ZAMMLER планує до кінця 2019 р закупити в Польщі понад 100 вантажівок

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

ZAMMLER POLSKA Sp.z oo (Польща), що входить в українську групу компаній ZAMMLER, що надає послуги транспортної та складської логістики, планує до кінця 2019 року збільшити власний автопарк на 100 вантажівок Volvo, повідомив директор ГК ZAMMLER Віктор Шевченко в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

"Ми аналізували перспективи розвитку на польському логістичному ринку і прийшли до висновку, що потрібно акцентувати на автомобільних перевезеннях ... Завдяки тому, що ми отримали доступ до дешевих польським кредитами, вже влітку розширюємо власний автопарк на 38 вантажних автомобілів Volvo, а в цілому до кінця наступного року плануємо більше 100 нових автомобілів. Закуповуємо в Польщі, вартість однієї одиниці - EUR120 тис. ", - повідомив В.Шевченко.

За його словами, після розширення автопарку логістичний оператор розгляне можливість розширення складських площ в Польщі.

"Після виходу на польський ринок ми придбали сім вантажних автомобілів і взяли в оренду 3 тис. Кв. М складу біля Варшави для обслуговування своїх же українських клієнтів (їх частка на складі - 90%). Це повинно було стати майданчиком для тренування і для нас , і для наших клієнтів, які також планують вихід на європейський ринок. При необхідності таким клієнтам ми пропонуємо низьку ціну, надаємо консультації наших юристів, адже бачимо перспективи в тривалій співпраці і розраховуємо розвиватися разом з ними на європейському ринку ", - рас казав В.Шевченко.

У ГК ZAMMLER входять "Заммлер Україна" (Київ), ТОВ "Заммлер склад" (Мартусівка Київської обл.), ТОВ "Заммлер фулфілмент" (Красилівка Київської обл.), ТОВ "Компанія МЛС" (Харків), Ningbo Zammler Trading Co LTD (Китай), ZAMMLER POLSKA Sp.z oo (Польща).

ГК надає послуги в сфері автомобільних, морських, залізничних, авіаперевезень, митно-брокерського оформлення, а також повний спектр складських послуг.


Повний текст інтерв'ю з В.Шевченко буде опублікований на головній сторінці веб-сайту агентства "Інтерфакс-Україна"

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online