Спадщина (ведення спадкових справ)

  1. спадковий договір
  2. Необхідні документи для спадщини - посвідчення заповітів та інших спадкових договорів:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Нотаріуси в Україні можуть успішно вести справи у спадок, ніж нотаріуси від компанії Київської нотаріальної контори успішно займаються Нотаріуси в Україні можуть успішно вести справи у спадок, ніж нотаріуси від компанії "Київської нотаріальної контори" успішно займаються. Це і складання спадкового договору / заповіту юристами-партнерами , І посвідчення заповітів, оформлення прийняття спадщини (відкриття спадщини) і т.д. В ЯКИХ ВИПАДКАХ НЕОБХІДНА ПОСЛУГА НОТАРІУСІВ ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ СПАДЩИНИ?

Заповіт в Києві, як один з поширених видів спадкових договорів варто складати в тому випадку, коли власник майна хоче розпорядитися своїм майном згідно із Законом України. Інакше майно буде розподілено згідно із законом, а не за конкретного плану заповідача. Законним вважається заповіт Київ, засвідчене у нотаріуса, але оформити заповіт можна у юриста або ж у нотаріуса. Зазвичай заповіт дає можливість виставити свої умови, які підходять для Вас, можете віддати частину майна людині, а можете віддати все, віддати одній особі або групі осіб, на користь юридичної особи і т.д. Також може підписувати нотаріус секретний заповіт - в такому випадку фахівець не знає його змісту.

спадковий договір

На сьогоднішній день багато самотніх старих людей, у яких є у володінні цінне майно хочуть оформити спадковий договір. Це дозволяє усунути проблему відсутності догляду за собою, який такі люди не можуть робити за себе самі. Щоб оформити спадковий договір, який буде мати юридичну силу, необхідно засвідчити його у нотаріуса. Нотаріус повинен за всіма правилами і вимогам законодавства України оформити договір про спадщину, засвідчивши його і зареєструвавши Досвідчені приватні нотаріуси від нашої компанії "Київська нотаріальна контора" допоможуть Вам провести цю процедуру в швидкий термін і без всяких проблем.

Необхідні документи для спадщини - посвідчення заповітів та інших спадкових договорів:

  • оригінал паспорта громадянина;
  • ідентифікаційний податковий номер.

В ЯКИХ ВИПАДКАХ НЕОБХІДНА ПОСЛУГА НОТАРІУСІВ ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ СПАДЩИНИ?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online