Кухня в стилі вінтаж

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Поряд з сучасними модними стилями оформлення інтер'єру великою популярністю користується вінтажний стиль

Поряд з сучасними модними стилями оформлення інтер'єру великою популярністю користується вінтажний стиль. Він застосовується не тільки у вітальнях і спальнях, але часто зустрічається і на сучасних кухнях.

Відмітна особливість даного стилю - наявність декору, що відноситься до епохи минулих років. Інтер'єр кухні в стилі вінтаж не обходиться без присутності старовинних кухонного приладдя, проборов, які сьогодні втратили свою актуальність, але в якості декоративного елемента тут виглядають більш ніж доречно.

Якщо поглянути на фото інтер'єрів таких кухонь, то перше, що кидається в очі - яскраві фарби, різноманіття кольорів і фактур. Звичайно, багато що залежить від того часу і епохи, яка знайшла своє відображення на сучасній кухні. Якщо за основу взяті 60-70 роках минулого століття, то тут будуть необхідні яскраві фарби, безліч декору і різноманітні геометричні форми. Якщо перевага віддається більш раннього періоду, то вибираються спокійні тони, класичні форми і натуральні матеріали. Щоб кухня в стилі вінтаж виглядала гармонійно і не була перевантажена елементами декору, варто в якості основи брати якийсь один період і намагатися не плутати різні напрямки минулих років.

Знайти оригінальні речі для оформлення кухні сьогодні не так складно. Пошукати цікаві варіанти можна на спеціалізованих ринках і виставках, а також в інтернеті. На сайті moulinroom.ru можна знайти безліч оригінальних аксесуарів і предметів меблів для кухні вашої мрії. Тут представлено цілий відділ вантажних аксесуарів, які неодмінно займуть гідне місце на вашій кухні.

Звичайно, справжні раритетні речі вносять певний шик в стиль кухні. Але не завжди є можливість знайти те, що хочеться, багато старовинні кухонне приладдя і техніка сьогодні не так зручні і функціональні, тому виконують більше естетичну функцію, ніж практичну. Але дизайнери побутової техніки та меблів врахували побажання своїх клієнтів, і все частіше випускають на ринок оригінальні серії в стилі вінтаж. Це можуть бути оригінально оформлені холодильники, мікрохвильові печі, духовки і плити, що нагадують старі моделі, але більш функціональні і вдосконалені. Така техніка чудово впишеться в вінтажний стиль, не обмежуючи при цьому зручність і практичність.

Така техніка чудово впишеться в вінтажний стиль, не обмежуючи при цьому зручність і практичність

Створити оригінальний дизайн кухні в стилі вінтаж можна за допомогою фахівців-дизайнерів. Вони допоможуть перетворити вже готову кухню, використовуючи спеціальні техніки «старіння» меблів. Потертості, шорсткості, тріщини і іржа - все це в правильному виконанні здатне перетворити кухню. Однак, якщо ви не зважилися на настільки масштабні перетворення, то за допомогою аксесуарів ви зможете створити вінтажну настрій вашої кухні. Придбати оригінальні аксесуари, що відображають моду минулих років, можна на сайті moulinroom.ru . Великий вибір і ціни вас приємно здивують.

З цим читають:

Додати коментар

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online