Вантажоперевезення Воронеж - Волзький. Замовити збірний вантаж, довантаження, газель, фура до 20 тонн. Швидка доставка.

  1. Квартирний переїзд Послуги квартирного переїзду, що надаються нашою компанією: переїзд квартири...
  2. Переїзд однокімнатної квартири
  3. Переїзд двокімнатної квартири
  4. Переїзд трикімнатної квартири
  5. Оренда вантажного автотранспорту
  6. Оренда від 3 до 3.5 тонн HYUNDAI or (analogues) 14 м 3, 16 м 3, 18 м 3, HYUNDAI, FOTON, FORD 24 - 30 м3 на маршруті Воронеж - Волзький
  7. Оренда до 5 тонн (MERCEDES, MAN, IVECO 36 м 3)
  8. Офісний переїзд
  9. Послуги вантажників / упаковка / збирання меблів
  10. вартість
  11. Безкоштовна консультація логіста

Квартирний переїзд

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Послуги квартирного переїзду, що надаються нашою компанією: переїзд квартири , домашній переїзд , переїзд будинку .

Переїзд кімнати / студії

Для багатьох переїзд на нову квартиру є дуже важливою подією в житті. Але не завжди його ретельно планують. А дарма! Адже від того, як він пройде, залежить і ваш настрій, і стан меблів і техніки. Від недбалої транспортування майно може пошкодитися і вийти з ладу. Тому навантаженням і доставкою повинні займатися тільки фахівці, що мають певні навички. Найлегшим і швидким буде переїзд кімнати-студії, адже в ній трохи меблів і речей. Часто люди обходяться без послуг вантажників і замовляють тільки автомобіль.

З переїздом кімнати / студії клієнти замовляють:

- перевезення меблів Воронеж - Волзький ;
- перевезення речей (перевезення особистих речей, сумок, ручної поклажі) ;
- терміновий переїзд .

Переїзд однокімнатної квартири

Доступні для замовлення послуги переїзду однокімнатної квартири Воронеж - Волзький:

- перевезти меблі ;
- перевезення холодильника (перевезення холодильного обладнання у вертикальному положенні) .

Переїзд однокімнатної квартири за маршрутом Воронеж - Волзький здійснюється за допомогою Газелей. Ці автомобілі досить місткі і можуть швидко пересуватися по завантажених вулицях міста. Ретельно продуманий план - основа успішного переїзду. Дуже важливо почати підготовку заздалегідь. Таким чином ви уникнете суєти і стресів. Варто розуміти, які речі знадобиться перевозити. Можливо, деяка старі меблі або речі вже не поїдуть на нову квартиру.

Переїзд двокімнатної квартири

У двокімнатній квартирі меблів, як правило, чимало, тому для її перевезення використовують транспорт, здатний вміщати до 3 тонн вантажу. Щоб полегшити переїзд, необхідно почати збирати речі заздалегідь. Часто виявляється, що в квартирі зібралося багато непотрібних речей і сміття. Позбувшись від усього цього, звільниться простір в машині для необхідних речей. Скляні та інші крихкі речі слід ретельно упакувати і акуратно занурити.

Види послуг, що надаються "РуПереезд 24":

- перевезти диван (перевезення м'яких меблів) ;
- перевезти шафа (перевезення збірно / розбірних шаф) ;
- переїзд меблів .

Переїзд трикімнатної квартири

Наші клієнти при переїзді Воронеж - Волзький замовляють:

- перевезення піаніно ;
- переїзд з речами (особисті речі, ручна поклажа) ;
- соціальний переїзд .

Якщо вам необхідно переїжджати з трикімнатної квартири, зверніться до нас. Якщо ви будете здійснювати перевезення самостійно, це принесе труднощі і швидше за все закінчиться певними збитками. Для наших же співробітників переїзди будь-якої складності - в порядку речей. За довгий час існування нашої компанії ми звикли до цього і змогли відпрацювати все до дрібниць. У квартирах з великою кількістю кімнат речей і меблів багато. Її потрібно якісно розібрати і упакувати, а після цього дбайливо занурити в автомобіль. Все це для вас зроблять наші вантажники.

Оренда вантажного автотранспорту

Оренда від 1 до 1.5 тонни (стандартна газель 8 м3 - 10 м3, довгобазова газель 14 м 3, 16 м 3, 18 м 3

5 тонни (стандартна газель 8 м3 - 10 м3, довгобазова газель 14 м 3, 16 м 3, 18 м 3

Для не надто масштабних переїздів, одно- або двокімнатних квартир, ми надаємо стандартні або довгобазові Газелі. Вони цілком здатні перевести на нову квартиру холодильник, пральну машину, диван і шафи, кухонні меблі та дрібні речі. Незважаючи на свою місткість, такий автомобіль залишається компактним і з легкістю може переміщатися по вулицях міста. Завантаження та вивантаження досить зручна.

