Тонна алкоголю, викрита поліцією

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Одеські поліцейські виявили близько тонни алкоголю, привезеного на реалізацію в магазин в Суворовському районі без будь-яких документів про його походження, повідомили вчора, 24 січня, у відділі комунікації поліції Одеської області Одеські поліцейські виявили близько тонни алкоголю, привезеного на реалізацію в магазин в Суворовському районі без будь-яких документів про його походження, повідомили вчора, 24 січня, у відділі комунікації поліції Одеської області.

Працівники Суворовського відділу поліції проводили на території обслуговування профілактичний рейд по припиненню правопорушень, пов'язаних з незаконною торговельною діяльністю. Їхню увагу привернув мікроавтобус, який зупинився біля одного з магазинів і почав вивантажувати велику кількість алкогольних напоїв. Працівники поліції попросили водія пред'явити документи, що підтверджують якість доставленого товару, але у чоловіка не виявилося дозвільних документів - він пояснив, що його попросили тільки доставити вантаж, і він не має відношення до походження спиртного.

В ході огляду салону автомобіля поліцейські вилучили несанкціонований алкоголь загальною вагою близько однієї тонни: шампанське, коньяк, горілку, вино, віскі, вермут, а також слабоалкогольні напої в жерстяних банках, 80 картонних коробок з невідомою речовиною в тетрапаках і 130 пачок сигарет.

«За даним фактом порушено провадження у ч. 1 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.

Крім того, стосовно працівників магазину, які збиралися взяти даний товар на продаж, складено протокол за ст. 156 (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами) Кодексу України про адміністративні правопорушення », - розповів заступник начальника ГУНП в Одеській області Сергій Махотін.

В даний час розслідування триває. Працівники поліції встановлюють походження вилученого товару та все коло осіб, причетних до його незаконної реалізації.

* Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online