Метро в Балашиха можуть побудувати до 2025 року

  1. ПРО БУДІВНИЦТВО НОВИХ СТАНЦІЙ

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Метро в підмосковну Балашиху може прийти в 2025 році. Про це сьогодні розповів журналістам керівник управління внеуличного транспорту Москомархітектури Максим Васильєв. За словами Васильєва, зараз закладається можливість будівництва нової гілки метро в майбутньому.

«Закладається можливість будівництва нової ділянки метро від Третього пересадочного контуру до Балашихи «Закладається можливість будівництва нової ділянки метро від Третього пересадочного контуру до Балашихи. Остання станція на цьому радіусі буде вже фактично на території Московської області в Балашисі », - зазначив Васильєв.

ПРО БУДІВНИЦТВО НОВИХ СТАНЦІЙ

Відзначимо, що минулого тижня глава будкомплексу заявив , Що будівництво нової гілки метро на схід Москви розглядається вже зараз. На споруджуваних станціях роблять так звані «камери з'їздів», які в подальшому можна буде використовувати при будівництві нових ліній метро.

Нагадаємо, що керуючою компанією зі зведення всіх нових ліній і станцій московського метрополітену є АТ «Мосінжпроект».

Фото © Гоша Берган / Москва змінюється

Текст © Олександр Швець / Москва змінюється

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online