Басейни у ​​Владивостоці - відмінні можливості для оздоровлення та відпочинку

  1. «Олімпієць» басейн - Владивосток
  2. «Гавань» басейн - Владивосток
  3. Басейн «Чемпіон» у Владивостоці

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

статті

09 Грудень 2014

Купання, плавання, сауна, баня, гідромасаж і контрастний душ здавна визнані ефективними методами, щоб відновити сили людини і підвищити його життєвий тонус. Басейн спеціально для плавання був споруджений в 1877 році в Німеччині. Надзвичайно популярні плавальні басейни і в сучасній Росії. В останні роки зведено і набирають популярність басейни у ​​Владивостоці.

Жорсткий ритм життя і роботи сучасних городян, велика кількість стресу і неблагополучна екологія в містах диктують серйозний підхід до способів відновлення сил, здоров'я і енергії людей. Саме цій меті і служать басейни у ​​Владивостоці. Їх головні функції - навчання плаванню, купання з оздоровчими цілями, в басейнах проводяться змагання, в тому числі і зі стрибків у воду.

Басейни поділяються на спортивні, оздоровчі, лікувальні і комбіновані. Наведемо порівняльні деталі:

  • Спортивні басейни - демонстраційні басейни з трибунами для глядачів. У них змагаються з водних видів спорту - стрибків у воду, швидкісного плавання, ватерполо. Для спортивних басейнів склався певний склад обладнання, майданчиків, приміщень і споруд.
  • Оздоровчі басейни. У комплекс подібних басейнів включають профілакторії, солярії, майданчики для навчальних занять та ігор.
  • Лікувальні басейни. Зазвичай використовують лікувальну воду (з моря або мінеральну). Ванни басейну в таких спорудах зазвичай невеликої глибини і довільної форми.
  • Комбіновані басейни. Призначаються як для спортсменів, так і для різних відвідувачів.

Призначаються як для спортсменів, так і для різних відвідувачів

«Олімпієць» басейн - Владивосток

Басейн працює в складі спорткомплексу «Олімпієць». Крім водних видів спорту комплекс забезпечує послугами з лижних і льодових видів. Працюють секції плавання, аквааеробіки і лижного спорту.

У басейні проведені великі реконструктивні роботи - відремонтована чаша з водою, кахель, що покривав дно і борти басейну, був замінений на пластик. Прилеглу до чаші басейну територію покрили спеціальним - неслизьким кахлем. Відремонтовано душові та роздягальні. Для плавців встановлені спеціальні тумби і раніше відсутню систему старт-фініш. Змонтовані нові системи вентиляції та очищення води. Це підвищило комфортабельність басейну і забезпечило можливість проведення змагань найвищого рангу.

«Гавань» басейн - Владивосток

У складі спортивного комплексу «Гавань» басейн, тренажерний зал, ігровий зал, солярій і сауна. Все це призначено для забезпечення здорового духу в тілі.

Чаша басейну довжиною 25 метрів має 4 доріжки. Глибина чаші різна в різних зонах. В одній з них на мілководді навчають плаванню маленьких дітей. На одній з доріжок споруджена водна гірка.

У комплексі працюють різноманітні секції - фітнес, синхронне плавання, плавання, культуризм, футбол, бадмінтон, волейбол, тхеквандо.

Басейн «Чемпіон» у Владивостоці

Комплекс «Чемпіон» - це басейни, зали фітнесу та йоги, криті тенісні корти, зали для секцій важкої атлетики, боксу, боротьби, настільного тенісу.

  • Басейн «Чемпіон-1» має дві доріжки при довжині 25 метрів. У комплексі з ним сауна і турецька лазня.
  • Басейн «Чемпіон-2» - 6 доріжок при довжині 25 метрів в великій чаші. Є мала чаша довжиною 21 метр і шириною 4,5 метра.
  • Басейн «Чемпіон-3» - довжина 7 метрів і ширина 4,5 метра.

Схожі статті

Владивосток - далекосхідний перлина Росії. Місто розташоване на узбережжі двох заток - Амурського і Уссурійського, які є частиною Японської ...

Величезна кількість людей, коли їдуть в те чи інше місто з якихось справах, стикаються з проблемою, де б їм смачненько поїсти, оскільки в ...

Багато людей іноді бажають незвично провести, однак не у всіх є можливість часто ходити по ресторанах. Спеціально для таких людей ми представляємо ...

Багато людей, коли приїжджають в якесь місто, часто витрачають багато часу на пошук закладу, де можна було б недорого пообідати. Це стосується і тих ...

У місті Арсеньєв Приморського краю сталася неймовірна акція, жителі вирішили засипати яму на дорозі справжніми грошима. Для проведення таких ...

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online