Леонід Волков - Про мітинг 5 травня (або сім бід - одна відповідь)

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

19 квітня 2018, 12:24

У Росії не працюють ніякі механізми зворотного зв'язку між суспільством і владою. Невибором 18 березня, сподіваюся, протверезили тих, хто вважав, що можна щось там «продемонструвати» Путіну на його перепризначення, а про всі інші інститути - петиції там, круглі столи, громадські палати - і говорити нема чого.

Невибором 18 березня, сподіваюся, протверезили тих, хто вважав, що можна щось там «продемонструвати» Путіну на його перепризначення, а про всі інші інститути - петиції там, круглі столи, громадські палати - і говорити нема чого

Новосибірськ, березень 2017 роки; люди вийшли і добилися свого

Є тільки один, останній механізм - вулиця. Великий мітинг - це все ще важлива штука. Великого мітингу бояться. Великого мітингу протидіють. Люди на вулиці домагаються результатів. Дуже часто половинчастих, слабких (в Волоколамске главу району зняли - але ось звалище поки не закрили, треба тиснути далі, та не було б мітингу - безумовно, не було б і цього). Але хоч якихось - в порівнянні з будь-якими іншими механізмами, які свідомо не дають взагалі нічого, це особливо впадають в очі. А бувають, до речі, і великі перемоги - як в минулому році в Новосибірську , Коли серія з семи мітингів (ось що значить наполегливість!), Один іншого крупніше, призвів до скасування рішення про підвищення тарифів ЖКГ на 15%.

Люди на вулиці - єдине, чого Путін продовжує боятися. Це єдина позиція - позиція сили - з якої можна з ним вести розмову. Виходити і вимагати.

зараз, перед 5 травня , Знову почнеться вся ця метушня: узгодження-неузгодженості, погрози та залякування, бесіди зі школярами та нагнітання страшилок про ОМОН з кийками. Ясне діло; право громадян виходити на вулицю мирно і без зброї і заявляти про свої вимоги і права для них - кістка в горлі. Не ведіться на метушню, на загрози і на іншу нісенітницю. Зосередьтеся на головному.

Головне - що у нас залишився один механізм зворотного зв'язку. На всі випадки життя. Смердючі смітники? Заблокований інтернет? Віджаті бізнеси? Несправедливі вироки? Треба виходити на мітинг. Десять років тому можна було міркувати, що питання зі звалищами треба тягти в громадську палату і збирати петицію з підписами, про інтернет можна пояснити чиновникам ІТ-міністерства на профільній конференції (і вони прислухаються), бізнес треба захищати в суді, а вироки - оскаржити, або відбивати з допомогою гучного громадської кампанії. Те було десять років тому. (Точніше, і десять років тому цього не було, але тоді ще могло здаватися, що є різні можливості, різні шляхи захисту своїх прав). Зараз же все кришталево ясно і гранично просто. Сім бід - одна відповідь. Треба виходити на вулицю.

Приходьте 5 травня реалізувати свої права і сказати про те, що не влаштовує саме вас . Нехай у нас на ході буде колона ІТ-підприємців та колона екозащітніков, або не буде ніякої колони, а все разом просто вийдуть - це не так важливо. Нехай у нас на мітингу виступлять зоозахисники (які не знають що робити з масовим відстрілом собак перед чемпіонатом світу) і працівники ЖКГ ( яких грабують власні наймачі ). Мітинг ми робимо загальногромадянський. Тому що більше-то нічого і не залишається.

Смердючі смітники?
Заблокований інтернет?
Віджаті бізнеси?
Несправедливі вироки?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online