Реєстрація ТОВ (ТОВ) в Києві, Броварах

  1. Серед основних переваг реєстрації ТОВ (ТОВ) можна виділити наступні
  2. Адреса реєстрації ТОВ
  3. Які документи і інформація необхідні для реєстрації ТОВ в Києві?
  4. Послуги по відкриттю ТОВ включають:
  5. Після закінчення державної реєстрації юридичної особи, учасник отримає наступні документи
  6. Скільки коштує зареєструвати ТОВ?
  7. Порядок створення ТОВ в Україні
  8. З чим необхідно визначитися перед створенням юридичної особи?
  9. Місцезнаходження юридичної особи
  10. Склад і кількість засновників юридичної особи
  11. Вибір видів діяльності підприємства
  12. директор ТОВ
  13. Статутний капітал ТОВ
  14. Статут ТОВ
  15. Вимоги до статуту ТОВ
  16. Підписання установчих документів
  17. Реєстрація юридичної особи і постановка на облік в Україні
  18. Подача документів для реєстрації ТОВ в Києві
  19. Подача в ДПІ про надходження працівника на роботу
  20. Реєстрація платником ПДВ
  21. виготовлення друку
  22. Відкриття рахунку в банківській установі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Вартість реєстрації ТОВ у Броварах: 800 грн. *
Вартість реєстрації ТОВ у Києві: 1000 грн. *
Вартість реєстрації ТОВ з ПДВ: ПЛЮС 300 грн. до вартості реєстрації юридичної особи.
Термін відкриття ТОВ (ТОВ) в Києві, Броварах: від 1 дня.

Правовий статус і порядок реєстрації ТОВ в Україні регулюється Цивільним кодексом України, Господарським кодексом України, Законом України "Про господарські товариства" та Законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань".

Реєстрація ТОВ є однією з найбільш зручних і поширених видів організаційно-правових форм господарювання, яку вибирають фізичні та юридичні особи для реєстрації бізнесу в Україні. Товариство з обмеженою відповідальністю - це господарське товариство засноване одним або кількома особами, статутний капітал якого розділений на частки, розмір яких встановлюється статутом.

Товариство з обмеженою відповідальністю - це господарське товариство засноване одним або кількома особами, статутний капітал якого розділений на частки, розмір яких встановлюється статутом

Серед основних переваг реєстрації ТОВ (ТОВ) можна виділити наступні

  1. Засновниками ТОВ можуть виступати фізичні і юридичні особи України, фізичні та юридичні особи іноземних держав.
  2. Число учасників товариства з обмеженою відповідальністю може досягати 100 осіб.
  3. Розмір статутного капіталу ТОВ не регламентується законодавством. Таким чином, розмір статутного капіталу може становити навіть одну гривню. Засновники можуть вносити в статутний капітал гроші, речі, майнові права. Учасники вносять внески в статутний капітал у міру необхідності або можливості. Одночасно з тим, закон зобов'язує учасників внести вклади в статутний капітал протягом одного року з дня відкриття ТОВ.
  4. Учасник товариства з обмеженою відповідальністю несе ризик збитків в межах вартості внесеного вкладу. Так, наприклад, якщо учасник вніс в статутний капітал ТОВ внесок розміром 1000 грн., То в разі неплатоспроможності підприємства, учасник втратить виключно 1000 грн. Іншим своїм майном учасник по зобов'язаннях ТОВ не відповідає. Якщо користувач не повністю вніс вклад, він несе солідарну відповідальність за зобов'язаннями підприємства лише в межах вартістю не внесеної частини вкладу.
  5. Провадження господарської діяльності як на підставі статуту, затвердженого засновниками (учасниками) товариства з обмеженою відповідальністю, так і на підставі модельного статуту, затвердженого Кабінетом Міністрів України.

Товариство з обмеженою відповідальністю не може мати єдиним учасником інше господарське товариство, учасником якого є одна особа. Особа може бути учасником тільки одного товариства з обмеженою відповідальністю, яке має одного участніка.Статья 141 Цивільного кодексу України

Про те, як відкрити ТОВ самостійно і які документи необхідно підготувати, можна дізнатися з запропонованої статті.

