Авіаторів фотографії Балашихи.

  1. Як дістатися в мкр. Авіаторів?
  2. Микр. Авіаторів схема проїзду Балашиха.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Один із сучасних, багатоповерхових мікрорайонів Балашіхі- Авіаторів, розташований на південь від офіційного центру. Забудований багатоповерхівками - від 18 поверхів і вище. Строенія- панельні, монолітні з каркасом із заліза бетону, стіни-цегляна кладка з утеплювачем і газобетонними блоками.

Квартал знаходиться в трикутнику: на північ від Щелківське шосе, зі сходу-Зоряна вулиця, южнее- Балашихинський шосе. Поблизу багато природних зон відпочинку: зелений берег річки Пехорка і Маланьін ставок, Лосиний острів- природний парк з функцією заповідника, Акуловскій водоканал + озера Булганінское, Мазурінскій.


З визначних пам'яток відзначимо: Музей російського полювання, рибальська база Ведмежі Озера, Храм преподобного Серафима Саровського, локатори центру управління польотів космонавтів, аеродром Чкаловський для літаків і льотчиків. Екологічне місце трохи затьмарене наявністю по граніце- Балашихинського Хімзаводу.


При проходженні пішки з боку мкр. Новий Світ, міста Балашіхі- в мікрорайоні нас зустріне великий торговий центр Атак. На прилавках магазину-супермаркету представлено безліч товарів від харчових, до господарських. Далі потрапляємо в центральну частину квартала- бульвар Нестерова.


По праву руку в першому квадраті будинків: школа №26, дитячий садок №48 «Журавлик». Будівлі 9 і 10, нарівні зі стор. №3 та №4- є найвищими точками Авіаторів Балашихи. Вежі- свого роду хмарочоси, мешканцям видно навколишні дахи будівель, далечінь горизонту з Москвою, Щелково, Реутово.

Висотні будинки захищають внутрішньобудинкові території від вітру і літнього спека. Місця відпочинку мають лавочки, спортивні тренажери, місця для прогулянок. Паркувальні місця-біля будинків, навпроти під'їздів. З усіх етажей- прекрасний огляд околиць в ясні, погожі дні.



Настрій може раптово зіпсувати вийшов з ладу холодильник, зламалася пральна машина, непрацююча електроплита. Не варто засмучуватися, на території м. «Авіаторів» діє ремонтний сервіс «Ваш-майстер» з високопрофесійними ремонтниками.

Професіоналам під силу повернути в робочий лад пральну машину з фронтальним / вертикальним завантаженням. Відновимо працездатність електричної плити, посудомийки. Механіки недорого лагодять холодильники ❄ морозильники ❅ кондиціонери ❆ морозильні ларі- з виїздом на будинок.


Вигідніше звертатися в VASH-MASTER.RU в силу наявності на складі в Балашисі, Щёлково- фірмових запчастин на пральні машини , Для холодільніков- побутової електроніки. Аналогом фірми є delta-servis.ru надає послуги з ремонту пральних машин, для зв'язку тел. 8 (495) 641-70-16.

Поламаної техніки не доведеться довго стояти без діла, наявність ходових деталей для ремонту дозволить без затримок відновити зламалася пралку, холодильник, електроплиту. Оригінальні комплектуючі дозволять довго експлуатувати домашні електроприлади без поломок.

Рівень ремонтної майстерні, діючої на території Балашихи, мкр. Авіаторів підтверджують численні рекомендації, відгуки вдячних клієнтів. На надані ремонтні послуги, запасні частини-надається фірмова гарантія строком до півроку. Телефонуйте для покупки запчастин 8 (495) 782-66-02


Власникам особистого автотранспорту легко добиратися до столиці- в декількох кілометрах МКАД, шосе Ентузіастів. У дворах- багато паркувальних місць, простору між постройкамі- повітряно. Архітектори продумали місця для відпочинку від міської «джунглів». Дитячі / спортивні майданчики, газони і сквери- стануть місцем дозвілля для дітей і дорослих.

