ЕОЕС за створення для бізнесу Великий Євразії сприятливого правового середовища

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Життя ставить перед нами нові технологічні завдання і в цьому сенсі кріптофінанси - принципово нова конструкція, нова форма приватних грошей. Росте не тільки сам ринок, а й ті сервісні структури, які цікавлять інституційних інвесторів. Створення нових сутностей правової системи вкрай суперечливо, тому що питання криптовалюта важко адмініструвати, і тут перед експертною групою Євразійської організацією економічного співробітництва (ЕОЕС), що займається правовою теорією платіжних засобів, на перше місце виходять питання правового інтегрування криптовалюта, зручності і контролю грошового обороту, а головне - створення для бізнесу Великий Євразії правильному, комфортному середовища.

Всіх, кого цікавить Регуляторика в області нових технологій, об'єднав в своїх рядах Перший міжнародний юридичний форум «КріптоСреда», що проходить 1 і 2 березня в Центрі блокчейн компетенцій Зовнішекономбанку.

Форум присвячений юридичної стратегії трансформації бізнесу в епоху цифровізації, визначенню перспективних напрямків розвитку цифрового права, створення сприятливого правового середовища для розвитку бізнесу та технологій, вигодам і ризиків використання віртуальної валюти, міжнародної та зарубіжної практиці регулювання нових фінансових технологій.

Ділова програма і Форсайт форуму присвячені трьом основним темам: «Кріптоюрісдікція», «Кріптофінанси» і «Блокчейн-сервіс».

Найбільші російські та зарубіжні політики, представники профільного бізнесу відзначили, що, незважаючи на сукупну капіталізацію ринку криптовалюта, складову на 1 березня 2018 року близько 460 мільярдів доларів, правове регулювання блокчейн-індустрії і кріптофінансов на даний момент відсутня.

В ході заходу світові експерти заявили, що в багатьох країнах Євразії міжнародний юридичний правовий аспект кріптоіндустріі має більш гнучку позицію. Будь-яка торгова система працює на розумні технології, що через кілька років може стати стандартним фінансовим інструментом.

Так, в рамках блоку «КріптоЮрісдікція» були розглянуті основні правові режими обороту криптовалюта, підходи зарубіжних країн в оцінці блокчейна і продуктів блокчейна. Особливу увагу було приділено презентації універсального механізму блокчейн.

Голова Комітету ЕОЕС з експертизи і стандартизації інноваційних проектів Василь Шестюк представив учасникам заходу децентралізовану систему МЕКА - першу в історії кооперативного руху блокчейн-систему, яка є одним із сервісів, що дає можливість всім учасникам процесу регулювати відносини між собою в 127 країнах, що входять в кооперативний альянс .

Головною місією системи як засобу обміну є швидкий, безпечний, бескоміссіонний обмін універсальними міжнародними паями, якими обмінюються все кооперативи в світі. Основні функції системи значно відрізняються від існуючих на сьогоднішній день універсальних кріптоінструментов в цифрову економіку і не мають недоліків біткоіни.

Використовуючи механізми екстериторіальності, анонімності, а також відсутність системи надлишкової комісії, ризиків втрат, паї МЕКА реалізуються серед всіх бажаючих. Транзакції між учасниками системи, підтверджені нодамі МЕКА, абсолютно безпечні і вільні. Національні Ноди фінансуватимуть систему розвитку кооперативного продукту, приносячи стабільний дохід кожного учасника проекту.

Євразійські Комісари зі сталого розвитку міжнародної кооперації спільно з експертами і розробниками інноваційних технологій ставлять перед собою мету відкриття представництв в 50 країнах Великої Євразії з розміщенням в них національних НСД, надалі охоплюючи весь континент Євразія та реалізуючи надання рівноцінних галузевих НСД.

Вивчаючи ділової міжнародний досвід і зосереджуючи високотехнологічні бізнеси в рамках міжнародної інтеграції, експерти ЕОЕС, що займаються цифровими технологіями, створюють представництва в дружніх юрисдикціях на базі блокчейн-платформ, тим самим виробляючи ідеологію побудови правого простору кріптоекономікі.

З точки зору реальних кейсів у спільноти фахівців Євразійської організації економічного співробітництва вже накопичено багаж знань для вироблення оптимальних юридичних конструкцій, створено інтегроване простір різних підходів, сервісів, які дозволять в кінцевому рахунку сформувати відповідні нові відносини між усіма учасниками ринку, що використовують технологію блокчейн.

У висновку учасники зустрічі відзначили, що світ кріпторинка не ідеальний, але, якщо дивитися на глобальну перспективу, в якій працюють бізнес-моделі сьогодні, технології блокчейн вже циркулюють по світу і заборонити їх неможливо. При цьому кожна країна окремо може і повинна знайти свій шлях регулювання даного процесу.

02 березня 2018

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online