ЖК "Ізмайловський ліс"

  1. ЗАКОН СУВОРИЙ АЛЕ ЦЕ ЗАКОН Група Компаній ПІК оголосила про початок реалізації свого нового проекту...
  2. ІРОНІЯ ДОЛІ - ПРОДОВЖЕННЯ
  3. КВАРТИРИ І ПЛАНУВАННЯ
  4. ЗА
ЗАКОН СУВОРИЙ АЛЕ ЦЕ ЗАКОН

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Група Компаній ПІК оголосила про початок реалізації свого нового проекту в Балашисі в березні 2017 року, в квітні був даний старт продажів в ньому квартир, а вже в травні Комплекс отримав нову назву - ЖК Ізмайловський Ліс. Але все почалося тут набагато раніше і, треба сказати, історія вийшла дуже цікава. Як відомо, в лютому 2016 року уряд Московської області оголосило мораторій на нове будівництво в міському окрузі Балашиха. Губернатор Воробйов мотивував це рішення, зокрема тим, що в місті існує брак робочих місць і, що ще сумніше, об'єктів соціальної інфраструктури. Грізна ця штука, мораторій, серйозніше хіба що торги. І торги, до речі, відбулися вже в листопаді того ж 2016 року, виставлений на них був немаленький таку ділянку землі в 60 га, а перемогу в них здобули структури, підконтрольні власнику ГК ПІК - Сергію Гордєєва. Тепер на цьому місці виросте цілий багатоповерховий квартал, будівництво якого завершиться не раніше 2024 року.

СПОЧАТКУ ЧИЩЕННЯ, ПОТІМ СТРОЙКА

На місці, де будується Комплекс, багато десятиліть перебувала Реутовская нафтобаза, кілька років тому перейшла у відання Московської області з рук Міноборони. Ще в 1942 році вона отримала статус військового складу і з тих пір тут не тільки зберігалося, а й вироблялося паливо для потреб армії як до військового, так і в післявоєнний період.

Крім будівництва резервуарів для ПММ і слівоналівних естакади, на територію бази була прокладена залізнична гілка для підвозу цистерн з паливом. Треба думати, що навіть при дотриманні всіх правил за минулі десятиліття в землю тут накапала не одна тонна всякої гидоти. Тому однією з умов угоди було проведення повної рекультивації землі, на яку піку за різними оцінками довелося витратити від 300 до 500 млн рублів. Що стосується власної інфраструктури, то в плани піку входить будівництво тут згодом трьох дитячих садків і загальноосвітньої школи, розрахованої на навчання 1775 учнів. Підземні автостоянки, природно, ПІК будувати не стане. Три багаторівневих наземних паркінгу із запланованих п'яти Компанія обіцяє здати одночасно з другою чергою будівництва в 2021 році.

ІРОНІЯ ДОЛІ - ПРОДОВЖЕННЯ

Відвідавши офіційний сайт ПІК ЖК «Ізмайловський ліс», Ви відразу отримаєте уявлення про те, як буде виглядати новий Комплекс.

Так-так, все як у відомому фільмі - «тепер, мало не в будь-якому радянському місті є свої Черемушки». Нова індустріальна серія ПІК-1 (2), вже випробувана в ЖК «Мітіно Парк» , «Бунинские луки» , ЖК «Саларьево» , «Варшавське шосе, 141» та інших продовжує розмножуватися в Москві і області. Хоча треба визнати, що це не той випадок, про який кажуть «пісок не найкраща заміна вівсу» - за своїми споживчими якостями нові панелі від ПІК вигідно відрізняються від звичних панельних серій будинків. Втім, без компромісів, звичайно, не обійшлося - балкони та лоджії в таких будинках відсутні. Певна частка різноманітності вноситься за рахунок використання в оздобленні фасадів клінкерної плитки різних, переважно теплих кольорів.

Перший поверх зводиться за монолітною технологією, починаючи з другого поверху монтуються збірні залізобетонні панелі. Будівництво Комплексу йде в три етапи-черзі.

