ЖК "Life-Волзька"

  1. Житловий комплекс «Life-Волзька» - опис, характеристики, ціни

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

від 7,5 до 16,2 млн. руб.

руб

Житловий комплекс «Life-Волзька» - опис, характеристики, ціни

Житловий комплекс «Live-Волзька» - проект комфорт-класу, реалізований на південному сході Москви, в районі Текстильники. Комплекс побудований на вул. Чистова, в чотирьох кілометрах від ТТК по Волгоградському проспекту. Девелопером проекту виступає група компаній «Pioneer Group».

ЖК «Life-Волзька» побудований за індивідуальним проектом, розробленим архітектурної майстерні «Сергій Кисельов і Партнери». До складу комплексу входить сім монолітних корпусів змінної поверховості (від 14 до 20 поверхів). В оформленні фасадів використані декоративні контрастні вставки бежевого, оливкового і сірого кольору.

До продажу в житловому комплексі «Live-Волзька» пропонуються квартири комфорт-класу, загальною площею від 37,6 до 175 кв До продажу в житловому комплексі «Live-Волзька» пропонуються квартири комфорт-класу, загальною площею від 37,6 до 175 кв. м. Всього в комплексі передбачено 756 квартир класичної планування, з кількістю кімнат від однієї до п'яти. У всіх приміщеннях передбачена вільне планування, внутрішня обробка не проводиться.

У всіх корпусах встановлені ліфтові групи «OTIS», перші поверхи будівель спроектовані нежитловими, в них розміщено кілька магазинів, а також салон краси, аптека і побутові служби. У підземній частині комплексу обладнаний дворівневий паркінг, розрахований на 825 автомобілів. Територія комплексу упорядкована, передбачені зони відпочинку, а також дитячі та спортивні майданчики.

Район «Текстильники» розташований на південно-сході Москви і володіє всією необхідною інфраструктурою. Поруч з комплексом розташовано дві великі зелені зони - ПКіВ «Кузьминки» і Люблінський парк. У пішої доступності розташовані супермаркети «Пятерочка» і «Магнолія».

Детальна інформація

Карта Клас житла Комфорт-клас Адреса р Москва, Текстильники,
Чистова вул., Д. 17, корп. 7 Адміністративний округ Південно-Східний АТ Станція метро Волзька Вартість квартир 1-кімнатна квартира від 7,5 млн. Руб.
2-кімнатна квартира від 11,8 млн. Руб.
3-кімнатна квартира від 16,2 млн. Руб. Тип будинку моноліт Оздоблення є Обсяг житла 6 корпусів / 756 квартир Кількість поверхів від 14 до 20 Площі квартир від 37,6 до 175 м² Висота стель 2,8 м. Паркінг дворівневий підземний паркінг (825 машиномісць) Термін здачі 4 квартал 2014 р Хід будівництва будинок здано Офіційний сайт http://volzh.pioneer.ru забудовник Pioneer Group девелопер Pioneer Group

Інші новобудови «Pioneer group»

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online