В послуги оренди від 1 до 1.5 тонни, за маршрутом Воронеж - Волзький, входять: машина для переїзду , замовити газель для переїзду , газелі для переїзду , найняти газель , газелі з вантажниками , перевезення речей з вантажниками .

Оренда від 3 до 3.5 тонн HYUNDAI or (analogues) 14 м 3, 16 м 3, 18 м 3, HYUNDAI, FOTON, FORD 24 - 30 м3 на маршруті Воронеж - Волзький

5 тонн HYUNDAI or (analogues) 14 м 3, 16 м 3, 18 м 3, HYUNDAI, FOTON, FORD 24 - 30 м3 на маршруті Воронеж - Волзький

Актуальні послуги на оренду від 3 до 3.5 тонн: переїзд автомобілем , замовити HYUNDAI PORTET , замовити ЗІЛ Бичок .

Для перевезення майна з двокімнатної квартири найбільш підійде Hyundai, Foton або Ford. Щоб орендувати автомобіль, слід зателефонувати менеджерам і повідомити кількість перевезених речей і меблів. Автомобілі з завантаженням до 3 тонн відмінно маневрують по маршруту Воронеж - Волзький. Це дозволяє оперативно доставити вантаж в будь-яку точку міста. Завдяки довгому кузову в машині не тільки збільшується площа для розміщення габаритної меблів, але і підвищується вантажопідйомність.

Оренда до 5 тонн (MERCEDES, MAN, IVECO 36 м 3)

Оренда до 5 тонн (MERCEDES, MAN, IVECO 36 м 3)

Самий місткий транспорт, який є в нашому автопарку - це Mercedes, MAN і Iveco. Ці авто можуть перевозити вантажі до 5 тонн і найбільш підходять для переїздів багатокімнатних квартир, великих офісів або котеджів. Транспорт своєчасно проходить техогляд, що дозволяє дати гарантію оперативної доставки без неприємних «сюрпризів» у вигляді поломки на середині шляху. Оренда перерахованого вище сучасного авто - відмінне рішення для бізнесу, особливо для підприємців, що працюють з великими матеріалами і не мають власного автопарку.

Ми пропонуємо Вам скористатися: замовити машину для переїзду .

Офісний переїзд

Переїзд офісу повинен бути ретельно спланований. Необхідно до приїзду транспорту зібрати документи, речі, меблі та все промаркувати. В офісі знаходиться дорога техніка, що вимагає до себе дбайливого ставлення. Наші співробітники її професійно упакують в коробки і закріплять ременями в автомобілі. Для того, щоб оцінити вартість переїзду, на об'єкт виїжджає менеджер. Разом з ним керівник планує точну дату і час прибуття транспорту і необхідну кількість вантажників. Часто потрібно здійснювати переїзд в нічний час або у вихідні дні. Це робиться для того, щоб підприємство не несло збитків від простою в роботі. Переїзд офісу повинні здійснювати фахівці своєї справи. Тільки в такому випадку можна бути впевненим в тому, що майно доставити на нове місце без найменших ушкоджень і навіть незначних втрат.

Послуги вантажників / упаковка / збирання меблів

Послугами вантажників користуються багато людей. Без них не обійтися при перевезенні меблів, побутової техніки, здійсненні різноманітних переїздів або утилізації будівельних відходів. Що б не знадобилося конкретно вам, наші вантажники всі зроблять на вищому рівні. При необхідності наші співробітники розберуть велику меблі для більш зручного транспортування по маршруту Воронеж - Волзький. По приїзду на нове місце зберуть. Також вантажниками надаються послуги упаковки. Дзеркала, скляні предмети і статуетки загортаються в бульбашкову плівку. Меблі так само упаковується в спеціальний матеріал. Для побутової та іншої техніки найкраще підійдуть щільні картонні коробки з пінопластом всередині.

вартість

Всю діяльність ми здійснюємо на високому рівні і завжди намагаємося оптимізувати співвідношенні ціни і якості. Для постійних клієнтів надаються знижки. Вартість переїзду залежить від багатьох складових. Щоб знати її напевно, повідомте консультантам кількість перевезених речей, відстань між об'єктами, поверховість будівель.

Безкоштовна консультація логіста

▲ Вгору

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online