Нова акція в МТС: захисні скла і плівки за 9 рублів 90 копійок при купівлі смартфонів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В нашій мережі проходить акція, яка дозволяє покупцям ряду смартфонів Samsung, Xiaomi і Huawei придбати захисне скло або плівку для своєї обновки всього за 9,90 руб. Спеціальна пропозиція актуально до 15 вересня 2018 року включно.

Спеціальна пропозиція актуально до 15 вересня 2018 року включно

В акції беруть участь наступні моделі: флагманський Samsung Galaxy S9 / S9 +, універсальний Xiaomi Redmi 6 / 6A і «полегшений» варіант передового смартфона Huawei - P20 lite. Для всіх названих гаджетів доступні захисні скла, а для першого з них - ще й захисні плівки. Ціна на кожен з цих аксесуарів при покупці позначених пристроїв становить 9,90 руб.

Скористатися пропозицією можна як при оплаті вартості смартфона одним внеском, так і при оформленні розстрочки на будь-який період до 24 місяців. Деталі й наявність захисного скла і плівок уточнюйте в наших салонах зв'язку і за коротким номером інтернет-магазину: 210.

Ознайомитися з повним асортиментом аксесуарів для гаджетів ви можете по цьому посиланню .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online