Широкі сходові площадки в мкр. Авіаторів: зручно роз'їхатися в коридорі: молодим мамам з колясками, велосипедистам. Пластикове скління вікон робить житло комфортним, оберігаючи квадратні метри від протягу, холодів. Стелі високі, влізе будь-які меблі навіть з «плаваючими статями» звукоізоляції.

Новосели думають про майбутнє удобстве- на фасадах будівель починають з'являтися зовнішні сплати блоки кондиціонерів. Влітку в Підмосков'ї досить жарко, відкриття вікна не допомагає врятуватися від жару сонячних променів. Можна поставити світловідбиваючі жалюзі, але оптимальним рішенням буде установка повноцінного кондиціонера системи SPLIT.


У справі установки кліматичної техніки на дому, в офісі вдалим рішенням буде звернутися в перевірену монтажну організацію з досвідом робіт по монтажу охолоджувальної / нагревающей побутової техніки.

Балашихинський організація «Монтаж-про» - недорого, швидко встановить кондиціонер в мкр. Авіаторів, надавши офіційну гарантію.

Досвідчені майстри оперативно виконають установку купленого кондиціонера зі свердлінням отворів, кріпленням кронштейнів і вакуумированием фреонопровіда, заправкою фреоном в разі потреби.


На заявку клієнта фахівці з Балашихи виїжджають негайно. Стандартна установка займе менше півдня. Кондиционерщик привозять з собою все необхідне обладнання: міні компресор, мідні трубки, фреон, армуючу стрічку, теплову ізоляцію для траси.

В арсеналі монтажників: електричні дроти, потужні електричні автомати і електролічильники. Роботи з монтажу виконуватися за всіма будівельними нормами, правилами з дотриманням ГОСТів. Для мінімізації руйнувань стін-отвори свердляться в межплітний шов з подальшим закладенням монтажною піною.

Шановні жителі, Вас обслуговує керуюча компанія ТОВ «Регіон-Буд» в особі генерального директора: Семикін Сергій Володимирович. Центральний офіс організації знаходиться за адресою 115230, г. Москва, Каширське шосе, будинок 3, корпус 2, будова 12.

Керуючий мкр. «Авіаторів» Гобедашвілі Сергій Леонідович. Офіс в мікрорайоні «Авіаторів»: Московська область, г. Балашиха, мкр. Авіаторів, вул. Кожедуба, д. 4 окремий вхід з боку школи. Тел. 8 (498) 500-65-11, режим роботи: понеділок-четвер з 8:30 до 17:30, п'ятниця з 8:30 до 16:30 обід з 13 до 14 годин.


Будинки кварталу мають гаряче водопостачання і опалення завдяки індивідуальному тепловому пункту ІТП, розташованому на північ від житлових будинків. З мешканців стягується плата за житлове приміщення, внески на капремонт загального майна МКД- багатоквартирного будинку на території МО.

Завідує тепловим господарством В.М. Сімінковіч; оплата за комунальні послуги стягується на підставі розпорядження: «Про встановлення тарифів на електроенергію для населення», «водовідведення і водопостачання».


Жителі можуть подавати заявки на ремонт домофонів в клієнтський центр «ПІК-Комфорт» за телефоном 8 (800) 505-89-89. Переконливе прохання від адміністрації до жільцам- подати інженеру КК номера квартир з кондиціонерами, встановленими в міжплиточний шов. Відомості необхідні для герметизації шва.

З боржниками з оплати за спожиті житлово-комунальні послуги ведеться робота щодо обмеження водовідведення. Боржнику надсилається попередження про погашення заборгованості протягом 20 днів.


Правопорядок забезпечують закріплені за мікрорайоном «Авіаторів» поліцейські дільничного пункту поліції: МО, г. Балашиха, мкр. Авіаторів, вул. Льотна д 8/7. Співробітники: дільничний інспектор міліції капітан- Абросимов Віталій Юрійович, т. 8 (999) 010-31-75; помічник-старшина Абаєв Сергій Володимирович т. 8 (977) 934-64-63.

В зону їхньої відповідальності входять крім вулиць, ЗОШ №30, дитячі садки №45 і №46, Храм «Серафима Саровського». Старший лейтенант Чернявський Віталій Олександрович відповідає за магазин «сексуальна орієнтація», ТЦ «Атак». Чергова частина відділу поліції: адреса: г.о. Балашиха, вул. Радянська, будинок 34; тел. 8 (495) 521-13-42, 112.


