Законопроект щодо розвитку іпотечного кредитування внесений до Держдуми

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: ТАСС / Сергій Карпов

Агентству зі страхування вкладів дозволять передати акції АКБ "Російський капітал" Агентству іпотечного житлового кредитування (АІЖК). Відповідний законопроект вніс до Держдуми уряд РФ, повідомляє "Газета.ру" .

Агентство зі страхування вкладів отримає право здійснити відчуження 100 відсотків привілейованих акцій АКБ "Російський капітал" з їх подальшою конвертацією в звичайні акції для передачі АІЖК.

Законопроект, розроблений Мінфіном, послужить розвитку ипотечно-будівельної моделі на базі цього банку, а також посприяє завершенню будівництва об'єктів групи компаній СУ-155.

Раніше Володимир Путін заявив , Що все недобудовані "СУ-155" вдома здадуть в експлуатацію в 2018 році. Президент зазначив, що вдома не були добудовані в цілому в 14 регіонах. За підсумками минулого року вдома добудували в 10 регіонах, проте, обсяги незавершеного будівництва в останніх регіонах досить великі.

[URLEXTERNAL = http: //pravila.m24.ru//site/SeeInstruction/230] Як правильно оформити покупку квартири [/ URLEXTERNAL]

Поділитися в соціальних мережах:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online