Перша черга:

Корпус 1.1 (серія ПІК-1 / В) - 5 секцій, 15-25 поверхів, 466 квартир, 175 комор, отримання РВЕ в II кварталі 2019 р
Корпус 1.2 (серія ПІК-1 / В) - 4 секції, 15-25 поверхів, 476 квартир, 184 комор, отримання РВЕ в II кварталі 2019 р

Корпус 2.1 (серія ПІК-2) - 1 секція, 25 поверхів, 240 квартир, 60 комор, отримання РВЕ в IV кварталі 2019 р
Корпус 2.2 (серія ПІК-2) - 6 секцій, 15 поверхів, 476 квартир, 206 комор, отримання РВЕ в IV кварталі 2019 р
Корпус 2.3 (серія ПІК-2) - 1 секція, 25 поверхів, 264 квартири, 60 комор, отримання РВЕ в IV кварталі 2019 р
Корпус 2.4 (серія ПІК-2) - 5 секцій, 15 поверхів, 532 квартири, 215 комор, отримання РВЕ в IV кварталі 2019 р

Корпус 3.1 (серія ПІК-2) - 4 секціb, 15-25 поверхів, 582 квартири, 185 комор, отримання РВЕ в III кварталі 2021 р
Корпус 3.2 (серія ПІК-2) - 5 секцій, 15-25 поверхів, 554 квартири, 176 комор, отримання РВЕ в III кварталі 2020 р

КВАРТИРИ І ПЛАНУВАННЯ

Тут ПІК, як водиться, дає фору багатьом монолітним будинкам, що будуються його конкурентами - вибір квартир в Комплексі, незважаючи на його «панельне» походження, дійсно великий. При цьому всі квартири тут продаються з обробкою, в яку увійшли ламінат, шпалери під фарбування, сантехніка, і плитка в санвузлах. Радіатори опалення, розводка електрики і металеві двері, само собою, тут будуть в обов'язковому порядку. У 16-поверхових секціях встановлюються два ліфта, в 26-поверховий - три. Кімнати консьєржа не буде, але відеоспостереження все ж передбачено. На сходовій клітці розташовуються від п'яти до дев'яти квартир.

Різниця в площі представлених тут студій доходить до дев'яти метрів, але санвузол в будь-якому випадку буде крихітним:

Різниця в площі представлених тут студій доходить до дев'яти метрів, але санвузол в будь-якому випадку буде крихітним:

Тримаємо в думці обробку: однокімнатні квартири площею 34,2 кв. м перейдуть у власність покупців зі студійної плануванням. У більш просторих квартирах можна вибирати варіанти або з великою кухнею, або з пристойною спальнею:

У більш просторих квартирах можна вибирати варіанти або з великою кухнею, або з пристойною спальнею:

Двокімнатні квартири «економного» сегмента представлені в євро-форматі і в лінійному виконанні:

Двокімнатні квартири «економного» сегмента представлені в євро-форматі і в лінійному виконанні:

Двушки площею від 60 кв. м можуть бути орними, лінійними або кутовими:

м можуть бути орними, лінійними або кутовими:

Серед трикімнатних квартир виділяються поки нечасто зустрічаються в серії ПІК-2 будинків маленькі 67-73-метрові троячки і 88-метрові гіганти з євро плануваннями:

Серед трикімнатних квартир виділяються поки нечасто зустрічаються в серії ПІК-2 будинків маленькі 67-73-метрові троячки і 88-метрові гіганти з євро плануваннями:

Класика реалізована в троячках-льолях і в чудових чотирикімнатних квартирах. Єдине, що тут трохи бентежить, це розмір кухні - чи не замало буде при таких-то метражах?

Єдине, що тут трохи бентежить, це розмір кухні - чи не замало буде при таких-то метражах

Квартири в споруджуваних корпусах продаються за договором участі в пайовому будівництві.

Квартири в споруджуваних корпусах продаються за договором участі в пайовому будівництві

Іпотечні кредити видають банки:

Іпотечні кредити видають банки:

ЗА
  • гарантії від ПІК
  • околиці Москви ближче, ніж центр Балашихи
  • варіанти квартир
  • ціни
ПРОТИ
  • інфраструктурні проблеми вирішаться нескоро
РЕЗЮМЕ

Навряд чи ПІК буде відчувати будь б то не було проблеми з продажем квартир в ЖК «Ізмайловський ліс» - територію як слід почистили, будинки повинні побудувати в строк. Квартири тут пристойні, до того ж на перших порах, а може бути і далі, Піковський ремонту вистачить позаочі. Три шкури за квартири Забудовник, начебто, з покупця дерти не збирається, так що справа, очевидно, піде споро.

Єдине, що тут трохи бентежить, це розмір кухні - чи не замало буде при таких-то метражах?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online