Організація з встановлення кондиціонерів MONTAG-PRO.RU працює офіційно. При оформленні замовлення клієнта буде продемонстровано в домашніх умовах: сертифікати, установчі документи з печатками податкової інспекції.

Реалізована побутова електроніка комплектується інструкціями, клієнтам демонструється керівництво по правильній експлуатації кліматичних приладів. Ліцензії на установку кондиціонерів, вдячні відгуки замовників, гарантія- все додає впевненості покупцям кліматичної апаратури.

Викликайте установників по Балашихинський телефоном 8 (963) 962-11-15 приїдуть на допомогу кондіціонеру- обслужать, почистять, відремонтують на дому.


Для розширення спектру послуг, що надаються населенію- встановлюємо в ремонтованих квартирах Авіаторов- натяжні стелі . ПВХ стелю стане чудовою прикрасою дитячої або спальної кімнати, послужить практичним рішенням для ванної, туалету, кухні.

Екологічна чистота натяжних плівок і багета кріплення, відсутність емісії волокон дозволяє робити шумопоглинаючі стелі з наповнювачем мінеральною ватою. Полівінілхлорід- резистентний до вологи, добре поглинає шум, даючи дихати бетонної стелі, будинковим перекриттям.


Рухаючись далі в бік вулиці Колдунова, оглядає наступні 2 квадрата подкварталли. У лівому: дитячий сад №46 «Маленькая страна», храм прп. Саровського; в правому: школа №30 і дитячий садок №45 «Бджілка».

Приємний куточок Московської області - мкр. Авіаторів є густонаселеним місцем Балашихи. Безліч сімей вигідно купили нерухомість в безпосередній близькості від Москви. Вкладення коштів в житлові квадратні метри- надійна інвестиція на століття вперед!


Вулиці Третяка, Кожедуба- допоміжні відрізки транспортних магістралей Авіаторів тут: котельні ІТП індивідуального теплового пункту; далі гаражі, залізнична гілка. За вул. Колдунова знаходиться недобудований мікрорайон з червоного цегли-Проектна вул. і ЖК Лісовий Городок.

Асфальтовані автодороги, тротуари з високими бордюрами, посаджені деревца- багато зроблено для благоустрою нового житлового комплексу Балашихи. Керуючі компанії: Регіон-Строй, управдом, Dns-ЦФО надають послуги з надання послуг житлово-комунального господарства новоселам.



Як дістатися в мкр. Авіаторів?

За мікрорайону «Авіаторів» курсують автобуси: №384 з автостанції «Зоряна» до метро Щолківська, №889 з Зеленої вулиці до м. Щолківська. Ходить до Щелковського автовокзалу маршрутка №102к з вул. Орджонікідзе.

Транспортне сполучення доповнено рухом до мікрорайоном 1 Мая №10 з автостанції Південна; імені Гагаріна №17; вулиця Об'єднання (Балашиха-2) №395. Транспортне таксі №2 до ТЦ «МаксСіті» Стрічка, №11 до мікр. Олексіївська Роща і платформи Зоря.

Крокова доступність торгових точок, великий асортимент споживчих товарів полегшує мешканцям Авіаторів похід за покупками. Самохвал як торгового агента цілком підійшов би цього підмосковному куточка, якби не розорився на кільцевому русі.

Попереду у Балашіхі- безліч цікавих років розвитку інфраструктури, зон відпочинку і дозвілля. Бажаємо успіхів об'єднаному міському поселенню: Залізничний + Балашиха.


Микр. Авіаторів схема проїзду Балашиха.

Адреса на мапі Московської області з координатами для ЕРА ГЛОНАСС і GPS 55.822951 північної широти, 37.947229 східної довготи.

Приємний куточок Московської області - мкр. Авіаторів є густонаселеним місцем Балашихи. Безліч сімей вигідно купили нерухомість в безпосередній близькості від Москви. Вкладення коштів в житлові квадратні метри- надійна інвестиція на століття вперед!


Авіаторів?
Авіаторів?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online