Різав ножем вени на очах школярів 1 вересня житель Бердська

  1. Схожі записи

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Лікарі перев'язали потерпілому рани і відпустили додому

Бердський школярі, що відправилися на перший урок нового навчального року в школу 1 вересня, стали очевидцями «кровопролитного» інциденту. Як поділилися діти з «Кур'єр. Середовище. Бердськ », на балконі багатоповерхівки №14 на вул. Першотравневій у вівторок близько 10.00 стояв чоловік і ножем різав собі руки. П'ятикласники подумали, що людина вирішила перерізати собі вени , І швидше ретирувалися «з місця події».

Як вдалося з'ясувати «Кур'єр. Середовище. Бердськ », інцидент дійсно стався в житловому будинку на вул. Першотравневій. За словами чергового офіцера прес-служби правління МВС по новосибірської області Олени Мельчакова, інформація про пораненого надійшла вранці 1 вересня в поліцію Бердська з міськлікарні.

- Було повідомлення про неадекватну громадянина, який був доставлений до медичного закладу з різаними ранами на передпліччі, - уточнила «Кур'єр. Середовище. Бердськ »Олена Віталіївна.

У Бердської лікарні відмовилися називати діагноз потерпілого, пославшись на лікарську таємницю. Поки невідомо, чи був чоловік в алкогольному або наркотичному сп'янінні , Або психічно нездоровий. Але «Кур'єр» з'ясував, що пораненому 49 років, і його відпустили з лікарні після перев'язки.

Діти розповіли, що закривавлений ніж вони бачили під балконом багатоповерхівки на вул. Першотравневій пізно увечері 1 вересня.

Як прокоментувала «Кур'єр. Середовище. Бердськ »Мельчакова, за фактом заподіяння шкоди власному здоров'ю чоловіком поліцейські проводять перевірку. Але, швидше за все, в перспективі відмовлять в порушенні справи.

Схожі записи

Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online