Статті про будівництво: будматеріали, проектування, будівельні та ремонтно-оздоблювальні роботи

  1. Чотирикімнатні квартири комфорт-класу в 15 хвилинах від Києва
  2. Новобудови від забудовника
  3. Новобудови в Чернівцях
  4. Узаконення самовільного будівництва у 2015 році

Чотирикімнатні квартири комфорт-класу в 15 хвилинах від Києва

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Покупців столичної нерухомості не може не зацікавити житловий комплекс «Вишгород Сіті Парк», що будується в центральній частині міста-супутника столиці, в безпосередній близькості від набережної Дніпра. Квартал між проспектом Шевченка, вул. Шкільної та Набережній має найкращі перспективи для комфортного життя: до послуг майбутніх власників квартир - вся міська інфраструктура, поруч є кілька дитячих установ і шкіл, магазини, спортивні майданчики, стоянки для машин.
Детальніше...

Новобудови від забудовника

Придбання житла у забудовника користується все більшою популярністю. Квартири в новобудовах Києва обходяться дешевше, ніж вторинне житло, однак, їх покупка пов'язана з ризиками, мінімізувати які можна тільки при дотриманні певних правил. На жаль, все більшу кількість угод припиняються, а процес будівництва заморожується.
Детальніше...

Детальніше

Новобудови в Чернівцях

Якщо немає фінансової можливості купити просторе житло в елітній новобудові, то можна звернути увагу на новобудови в Чернівцях «економ-класу».
Детальніше...

Узаконення самовільного будівництва у 2015 році

Якщо ви все ж побудували об'єкт самовільно і не мають наміру з ним розлучатися, то першим ділом вам потрібно звернутися в міське чи сільське міністерство архітектури. Якщо загальна площа вашої будівлі не перевищує 300 квадратних метрів, а поверховість - 2 поверхи, досить буде отримати будівельний паспорт на забудову ділянки землі. В іншому випадку буде потрібно проект зведення об'єкта і містобудівні обмеження.
Детальніше...

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online