно або тимчасово зареєстрована на території Російської Федерації. Якщо ви, звичайно, не син або він не брат Діброва - старого-нового ведучого телевікторини. Родичі людей, що беруть участь в створенні проекту «Хто хоче стати мільйонером», можуть брати участь в грі незалежно від громадянства або наявності реєстрації.

Якщо ж з якої-небудь причини ви володієте російською реєстрацією, то сміливо можете брати участь у відборі. Всю інформацію можна дізнатися на сайті www.1tv.ru/who/ або по тел. 8-809-505-8888.

Гроші ... в студію ...

Всім відома гра «Поле чудес» є аналогом американської передачі «Колесо Фортуни» ( «Wheel of Fortune»). Програма транслюється на Першому каналі щоп'ятниці о 18:20 (російське час). Білоруси можуть споглядати Якубовича на каналі ОНТ також по п'ятницях, але о 18:55.

У програмі «Поле чудес» запросто можуть взяти участь і жителі нашої країни. Для цього до редакції передачі необхідно надіслати лист і оригінальний кросворд (цю інформацію можна знайти на сайті Першого каналу http://www.1tv.ru/ . Адреса редакції: 127000, Москва, вул. Академіка Корольова, д. 12, «Поле чудес». Можна також зателефонувати +7495 617-75-14. Послуга SMS-повідомлень для жителів Білорусі поки недоступна. По електронній пошті можна лише уточнити деякі питання. Але потрапити на передачу таким способом не можна.

Заробити гроші своїм власним розумом ...

«Що? Де? Коли? »Настільки популярна на пострадянському просторі, що деякі букмекерські контори (в тому числі і білоруські) навіть приймають ставки на гру.

Відмітна особливість програми - тільки прямі трансляції, які проходять зазвичай пізно ввечері в суботу. До речі, весняну серію ігор білоруські телеглядачі зможуть побачити з 4 по 25 квітня на каналі ОНТ. Саме час відправляти свої питання. Зробити це можна кількома способами:

  • Шлях перший: відправити питання на «13 сектор» (сайт http://www.13mts.ru/ ). Питання на «13 сектор» приймаються тільки під час прямої трансляції гри. Питання має бути коротким, т. К. Існує обмеження за кількістю знаків, і, бажано, коректним.
  • Шлях другий: відправити питання по електронній пошті [email protected] .
  • Шлях третій: відправити питання по звичайній пошті. Адреса редакції: 127427, Москва, вул. Академіка Корольова, 12, «Що? Де? Коли? ».

У двох останніх випадках в листі необхідно вказати наступну інформацію:

  • Формулювання питання і правильну відповідь.
  • Докладний джерело інформації.
  • Зворотна адреса, адреса електронної пошти, телефон.
  • Трохи про себе (вік, освіта, місце роботи, захоплення).
  • Фото.

Вгадай хто?

Популярна російська передача «Інтуїція» виходить на телеканалі ТНТ з 7 вересня 2007 рік. Ведучий - Віктор Логінов. Головний приз - RUB1 млн.

Програму «Інтуїція» білоруські глядачі можуть побачити на Першому каналі в п'ятницю (12:10) і суботу (16:40).

Щоб пройти кастинг на передачу, необхідно заповнити анкету на сайті телеканалу ТНТ або зв'язатися по телефону +7 (495) 783 73-00.

Крім стандартного набору питань, анкета також включає і оригінальні. Наприклад, вгадували чи незнайомі люди вашу професію після недовгого спілкування; за якими ознаками (зовнішність, поведінка і т. д.).

«Один проти ...»: везе наполегливій

Гра «Один проти всіх» є білоруським аналогом популярної майже в 30 країнах світу гри «Один проти ста». Головний приз - Br50 млн. За історію передачі ці гроші зміг виграти тільки один чоловік - Микола Єфименко. Програма виходить на каналі ОНТ в суботу о 18.35.

Потрапити на передачу «Один проти всіх» білорусу, безумовно, набагато простіше. Та й менш накладно, що також важливо. Важко сказати, наскільки реально стати учасником самого шоу, але потрапити в так звану базу даних передачі дуже навіть реально. Інша справа, що, навіть потрапивши в цю базу, шанс на можливість реально пограти дорівнює лішь20%. Причому, від вас це не залежить зовсім. Учасників шоу вибирає комп'ютер методом випадкових чисел.

Отже, для того щоб стати учасником шоу «Один проти всіх», необхідно відповісти правильно на 12 запитань на сайті телеканалу ОНТ. Раніше відповідати на питання можна було по телефону і за допомогою SMS-повідомлень. Але зараз така послуга не діє.

Для відповіді на питання дається всього 20 секунд. Не можна сказати, що питання для відбору занадто складні. Але ближче до кінця вони дійсно починають викликати труднощі. Але бажаючі потрапити в базу передачі рано чи пізно обов'язково туди потраплять. По-перше, щодня надається 10 спроб. По-друге, питання періодично повторюються. Так що якщо із завидною завзятістю відповідати на них, то обов'язково рано чи пізно правильно відповіси на все.

Після цього не залишається нічого іншого, як просто чекати. У тому випадку, якщо вас вибере комп'ютер, ви будете запрошені до редакції. Далі потенційним учасникам треба буде черговий кастинг, в результаті якого і будуть відбиратися учасники шоу. Як йдеться на сайті передачі: компанія сама відбирає потенційних гравців, виходячи з інтелектуального рівня претендентів і художніх вимог, що пред'являються до програми.

Як потрапити на зйомки популярного телешоу?
Скільки грошей можна там заробити?
Російський варіант є аналогом англійської телевікторини «Who Wants to Be a Millionaire?
Як же стати учасником проекту?
«Що?
Де?
Коли?
Де?
Коли?
Вгадай хто?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online