заміна паспорта

  1. Обмін паспорта в Україні
  2. процедура
  3. терміни
  4. Скільки коштує заміна паспорта в Україні
  5. Наші переваги
  6. Вартість послуг по заміні паспорта
  7. Документи для заміни паспорта Україна
  8. Допомога юристів при заміні паспортного документа

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Обмін паспорта в Україні
Скільки коштує заміна паспорта в Україні
Документи для заміни паспорта Україна
Допомога юристів при заміні паспортного документа
Додаткові послуги
Задати питання по заміні паспорта

Міжнародна юридична компанія «Альт-Брайер» спеціалізується на наданні послуг в багатьох галузях права, включаючи міграційне . У розрізі цієї діяльності наші юристи супроводжують операції з отримання, заміну і відновлення паспорта України.

Без паспортного документа громадянин України не скористається законними правами Без паспортного документа громадянин України не скористається законними правами. Схожою є й ситуація, коли паспорт недійсний в силу відсутності основної інформації про власника документа (несвоєчасно вклеєна або відсутній фотокартка, та ін.). Однак трапляються ситуації, внаслідок яких посвідчення було вкрадено, загублено, зіпсовано, або ж громадяни можуть свідомо замінювати паспорт на увазі, наприклад, бажання позбутися від запису про анулювання шлюбу. У таких випадках українців чекає заміна свідоцтва підданства, що допомагають швидко зробити юристи компанії «Альт-Брайер».

Обмін паспорта в Україні

Після втрати (крадіжки) посвідчення необхідно отримати нове. Заміна паспорта громадянина України здійснюється в таких випадках:

  • зміни П.І.Б. (Самовільно / після укладення шлюбу);
  • вклеювання нової фотографії;
  • встановлення розбіжностей у записах;
  • непридатності посвідчення для користування.

Незалежно від ситуації, громадянин України представляє заяву відповідного зразка разом з пакет документів до територіального відділення ГМС (Паспортний стіл), після чого в встановлені терміни отримати новий свій паспорт.

процедура

Видають паспортний документ органи ГМС за місцем проживання заявника після подання відповідних паперів. Потрібно відзначити, що це досить зручно оскільки не потрібно їхати в інший регіон країни, якщо підозрюєте, що втратили Видають паспортний документ органи ГМС за місцем проживання заявника після подання відповідних паперів документ не «дому». Однак, можливий і варіант подання заяви в місті, де і стався неприємний інцидент.

По останньому пункту значиться маленький нюанс: запит на видачу нового паспорт в іншому населеному пункті займе більше часу, оскільки органу міграційної служби, куди Ви звернулися, доведеться переадресувати запит колегам за місцем Вашої прописки.

терміни

Заміна паспорта в Україні здійснюється протягом 1 місяця. Виходячи з практичного досвіду, навряд чи Ви отримаєте його раніше, проте, якщо співпрацювати з юристами «Альт-Брайер» - зможете. Правознавці «Альт-Брайер» скоротять терміни навіть у разі проведення додаткової перевірки, а це ще місяць очікування при самостійному оформленні.

Скільки коштує заміна паспорта в Україні

  • Якщо Ви тільки що отримали українське підданство і оформляєте перші посвідчення громадянства, або отримуєте паспорт України в 14 років - послуга обійдеться безкоштовно;
  • Якщо Ви оформляєте посвідчення після втрати, псування, укладення шлюбу, вклеювання фото - заплатите держмито в розмірі 2-х неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Наші переваги

Наші переваги

Оформляємо документи, яких не

Допомагаємо з пропискою

Вирішуємо питання в рекордно стислі терміни

Чесне і прозоре оформлення

Вартість послуг по заміні паспорта

Оскільки вартість послуг по заміні паспорта може змінюватися в залежності від багатьох факторів, у вас є можливість попередньо зв'язатися з нашими юристами, заповнивши коротку форму нижче, і визначити для себе фінансову сторону питання.

Документи для заміни паспорта Україна

Як вже говорилося, заміна паспорта в Україні, незалежно від причини, відбувається однаково: збираєте документи плюс заяву (останнє роздрукуйте з мережі інтернет, або отримаєте безпосередньо у паспортиста), йдете в найближчий паспортний стіл і уявляєте цю папочку паперів. Далі, за відсутності проблем, чекаєте місяць і отримуєте новий паспорт.

Уявити необхідно такі документи:

  • клопотання;
  • нинішній паспорт;
  • 2 фотокартки розміром 3,5 х 4,5 см (при псуванні інформації про власника подається ще 1 фото);
  • документ про сплату держмита;
  • документи, що підтверджують причину обміну посвідчення;

Заміна паспорта України внаслідок втрати або крадіжки слід після подачі особою наступних документів: Заміна паспорта України внаслідок втрати або крадіжки слід після подачі особою наступних документів:

  • заяву про втрату паспорта;
  • клопотання про видачу нового свідоцтва;
  • дві фотокартки стандартного розміру (три - в разі звернення в інше територіального підрозділу);
  • квитанція про сплату державного плати за послугу;
  • документи, на підставі яких в паспорті проставляються відмітки про дітей, шлюбі, видачі закордонного паспорта.

Допомога юристів при заміні паспортного документа

Незалежно від необхідності і складності питання, юристи компанії готові надати супровід підготовки та подання пакету документів до відповідних держструктури від імені клієнта, зберігаючи при цьому повну конфіденційність. З нами Ви заощадите час заміни паспорта, що не переживаючи за правильність оформлення головного свідоцтва громадянина країни, оскільки фахівці «Альт-Брайер» не перший рік представляють подібні послуги. Для надійності і спокою, Ви можете особисто контролювати хід процедури.

Таким чином ми забезпечуємо швидку заміну паспортного документа, і комфорт співпраці для кожного клієнта, що є ознакою професійного підходу до швидкого і грамотного вирішення поставленого завдання.

Часто задавані питання

Скільки за часом виготовляють новий паспорт України?

Це займає до 30-ти календарних днів.

Я вийшла заміж і хочу змінити прізвище. Що робити?

Потрібно звернутися в ГМС за місцем проживання (паспортний стіл), взявши при цьому свій паспорт, свідоцтво про шлюб і 2 фото на документи.

Скільки за часом займає виготовлення нового паспорта після вклеювання нового фото?

Новий паспорт Ви зможете отримати протягом 5 днів.

Якщо я виявив помилку в паспорті, через скільки я можу отримати новий?

Процедура заміна паспорта займає до 30-ти календарних днів.

Можливо Вам буде також цікаво:

Що робити?
Скільки за часом займає виготовлення нового паспорта після вклеювання нового фото?
Якщо я виявив помилку в паспорті, через скільки я можу отримати новий?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online