Правила заповнення БСО для перукарні - зразок

  1. Вимоги до БСО для перукарень: нюанси правового регулювання
  2. БСО перукарні: структура та заповнення документа
  3. Де можна завантажити зразок БСО для салону краси (перукарні)?
  4. підсумки

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

БСО для перукарні - зразок доступний для вас на нашому сайті - складається з урахуванням ряду особливостей законодавчого регулювання застосування БСО. Вивчимо специфіку заповнення відповідного бланка докладніше.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Організації та ВП, які надають послуги населенню, має право не застосовувати ККТ і продовжувати використовувати «старі» БСО тільки до 01.07.2019 , А з цієї дати повинні почати видавати клієнтам чеки ККТ або БСО, сформовані за допомогою подібної техніки. Виняток - сфера громадського харчування , Підприємства якого (крім ВП без працівників) повинні були перейти на автоматизовану видачу БСО вже з 01.07.2018. У статті розглянуто порядок застосування БСО старого типу, який з 01.07.2019 втратить силу.

Вимоги до БСО для перукарень: нюанси правового регулювання

БСО перукарні: структура та заповнення документа

Де можна завантажити зразок БСО для салону краси (перукарні)?

підсумки

Вимоги до БСО для перукарень: нюанси правового регулювання

Перукарні при розрахунках з клієнтами можуть використовувати БСО, які:

1. Чи відповідають вимогам, зазначеним в п. 3 постанови Уряду РФ від 06.05.2008 № 359 та є бланками:

  • роздрукованими в друкарні;
  • виготовленими за допомогою автоматизованих систем, які не є контрольно-касової технікою.

2. Чи відповідають вимогам, зазначеним в п. 1 ст. 4.7 закону «Про застосування ККТ» від 22.05.2003 № 53-ФЗ і являють собою бланки, виготовлені за допомогою автоматизованих систем, які є контрольно-касової технікою.

Використовувати БСО першого типу перукарні можуть до 01.07.2019 (пп. 7, 8 ст. 7 закону «Про внесення змін до ФЗ" Про застосування ККТ ... "і окремі законодавчі акти РФ» від 03.07.2016 № 290-ФЗ).

БСО, сформовані без використання ККТ, можуть бути представлені:

1. Документами, заснованими на самостійно розробленої формі. Головне, щоб дана форма відповідала вимогам, встановленим в п. 3 постанови № 359 і його кореспондуючих пунктах.

2. Документами, заснованими на одній з уніфікованих форм (розроблених федеральними органами влади або запропонованих уповноваженими приватними структурами).

Такими формами, наприклад, можуть бути форма № БО-11, затверджена листом Мінфіну РФ від 20.04.1995 № 16-00-30-33 або ж талон № БО-11, затверджений наказом Росбитсоюза від 30.06.2008 № 14.

Форми, запропоновані Росбитсоюзом, рекомендуються податківцями до застосування (лист УФНС РФ по Краснодарському краю від 10.12.2008 № 23-12 / 31467-472). Одне з їхніх переваг в тому, що вони повністю відповідають вимогам п. 3 постанови № 359.

Розглянемо, в якій структурі може бути представлений талон № БО-11, що використовується в якості БСО перукарні, а також які особливості його заповнення.

БСО перукарні: структура та заповнення документа

Перш за все зазначимо, що талон № БО-11, запропонований Росбитсоюзом, пристосований для оформлення в 2 примірниках - це необхідно, якщо бланк виготовлений типографським способом (п. 8 постанови № 359).

Розглянутий талон складається з двох абсолютно однакових областей даних, в кожній з яких фіксуються:

  • найменування, організаційно-правова форма перукарні (П. І. Б. ІП);
  • адреса, ІПН перукарні (можна вказати КПП, якщо форма заповнюється юрособою);
  • серія, номер БСО;
  • код послуги з ОКУН;
  • найменування наданої послуги, її ціна;
  • повна вартість послуги - прописом;
  • відомості про величину оплати за надані послуги - цифрами і прописом;
  • П. І. Б., посада співробітника перукарні, який отримав оплату за послуги;
  • дата здійснення розрахунку і оформлення БСО;
  • підпис клієнта, що засвідчує факт отримання послуги.

У разі якщо талон № БО-11 виготовлений в друкарні, на ньому також повинні фіксуватися назва друкарні, її ІПН, адреса, а також відомості про замовлення на випуск бланків - номер, рік виконання, величина тиражу.

Де можна завантажити зразок БСО для салону краси (перукарні)?

Ознайомитися з заповненим зразком БСО для перукарні (він також підійде для салону краси або іншого закладу, який надає подібні послуги) ви можете на нашому порталі:

завантажити зразок завантажити зразок

підсумки

БСО перукарні може бути традиційним (сформованим без застосування ККТ відповідно до постанови № 359) або оновленим - сформованим із застосуванням ККТ відповідно до останньої редакції закону № 54-ФЗ. При цьому бланки першого типу можна застосовувати до 01.07.2019.

Ознайомитися з іншими відомостями про застосування БСО ви можете в статтях:

Де можна завантажити зразок БСО для салону краси (перукарні)?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online