Троє боржників ховалися від судових приставів у друзів в Волзькому


Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

14 і 15 березня 2018 року в місті Волзький проходила цікава операція під кодовою назвою «Адреса». Організаторами її виступили співробітники районних відділів регіональної служби судових приставів: в ході рейдів держслужбовці розшукували переховуються від закону боржників.

Найбагатший «улов» виявився в руках судового пристава-виконавця Волзького міського відділу №1, який спільно з дільничним уповноваженим поліції всього за два дні знайшов відразу трьох «загубилися» громадян.

- Одного громадянина шукали з лютого 2016 року, другого - з травня 2015 року, - розповіли порталу «Все для Вас» в прес-службі УФССП регіону. - Ще один волжанин значився в втікачів без малого чотири роки: до речі, даний чоловік, коли його знайшли, по всій видимості, настільки втратив орієнтацію в часі що навіть не зміг назвати сьогоднішню дату.

Розшукові справи стосовно вище згаданих громадян були припинені, а тим, хто весь цей час переховував і ховав у себе боржників, також має постати перед законом.


Приєднуйтесь до нас в Одноклассниках , ВКонтакте , Telegram , Facebook , Twitter , YouTube , Google+ , Instagram і RSS , Щоб бути в курсі останніх новин Волгограда та Волгоградської області.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online