Скління балкона недорого

  1. Ціни на роботи зі скління
  2. Про копанні Балкон-Інвест
  3. Скління балкона в хрущовці?
  4. Засклимо будь балкон!

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Краща ціна на скління за рахунок наявності свого заводу і співпрацю з прямими постачальниками комплектуючих і матеріалів. Недороге скління Хрущовки - 25 000 руб, лоджії від 22 000 руб, балкон з дахом - 35 000 руб. Розрахунок вартості скління і обробки та інші консультації по телефону. Професійні досвідчені монтажники і обробники за рахунок постійних майстер-класів та навчання з підвищення кваліфікації. Гарантія на всі види наших робіт. Мінімальні терміни від виміру до монтажу скління. Безкоштовний виїзд нашого заміряє для проведення консультації, виміру і підписання договору.

Ціни на роботи зі скління

У вартість входить все монтажні роботи і ціна витратних матеріалів
(Підвіконня, верхній козирок і відливи), доставка і підйом на поверх.

Про копанні Балкон-Інвест

Ми пропонуємо одні з найнижчих цін по Москві на скління лоджій і балконів Ми пропонуємо одні з найнижчих цін по Москві на скління лоджій і балконів. Від заводу виробника. Недороге засклення балконів без затримок, без посередників, без переплат. Оперативний і професійний монтаж скління. Виконаємо проект будь-якої складності виходячи з потреб замовника. Власне виробництво, новітні технології і бездоганну якість дозволяє втілювати в життя при склінні балконів, лоджій, квартир і будинків. Заскливши свій балкон ви отримуєте можливість додатково організувати зону відпочинку, зону зберігання для речей, зимові квіткові оранжереї, насолоджуватися видами, що і відпочивати на свіжому повітрі, при цьому ваш новий балкон буде захищений від вітру і пилу.

Скління балкона в хрущовці?

Якщо ви хочете засклити балкон в хрущовську будинку, без роздумів телефонуйте в нашу компанію «Балкон Інвест» по телефону (495) 664-62-54 Якщо ви хочете засклити балкон в хрущовську будинку, без роздумів телефонуйте в нашу компанію «Балкон Інвест» по телефону (495) 664-62-54! Наші фахівці беруть все інше на себе. це:

  1. Розумне скління в будинку без значущої навантаження на балконну плиту будівлі, яка в Сталінських і хрущовських будинках може бути стара від часу і мати прослаблених основу.
  2. Якщо ви вибрали скління з виносом, ми додатково посилимо огороджувальні конструкції і збільшимо корисну площу плити.
  3. Допомогти з вибором оптимального профілю для виготовлення склопакетів, щоб досягти ідеального співвідношення за ціною і якістю і відповідати вашим вимогам.

Засклимо будь балкон!

Фірма Balkon-Invest надає послуги з скління в Москві і всім найближчому Підмосков'ї Фірма Balkon-Invest надає послуги з скління в Москві і всім найближчому Підмосков'ї. Наш досвід дає можливість склити балкон під ключ в будинках будь-якої існуючої серії. Будь то скління балкона в хрущовці або сталінських будинках, в типах будинків п-44 і п-3, з лоджіями 3 метри і будь-яких подібних. У нас на виробництві виготовляються рами як з алюмінієвого профілю, так і з пластикового профілю ПВХ. З пластиковими вікнами у вас завжди буде тепло, а на алюмінієвих можна заощадити чимало грошей. Якщо засклити балкон з виносом у вас з'явиться додатковий простір і широкий зручний підвіконня. На останньому поверсі будівлі робимо балкон з дахом залежного і незалежного підвісу. Безкоштовно робимо його обесшумліванія надійною звукоізоляцією, а заодно і утеплимо. Французьке скління дозволяє встановлювати пластикові конструкції на всю висоту балкона, що збільшує простір за рахунок малої товщини скління і природну освітленість. І щоб правильно зробити все монтажні та підготовчі роботи звертайтеся до нас в balkon-invest.

Скління балкона в хрущовці?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online