Купити квартиру в Зеленограді | Як знайти відповідне житло?

  1. Квартири в Зеленограді з обробкою | вторинка
  2. «Продам квартиру в Зеленограді без посередників»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Купівля квартир в Зеленограді з кожним роком стає все більш популярною. Не дивлячись на поточну кризу на ринку нерухомості, кількість угод з продажу квартир в даному адміністративному окрузі Москви - не стає менше.
Купують квартири в Зеленограді з різних причин, основні з них:
1) обмін обласної прописки на московську, з найменшими втратами (ціни на квартири в Зеленограді, як правило, нижче, ніж в інших округах «старої» Москви);
2) переїзд ближче до рідних;
3) купівля житла в сучасному місті з розвиненою інфраструктурою, з основним транспортним сполученням для зручних поїздок на роботу;
4) обмін більш дорогої квартири в іншому районі Москви на квартиру за нижчою ціною в Зеленограді, але з більшою площею;
У більшості випадків придбання квартир в Зеленограді є метою отримати московську прописку. Але вже через невеликий час, нові зеленоградци починають виявляти велику кількість інших цінних особливостей міста.
Місто абсолютно відповідає своїй назві. Велика кількість зелених зон, парків, лісових масивів - створюють певний затишок і екологічну комфортність. Тут не тільки прекрасно жити, але і можна добре відпочивати на природі, ходити в кіно, театр, відвідувати будинок культури, музеї, займатися спортом. Любителям шопінгу Зеленоград підійде своєю різноманітністю торгових об'єктів, як великих центрів і супермаркетів, так і безлічі немережевих магазинів.
У Зеленограді досить добре розвинене транспортне сполучення. Автобуси і маршрутки регулярно курсують по всьому мікрорайонах міста і за його межами.
Менш ніж за півгодини можна дістатися до найближчого метро, ​​як на електричок, так і на автобусі. Причому в різних напрямках і до різних станцій.
Необхідність купити квартиру в Зеленограді часто мають так само і місцеві жителі.
Проживши в рідному місті багато років, при роз'їзді або обміні, мало хто хоче переїхати в інший район Москви або тим більше Підмосков'я, тому чимала частка угод із продажу та обміну квартир проводиться самими зеленоградци.


Кожен покупець заздалегідь визначає для себе найбільш підходящий тип житла. Одні вибирають найдорожчі квартири, які розташовані в будинках більш давньої споруди, з ремонтом невисокої якості або взагалі без нього. Інші готові трохи доплатити, але придбати квартиру в будинках щодо сучасних серій, з більш просторій плануванням і кухнею не менше 8 кв.м. Треті - підшукують досить пристойне житло, яке в ціні може досить сильно підніматися в залежності від розташування будинку, якості ремонту, а так же, від продаваної разом з квартирою, меблями і технікою.
Можна сміливо сказати, що різноманітність житла в Зеленограді може задовольнити досить широкий діапазон вимог наявних у покупців.
На місцевому ринку нерухомості завжди можна побачити у продажу квартири, починаючи з економ класу, закінчуючи елітним житлом.
Найбільш масштабні продажі проходять саме в «середньому» шарі житла. Це, як правило, типові квартир 80 - 90-х років будівництва. Вони до сих пір знаходять попит і відповідають мінімальним вимогам сучасного жителя. Будинки, де розташовані подібні квартири, обладнані як мінімум двома ліфтами, в квартирах в більшості випадків є лоджії, а площа кухні починається від 8 кв.м.
Однак попит на типові квартири в хорошому стані досить великий. З причини постійного зростання цін на життєво важливі товари та послуги, вартість оздоблювальних матеріалів не відстаючи зростає. Тому якщо на початку 2000 - х на ремонт особливо не звертали уваги, на увазі його невеликій вартості по відношенню до самої квартирі, то зараз якість обробки має величезне значення для покупця квартири.
Разом з тим попит народжує і пропозиція: квартири в хорошому або відмінному стані швидко продаються, тому продавці утримують ціни на подібні квартири вище середнього рівня.
Як і в будь-якій справі, що б ретельно розібратися в співвідношенні цін і якості, необхідний достатній досвід реальних продаж. І не дивно, що навіть у наш час, коли без праці, здавалося б, можна знайти в інтернеті будь-яку інформацію, багато хто звертається до ЗЕЛЕНОГРАДСК ріелторам за допомогою не тільки в підборі необхідного варіанту квартири, але і в перевірці юридичної чистоти і проведенні операції.

