Куди піти на День Перемоги-2018 в Барнаулі? програма святкування

  1. про алкоголь
  2. про транспорт

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У середу, 9 травня, росіяни відзначатимуть 73-ту річницю з дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Куди піти в цей день в Барнаулі? Публікуємо програму святкування.

Масштабні акції «Вахта Пам'яті», «Дорога до обеліска», «Безсмертний полк», «Георгіївська стрічка», «Солдатська каша», «Рекорди Перемоги», «Ліс Перемоги» та інші проходять напередодні великого свята у всіх містах і районах Алтайського краю .

Основні міські заходи пройдуть в Барнаулі на площі Рад і біля меморіалу Слави.

Хода колони «Безсмертного полку Алтаю» розпочнеться о 10.40. Полк в цьому році пройде в дві колони по проспекту Леніна. Точки збору учасників:

• на майданчику перед кінотеатром «Росія» (пр. Леніна, 71);

• на майданчику перед корпусом Алтайській академії культури і мистецтв (пр. Леніна, 66);

• на перетині вулиці Молодіжній з проспектом Леніна, в районі Алтайського державного університету.

Також святкові програми пройдуть у всіх районах. У Ленінському районі - о 17.00 на площі Миру, в Жовтневому - о 19.00 на пр. Леніна, 152), а в Індустріальному (парк «Лісова казка») і Центральному (вул. Чайковського, 21) - о 20.00.

О 21.00 від головного корпусу Алтайського державного медуніверситету розпочнеться хода «Дорогою милосердя» пам'яті 85 тисяч медиків, які загинули в роки війни.

про алкоголь

9 травня 2018 року в Барнаулі не продаватимуть алкогольну продукцію і пиво з 9.00 до 21.00. До цього часу або після керівникам підприємств торгівлі також рекомендовано обмежити реалізацію алкогольної продукції і пива.

про транспорт

Увечері 9 травня жителі Барнаула зможуть виїхати на громадському транспорті після святкового салюту. Працювати будуть трамваї, автобуси, тролейбуси. Автобуси і тролейбуси вишикуються вздовж проспекту Леніна від вул. Кірова до вул. Димитрова, в районі будівлі № 57-б на зупинці «Пл. Рад »і в районі перетину проспекту Красноармійського з вул. Молодіжній в сторону Привокзальної площі. Трамваї № 1 і 7 будуть також ходити по пр. Червоноармійському від ост. "Аграрний університет".

Аж до четверга, 10 травня, ветерани Великої Вітчизняної війни зможуть скористатися безкоштовним проїздом, який надає Барнаульський автовокзал. Також проїзд буде безкоштовним для супроводжуючого.

Також проїзд буде безкоштовним для супроводжуючого

Куди піти в цей день в Барнаулі?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online