В Алтайському краї почали видавати безкоштовні путівки в санаторій

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

16.05.2018

В Алтайському регіональному відділенні Фонду соціального страхування укладені перші державні контракти на санаторно-курортне лікування громадян-одержувачів соціальних послуг В Алтайському регіональному відділенні Фонду соціального страхування укладені перші державні контракти на санаторно-курортне лікування громадян-одержувачів соціальних послуг.

Право на безкоштовне лікування в санаторії мають інваліди I-III груп, діти-інваліди, інваліди війни, учасники Великої Вітчизняної війни, ветерани бойових дій, особи, які зазнали впливу радіації внаслідок катастрофи на Чорнобильській АЕС, а також внаслідок ядерних випробувань на Семипалатинському полігоні і інші категорії громадян, визначені статтями 6.1 і 6.7 Федерального закону від 17.07.1999 №178-ФЗ «Про державну соціальну допомогу» . У 2018 році на оплату путівок для громадян зазначених категорій, які проживають на території Алтайського краю, з федерального бюджету виділено понад 61 млн рублів. На цю суму планується придбати 2400 путівок.

В даний час сума укладених держконтрактів на надання послуг із санаторно-курортного лікування становить 29,1 млн рублів. Придбано 1104 путівки в санаторії «Лазурний», «Гренада», «станкостроітель», «Сосновий бір», «обских плеса», «Медікал Естейт», «Крайовий психоневрологічний дитячий санаторій», «Білі Ночі». В цьому році вперше будуть організовані заїзди в санаторій «Алтай» (структурний підрозділ ВАТ «РЖД»), розташований в передмісті Новоалтайска. Більш 460 путівок вже видані на руки громадянам.

До кінця травня планується укласти ще 10 державних контрактів на суму понад 21 млн рублів.

Всі путівки видаються строго в порядку черговості громадянам, які подали відповідну заяву в філії Фонду за місцем проживання або через портал «Держпослуги» . Перевірити поточний стан громадянина в реєстрі черговиків можна на сайті Алтайського відділення ФСС в розділі «Черга пільговиків» .

Як відзначили у відділі соціальних програм Алтайського відділення Фонду, протягом року обсяг коштів, передбачених на фінансове забезпечення витрат з надання громадянам державної соціальної допомоги, може бути переглянутий з урахуванням зміни чисельності громадян, включених до Федерального регістр осіб, які мають право на отримання державної соціальної допомоги , за станом на 1 липня і 1 жовтня.


До списку »

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online