І не дивно, що навіть у наш час, коли без праці, здавалося б, можна знайти в інтернеті будь-яку інформацію, багато хто звертається до ЗЕЛЕНОГРАДСК ріелторам за допомогою не тільки в підборі необхідного варіанту квартири, але і в перевірці юридичної чистоти і проведенні операції

Квартири в Зеленограді з обробкою | вторинка

Щодо до недавнього часу, про нове житло в Зеленограді мови, як такої і не було. Завжди у продажу була тільки «вторинка». Це було пов'язано з тим, що все первинне житло, яке з'являлося в місті, розподілялося, як правило, між черговиками і відомствами.
Виходило, що і вибір квартир був менше, і ціни були вище. Цілком можливо, що в даному співвідношенні є певна залежність, так як масове будівництво нового житла, як в Зеленограді, так і в інших районах і областях Росії активізувалося, в тому числі і з-за падіння попиту на вторинне житло. Таким чином, забудовники з великим розмахом відвойовували і продовжують відвойовувати свій сегмент ринку.
Зараз в Зеленограді побудовано чимало нових будинків, в тому числі зведено два мікрорайони і швидше за все не останніх.
Однак, незважаючи на привабливу ціну новобудов не всі готові зважитися купити новобудову. Досить велика частина покупців націлена лише на квартири з оздобленням, а в Зеленограді поки такі є лише на вторинному ринку.
Разом з тим «б / у» квартири мають так само і переваги. Не потрібно облаштовуватися в ново-побудованому будинку, терпіти гуркіт перфораторів і шум будівельних робіт. Купуючи квартиру в давно обжитому будинку, розумієш - якщо в під'їзді чистота і порядні сусіди, то, швидше за все так буде і далі.
Налагоджена робота комунікацій і готова до проживання квартира, так само мають не останнє значення. Багато тільки заради цього і купують вторинку.
Незважаючи на розширене будівництво, вторинне житло займає і буде займати основну частку ринку квартир в Зеленограді, тому як купувати його зручно, швидко і більш комфортно. До того ж в порівнянні з новими об'єктами нерухомості, тут ми спостерігаємо набагато більшого розмаху пропозицій: від найдешевших 32-х метрових, до величезних, в рази перевищують по площі, двоярусних квартир.
Інша справа, що у вторинного житла є свої сторони, на які потрібно дуже уважно вивчати. Йдеться про юридичну чистоту і перевірці історії квартири. Хоча юридичну грамотність необхідно проявляти так само при покупці будь-якої нерухомості, навіть від забудовника.

«Продам квартиру в Зеленограді без посередників»

При сьогоднішній величезну конкуренцію на нирки нерухомості будь-який продавець мріє перед початком продажу своєї квартири про швидкому пошуку покупця. Багатьом видається шквал дзвінків після виходу реклами в інтернеті. Однак багато квартир місяцями і навіть роками висять в рекламі і ніяк не знайдуть своїх нових господарів.
Іноді можна побачити в тексті оголошення приписку приблизно такого змісту: «Квартира продається власником», «Агентів прохання не турбувати» або просто «Власник».
Чарівні фрази покликані служити для того, що б залучити покупця, і дати йому зрозуміти, що в ціні не закладена комісія ріелтора і що квартира продається безпосередньо власником.
Подібним чином, йдучи назустріч продавцям, покупці так само шукають в інтернеті квартири прописуючи в пошуковій системі запити: «продам квартиру в Зеленограді без посередників». Розрахунок не менше логічний: у прямого продавця ціна без накруток, а значить і дешевше.
Але за іронією долі в величезному океані квартир ці кораблі не можуть зійтися, і може навіть на щастя для покупця.
Справа в тому, що якщо заглянути на будь-який великий Зеленоградский інтернет-портал з продажу квартир, можна помітити, що житло приблизно одного і того ж рівня, різниться в ціні на суми рівні в мільйон і більше рублів. Звідки така різниця? Причина в незнанні ринках і в марних очікуваннях. Зараз минули часи, коли можна було обклеїти кілька будинків оголошеннями і дати рекламу на два безкоштовних сайту і знайти покупця. Боротьба за покупця сьогодні коштує чималих коштів і зусиль, тому, як правило, професійні гравці ринку нерухомості не будуть займатися продажем об'єкта за нереальною ціною. У кращому випадку вони грамотно продемонструють всю картину продаваного житла продавцеві і порекомендують найбільш вірну стратегію. Саме тому той рівень цін, який бере участь в угодах, як правило, належить тим квартирам, які реалізуються через агентства нерухомості. І навпаки - квартири за високими цінами, барвисто прикрашають верхівки цінових позицій на дошках оголошень, продаються найчастіше самими власниками.
А як в результаті надходять покупці? Покупці вибирають найбільш правильне рішення - купують ті квартири, які дешевше, не дивлячись на те, що в їх вартість включені послуги ріелторів.

Звідки така різниця?
А як в результаті надходять покупці?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online