Продаж нерухомості в Єгипті

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ви вирішили купити квартиру в Хургаді на вторинному ринку

Ви вирішили купити квартиру в Хургаді на вторинному ринку Ви вирішили купити квартиру в Хургаді на вторинному ринку? Чи не погана ідея, особливо якщо вся сума за оплату нерухомості у Вас готова! Але що робити, якщо потрібна розстрочка? Ідея про написання цієї статті виникла з регулярної практики. Відразу варто зауважити, що покупка квартири в Хургаді на вторинному ринку в розстрочку небезпечна для всіх трьох учасників угоди (продавець-ріелтор-покупець). Давайте обговоримо на життєвих прикладах чому це так.

1. Життєві обставини.

Припустимо, Ви знайшли підходящий варіант вторинного житла і домовилися про розстрочення на рік. Але де гарантія, що власник квартири, який отримав від вас Солід перший внесок (не менше 50%) буде живий до закінчення розстрочки? Трохи несподіваний поворот, погодьтеся. Але це бізнес і все необхідно передбачити. Що б нові власники вступили в права спадкування доведеться чекати дуже довго, якщо тільки колишній господар заздалегідь не подбав про генерального Таукіль на майбутнього спадкоємця. Але і тут все буде залежати тільки від його порядності, він цілком може відмовитися від угоди мотивуючи тим, що ніяких договорів з Вами не підписував і буде правий.

Звичайно, це можна прописати в договорі. Але на практиці даний пункт ніяк Вас не захистить.

2. Хитрість.

Не секрет, що власниками житла в Хургаді є люди з усього світу. Тобто купуючи квартиру в Хургаді, припустимо у італійця немає ніяких гарантій, що він благополучно не покотився з Вашим першим внеском до себе і шукай вітру в полі. А потім, повернеться через пару років (коли все вляжеться) і знову за справу.

Подасте на нього в суд Хургади. Але як здійснювати такі позови перебуваючи на різних кінцях світу?

3. Роздори.

Припустимо, що власники житла в Хургаді подружжя і якщо у них Таукіль за яким вони можуть тільки разом здійснити операцію купівлі-продажу, то тоді цей союз просто зобов'язаний протриматися до останього внеску інакше у Вас великі неприємності, мій друг. Так само пам'ятаєте і просите свого агента, що при передачі грошей (які Ви як розумна людина шлете посереднику, що б максимально убезпечити себе) повинні бути присутніми обидва господаря, що б потім не вийшло так, що хтось раптом виявиться "не в курсі" про які надійшли від Вас внески.

Це тільки вершина айсберга такій складній операції як покупка вторинного житла в Хургаді в розстрочку. Агенту в цій ситуації потрібно спрацювати максимально професійно інакше наслідки можуть бути плачевними.

Подумайте, чи варто ризикувати. У Хургаді величезна кількість готового первинного житла з розстрочкою від Забудовників аж до 5 років!

Попереджений значить озброєний!

Завжди на сторожі інтересів покупця-Akar Real Estate.

Ви вирішили купити квартиру в Хургаді на вторинному ринку?
Але що робити, якщо потрібна розстрочка?
Але де гарантія, що власник квартири, який отримав від вас Солід перший внесок (не менше 50%) буде живий до закінчення розстрочки?
Але як здійснювати такі позови перебуваючи на різних кінцях світу?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online