NEWSru.com :: ЦБ позбавив ліцензії банк ВВБ з Севастополя

ЦБ позбавив ліцензії банк ВВБ з Севастополя

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Російський Центробанк з 9 квітня відкликав ліцензію на здійснення банківських операцій у банку ВВБ з Севастополя. Наказом ЦБ в банк призначено тимчасову адміністрацію.

Даний банк за підсумками 2017 року обійняв 182-е місце за розміром активів у ренкінгу "Інтерфакс-100". За даними Банку Росії, на 1 березня поточного року за величиною активів ця кредитна організація займала 179-е місце в банківській системі РФ.

"Діяльність керівництва банку привела до утворення на балансі кредитної організації значного обсягу проблемних активів і майна, врахованого за завищеною вартістю. Внаслідок цього банк в грудні 2017 року виявився нездатний виконувати вимоги кредиторів. З метою захисту інтересів кредиторів і вкладників банк ВВБ з урахуванням його значущості для Республіки Крим та міста Севастополь наказом Банку Росії був введений мораторій на задоволення вимог кредиторів ", - йдеться в повідомленні регулятора.

Об'єктивне відображення вартості активів в звітності ВВБ за результатами проведеного тимчасовою адміністрацією обстеження його фінансового стану призвело до повної втрати власних коштів (капіталу) банку.

Крім того, банк допускав неодноразові порушення вимог законодавства у сфері протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, і фінансуванню тероризму в частині достовірності видавалися в уповноважений орган відомостей, в тому числі за операціями, що підлягають обов'язковому контролю.

Регулятор нагадує, що неодноразово застосовував відносно банку ВВБ заходи наглядового реагування, в тому числі двічі вводив обмеження на залучення вкладів населення.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online