СПИСОК ДОКУМЕНТІВ НА ГРОМАДЯНСТВО І НАУКИ УКРАЇНИ НА ТЕРИТОРІЇ РОСІЇ ДЛЯ ГРОМАДЯН КИРГИЗСТАНУ

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Список документів, які додаються до заяви про прийом в громадянство Російської Федерації:   1 Список документів, які додаються до заяви про прийом в громадянство Російської Федерації:

1. Нотаріально засвідчена копія національного паспорта громадянина Киргизстану зі штампом про виїзд на постійне проживання в РФ і постановкою на консульський облік в Посольстві Киргизької Республіки (Москва), Генконсульстві КР (Єкатеринбург), Віце-консульстві КР (Новосибірськ).

2. Дозвіл на проживання в Російській Федерації;

3. Нотаріально засвідчена копія свідоцтва про народження;

4. Нотаріально засвідчена копія свідоцтва про укладення, розірвання шлюбу (при наявності);

5. Копія документа, що свідчить про зміну прізвища, імені або по батькові (якщо таке було);

6. Копія міграційної карти та відривній частині бланка повідомлення з відміткою про постановку на облік за місцем перебування;

7. Довідка про період проживання на території Киргизької Республіки; Для громадян Киргизстану, які купують громадянство РФ відповідно до пункту А частини 1 статті 1 Угоди між Україною та Російською Федерацією і Киргизькою Республікою про спрощений порядок набуття громадянства громадянами Російської Федерації, які прибувають для постійного проживання в Киргизькій Республіці, громадянами Киргизької Республіки, які прибувають для постійного проживання в Російську Федерацію, і виходу з попереднього громадянства від 28.03. 1996 року надаються довідки, видані Посольством Киргизької Республіки в Російській Федерації, що підтверджують постійне проживання на території Киргизстану станом на 15.12.1990 та 09.11.1997 рр

8. Копія листка вибуття на постійне місце проживання в Російську Федерацію;

9. Для громадян Киргизстану, які купують громадянство РФ відповідно до пункту А частини 1 статті 1 Угоди між Республікою Білорусь, Республікою Казахстан, Киргизькою Республікою та Російською Федерацією про спрощений порядок набуття громадянства від 26.02.1999 року - в разі, проживання на території Української РСР до 21.12.1991 року, подаються документи, що підтверджують проживання;

10. Для громадян Киргизстану, які купують громадянство РФ відповідно до пункту Б частини 1 статті 1 Угоди між Республікою Білорусь, Республікою Казахстан, Киргизькою Республікою та Російською Федерацією про спрощений порядок набуття громадянства від 26.02.1999 року - видається паспорт близького родича - громадянина РФ: чоловіка (дружини), одного з батьків (усиновлювачів), дитини (у тому числі усиновленої), сестри, брата, діда чи бабусі, онука чи онуки), що проживає на території РФ і документи, що підтверджують родинні зв'язки ні відносини.

11. Для громадян Киргизстану, які купують громадянство РФ відповідно до пункту А частини 1 статті 1 Угоди між Україною та Російською Федерацією і Киргизькою Республікою про спрощений порядок набуття громадянства громадянами Російської Федерації, які прибувають для постійного проживання в Киргизькій Республіці, громадянами Киргизької Республіки, які прибувають для постійного проживання в Російську Федерацію, і виходу з попереднього громадянства від 28.03. 1996 року надаються довідки, видані Посольством Киргизької Республіки в Російській Федерації, що підтверджують постійне проживання на території Киргизстану станом на 15.12.1990 та 09.11.1997 рр

12. Квитанція про оплату державного мита в розмірі 2000 рублів.

13. 4 фото ч / б 3х4 см.

При наявності неповнолітніх дітей, яким змінюється громадянство одночасно з одним з батьків, до матеріалів долучаються нотаріально засвідчені копії свідоцтв про народження дітей, копії паспорта другого з батьків, нотаріально засвідчена згода дитини у віці від 14 до 18 років на набуття громадянства Російської Федерації. При наявності у дитини тільки реєстрації по міграційній карті, терміном на 90 діб, надається нотаріально засвідчена згода другого з батьків - негромадянина РФ.

Відповідність копії посвідки на проживання оригіналу перевіряється посадовою особою і засвідчується його підписом та печаткою повноважного органу.

У разі подання заявником копій інших необхідних документів вони повинні бути засвідчені відповідно до законодавства Російської Федерації про нотаріат.

Заява складається російською мовою. Усі надані разом із заявою документи, виконані не російською мовою, підлягають переведенню на російську мову. Вірність перекладу або справжність підпису перекладача повинна бути засвідчена нотаріальної записом.

Документи, видані компетентним органом іноземної держави, для визнання їх дійсними в Російській Федерації повинні бути легалізовані або на них повинен бути проставлений апостиль, якщо інше не передбачено міжнародним договором Російської Федерації.

Після відбувся рішення про прийняття до громадянства Російської Федерації заявник у чотириденний строк інформується про прийняте рішення.

Для отримання паспорта громадянина РФ, позначки в свідоцтво про народження, що підтверджує наявність громадянства РФ у неповнолітніх дітей, заявнику необхідно звернутися в територіальний пункт (паспортний стіл відділу поліції) відділу УФМС Росії за місцем реєстрації.

джерело: http://www.rusinkg.ru/

Прес-служба Росія в Киргизстані

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online