ЖК Східне Бутово - новобудови в житловому мікрорайоні Боброво. Купити квартиру в д Боброво: подивитися будуються новобудови

  1. Будуються новобудови в Східному Бутово
  2. Найближче оточення і інфраструктура

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Новобудови «Східне Бутово» - це новий житловий мікрорайон, спроектований і побудований лідерами ринку нерухомості Росії. ЖК «Східне Бутово» знаходиться в межах населеного пункту Боброво, в безпосередній близькості від Москви.

ЖК «Східне Бутово» знаходиться в межах населеного пункту Боброво, в безпосередній близькості від Москви

Стрімке розширення Москви зумовило прискорене розвиток Ленінського району Московської області, що слідом за собою забезпечило приплив інвестицій в населені пункти Підмосков'я. Купити квартиру в ЖК «Східне Бутово» - означає вигідно інвестувати капітал. Сьогодні мікрорайон вельми затребуваний на ринку первинного житла, тому користується стійкою популярністю серед покупців.

Житловий мікрорайон має налагоджену комунікацію з прилеглими населеними пунктами. Дістатися в будь-яке місто Ленінського району не складе труднощів. Поблизу житлового комплексу Боброво є шосейні дороги і залізничні станції. До столиці веде нехитрий шлях через Сімферопольське шосе. У доступному для огляду майбутньому в Східному Бутово з'явиться підвісне метро.

Будуються новобудови в Східному Бутово

Компанія «Атлант Інвест» пропонує покупцям придбати квартиру в ЖК «Східне Бутово» як вже готову, так і знаходиться в будівлі на стадії реалізації проекту. Нові проекти представлені забудовником «ПІК» - це панельні будинки серії П-44Т, КОПЕ-М-Парус і 111-М. Поверховість будинків становить від 20 до 25 поверхів. У новобудовах передбачені балкони, лоджії і еркери. Покупці можуть вибирати між одно-, двох-, трьох- і чотирикімнатними апартаментами. При бажанні покупця Атлант Інвест може надати квартири з оздобленням . Житлові приміщення за замовчуванням укомплектовані конвекторнимі установками і терморегуляторами. Завдяки застосуванню сучасних теплозберігаючих матеріалів, стіни будинків майже не пропускають холод, при цьому надійно утримують тепло, закумульоване всередині квартири.

Найближче оточення і інфраструктура

Поблизу ЖК простягається мальовничий Бутовський лісовий масив Поблизу ЖК простягається мальовничий Бутовський лісовий масив. Сусідство з лісопарком гарантує свіже повітря в мікрорайоні навіть в спекотні літні дні. На території житлового комплексу в Східному Бутово є упорядковані сквери і освітлювані алеї.

Забудовник передбачив для найменших мешканців житлового комплексу два дитячих садка і дві школи. Крім дитячих навчальних закладів в житловому мікрорайоні Боброво функціонує власна поліклініка, центр відпочинку і дозвілля.

Пересування і зберігання транспорту в ЖК «Східне Бутово» продумано до дрібниць - раціонально сплановані транспортні розв'язки і багаторівневі паркінги виключають утворення дорожніх заторів в містечку.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online