Андрій Малахов відгуляє весілля у Версалі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Малахов готується до весілля

Андрій Малахов і його наречена Наталія Шкулева щосили готуються до весілля, яке відбудеться в липні.

Розпишуться закохані в московському загсі, а символічна урочиста реєстрація для гостей, яких, за чутками, буде не менше 100 чоловік, пройде в Парижі в Версалі. Агентство, яке проводить подібні торжества, повідомило приблизні розцінки. Зазвичай весілля проводяться не в центральній частині Версаля, призначеної для державних церемоній, а в Великому Тріаноні або в оранжереї.

Великий Тріанон - палац, що входить в палацово-парковий комплекс. Це одна з резиденцій Наполеона. Тут він часто зупинявся з другою дружиною.

Орендувати Великий Тріанон під весілля можна за 80 тисяч євро . З оранжереї ж відкривається гарний вид на апельсинову гай. У будівлі зібрано безліч екзотичних рослин, більш ніж тисячі дерев з усього світу. Оренда оранжереї обійдеться молодятам в 150 тисяч євро.

З урахуванням оплати перельоту гостей і розкішного банкету весілля обійдеться телеведучому не менше ніж в 500 тисяч євро. З розміщенням гостей та місцем, де молодята проведуть першу шлюбну ніч, Малахову допомогли друзі.

Як повідомляє джерело з близького оточення Андрія, керуючі відомого п'ятизіркового готелю Le Meurice, який розташований в самому серці Парижа на вулиці Ріволі, розмістять учасників торжества безкоштовно.

Сам телеведучий поки не коментує майбутню подію, так як з головою поринув у підготовку до весілля.

Познайомилися майбутній чоловік і жінка на роботі. Андрій і Наталя вперше вийшли в світ разом на весіллі Яни Рудковської та Євгенія Плющенка. З батьками нареченої Малахов знаком давно. Андрій особливо подружився з майбутньою тещею. Вони відразу знайшли спільну мову, і Наташа отримала благословення на шлюб з телеведучим від своїх батьків.

Шоумен подарував коханій розкішне кільце з діамантом в два карати, приблизна вартість якого варіюється від 100 до 150 тисяч євро.

Весільна сукня Наталя замовила у Віри Вонг, воно обійдеться приблизно 50 тисяч євро.

джерело: Дни.ру

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online