Меморіали в Москві на MsMap.ru

Меморіали в Москві

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сортування за рейтингом / імені Сортування за рейтингом /   імені

Пам'ятник жертвам голокосту - це ще один реквієм на честь мільйонів людей, які були вбиті без зброї в таборах смерті, стали страшними музеями.

Адреса:

Парк Перемоги, алея Захисників Москви Парк Перемоги, алея Захисників Москви

Меморіал «Могила Невідомого солдата» в Москві - ще один пам'ятник на честь героїзму, проявленого радянськими воїнами в роки Великої Вітчизняної війни.

Адреса:

Кремлівський проїзд Кремлівський проїзд

На території площі Дорогомиловская Застава встановлено обеліск «Москва - місто-герой». Він являє собою 40-метрову конструкцію з світло-сірого граніту, спрямовану вгору. Монумент увінчаний 5-тіконечной зіркою золотого кольору - символом торжества ідей, єднання і завзятості.

Адреса:

площа Дорогомиловская Застава, Москва, Росія площа Дорогомиловская Застава, Москва, Росія

Пам'ятник героям Першої світової війни - велика подяка і данина пам'яті всім нашим прадідам, які, прийнявши на себе цей виклик долі, з честю і гідністю несли на своїх плечах нелегкий тягар до самої перемоги.

Адреса:

Парк Перемоги, Головна алея Парк Перемоги, Головна алея

Цікавий камінь прямо перед колишнім будинком Політехнічного музею став місцем, біля якого регулярно збираються люди

Адреса:

Лубянська площа Лубянська площа

Вічна слава бійцям 1-ї ударної армії, похованим у братських могилах. На згадку про їх героїзм і найбільшому подвиг по всій країні стоїть безліч монументів. Один з них - в Яхроме.

Адреса:

Дмитрівське шосе Дмитрівське шосе

До двадцятиріччя Перемоги над фашистською Німеччиною, в 1965 році, заводчани на власні гроші побудували меморіал бойової слави МЛРЗ. У меморіал вмурована капсула - послання нащадкам, яке повинно бути прочитано в рік сторіччя Великої Перемоги над фашизмом, в 2045 році.

Адреса:

Перовське шосе, 43 (сквер перед прохідною заводу МЛРЗ) Перовське шосе, 43 (сквер перед прохідною заводу МЛРЗ)

У Північно-Східному окрузі Москви розташований Меморіал слави. Юні слідопити-пошуковики підготували капсулу часу для своїх нащадків в XXI столітті, яку помістили в Меморіал Слави під час урочистої події, пов'язаного з 60-річчям Перемоги.

Адреса:

вул. Милашенкова, 9б вул

Особливий інтерес у всіх жителів і приїжджих викликає камінь із капсулою часу, куди в 1995 році було покладено послання нащадкам. Подією, під час якого відбулася закладка капсули, стало 50-річчя з дня Перемоги. Даний пам'ятний камінь встановлений біля однієї з братських могил. Послання буде розкрито в 2020 році.

Адреса:

Точкові Точкові

У травні 2008 року дипломники з Російського соціального університету прийняли рішення в нішу замурувати капсулу часу, призначену для наступного покоління студентів РГСУ. В послання помістили звернення, а також землю з міст-героїв, які взяли участь у Великій Вітчизняній Війні і проявили себе справжніми героями.

Адреса:

вул. Вільгельма Піка, 4, стор. 2

Показати об'єкти по фільтру

В інших містах

Розповісти друзям

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online