УЗ запропонувала укласти електронні договору на вантажоперевезення

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

8 Февраля 2018, 15:10 8 Февраля 2018, 15:10   УЗ запропонувала укласти електронні договору на вантажоперевезення   Джерело фото: Lb   Нову кампанію з укладання договорів на вантажні перевезення ПАТ «Укрзалізниця» пропонує клієнтам здійснити в електронному вигляді

УЗ запропонувала укласти електронні договору на вантажоперевезення
Джерело фото: Lb

Нову кампанію з укладання договорів на вантажні перевезення ПАТ «Укрзалізниця» пропонує клієнтам здійснити в електронному вигляді.

Про це повідомляється на сайті УЗ.

Відзначено, що в перші дні договірної кампанії клієнти уклали вже близько 700 нових договорів.

Також в УЗ повідомляють, що у клієнтів є можливість підписати електронний договір шляхом накладення свого електронного цифрового підпису (ЕЦП).

Працює це таким чином:

  • На замовлення клієнта АС «Клієнт-УЗ» формує в автоматизованому режимі електронний договір в PDF форматі (без можливості внесення коригувань) з наданням нового номера договору та коду платника.

  • Дані про клієнта вносяться з чинного договору, який зареєстрований в Єдиній електронній картотеці клієнта.

  • Після того, як клієнт підпише запропонований електронний договір власним ЕЦП, він автоматично зареєструється в Єдиній електронній картотеці клієнта.

«Сам електронний договір буде пересланий на зберігання в архів електронних документів. Клієнт має можливість роздрукувати електронний договір для підписання в паперовому вигляді та надіслати його разом з довіреністю підписанта до філії «ЦТЛ» або регіональної філії для підписання з боку ПАТ «Укрзалізниця», - інформують залізничники.

Як повідомляє портал ЦТС , Зміни пов'язані з дерегуляцією вагонної складової тарифу та введенням в дію нового порядку визначення плати за користування власними вагонами УЗ.

«Новим договором передбачено, що плата за перевезення вантажів у власних вагонах УЗ визначається за вантажний рейс - за правилами, що діють для власних вагонів, в розмірі інфраструктурної складової тарифу для власних вагонів. Оплата за користування формується за договірним тарифом, який затверджується ПАТ УЗ в розмірі добової ставки за користування вагоном. Розмір цієї плати розрахований для покриття витрат на утримання, ремонт, модернізацію і оновлення вагона, в тому числі враховує інвестиційну складову », - повідомили в УЗ.

За словами в.о. голови правління УЗ Євгена Кравцова, поки що плата за користування вагонами компанії буде на 20% нижче цін, що склалися на ринку.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online