Адреса реєстрації ТОВ

У багатьох засновників в ході реєстрації бізнесу виникає питання: "Який юридична адреса вибрати для реєстрації ТОВ в Україні?». Сьогодні є кілька шляхів для вирішення зазначеної проблеми:

1Шірокого попиту сьогодні отримали послуги з надання юридичних адрес. Де-юре орендодавець "передає в оренду" орендарю приміщення або частина приміщення для здійснення господарської діяльності. Фактично ж орендар за вказаною адресою не знаходиться, приміщення для господарської діяльності не використовується. Придбання таких юридичних адрес є ризиком для підприємства. Кількість відкритих ТОВ в Києві за вказаними адресами можна перевірити на сайті Державної фіскальної служби України. Державна реєстрація юридичних осіб за вказаними адресами викликає підвищений інтерес з боку співробітників податкових органів. Саме тому радимо обходити юридичні адреси за якими зареєстровано кілька десятків підприємств. Купуючи юридична адреса сторони підписують договір оренди і акт прийому - передачі приміщення. Важливим аргументом при виборі юридичної адреси стоїть питання отримання поштової кореспонденції. Організації які надають юридичну адресу, одночасно з тим можуть надавати послуги поштового обслуговування. Мінусами такого адреси є те, що рано чи пізно така адреса перетвориться в "адреса масової реєстрації". Можливі й такі варіанти як: виникнення труднощів при реєстрації платником ПДВ, анулювання реєстрації платником ПДВ, з'ясування реального місцезнаходження товариства.

2Зарегістріровать ТОВ можна за місцем проживання засновника. В такому випадку юридичною адресою підприємства буде вважатися квартира або житловий будинок засновника. Істотним недоліком такого вибору є те, що співробітники правоохоронних органів, податкової інспекції, податкової міліції мають право практично безперешкодно навідуватися до Вас у встановлений законодавством час.

3Аренда офісного приміщення. В сучасних економічних умовах оренда приміщення є досить витратною статтею витрат, тим більше на початковому етапі створення ТОВ. Однак такий варіант, в основному, виключає ситуації зазначені вище.

Державна реєстрація ТОВ Київ та Київській області - справа досить клопітка, яке займає багато часу, зусиль і нервів. Якщо Ви хочете зберегти свій час і нерви - звертайтеся до фахівців. Наша компанія надасть послуги з відкриття ТОВ швидко, якісно і не дорого. Реєстрація ТОВ (ООО) в Києві нашими фахівцями - це раціональне рішення Ваших проблем. Якщо засновником юридичної особи є фізична особа - нерезидент, ми допоможемо з отриманням реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційного номера).

Які документи і інформація необхідні для реєстрації ТОВ в Києві?

Для відкриття ТОВ під ключ засновник повинен надати такі відомості та документи:

  1. Повне та скорочене найменування підприємства. Бажано надати кілька назв, оскільки не допускається існування двох товариств з тотожними назвами.
  2. Юридична адреса підприємства.
  3. Ксерокопії паспортів і ідентифікаційних номерів засновників.
  4. Ксерокопії паспорта і ідентифікаційного номера директора ТОВ і головного бухгалтера (у разі реєстрації ТОВ з ПДВ).
  5. Розмір статутного капіталу, спосіб його формування. У разі реєстрації ТОВ з двома засновниками - розподіл статутного капіталу між засновниками.
  6. Види діяльності юридичної особи відповідно до КВЕД-2010. Також потрібно вибрати один основний вид діяльності, він буде вказуватися в Виписуванню з ЄДР.
  7. Контактний номер телефону, факсу та електронної пошти.
  8. Обрана система оподаткування, а саме:
    • Загальна система оподаткування (податок на прибуток).
    • Загальна система оподаткування (податок на прибуток) + ПДВ.
    • Спрощена система оподаткування (єдиний податок в розмірі 5%).
    • Спрощена система оподаткування (єдиний податок в розмірі 3%) + ПДВ.

Послуги по відкриттю ТОВ включають:

Юридичні послуги з реєстрації ТОВ у Києві під ключ включають:

  1. Допомога у виборі назви юридичної особи.
  2. Підготовку статуту підприємства, протоколу зборів засновників, довіреності тощо.
  3. Супровід замовника при оформленні вищевказаних документів у нотаріуса.
  4. Допомога у виборі видів економічної діяльності згідно КВЕД 2010.
  5. Заповнення, подача і отримання всіх документів у відділі державної реєстрації, УКРІНФОРМ.

Після закінчення державної реєстрації юридичної особи, учасник отримає наступні документи

  1. Протокол зборів засновників про створення ТОВ.
  2. Виписку з ЄДР.
  3. Наказ про призначення директора.
  4. Опис документів, які подавалися державному реєстратору.
  5. Статут ТОВ.
  6. Відомості з ЄДРПОУ (довідка статистики).
  7. Повідомлення про прийняття співробітника на роботу з відміткою ДПІ про отримання.

Термін реєстрації ТОВ у Києві

Відповідно до законодавства, термін реєстрації юридичної особи (ТОВ, ПП) не може перевищувати 24 годин з моменту подачі державному реєстратору повного пакета документів. Наші юристи відкриють ТОВ під ключ з усіма необхідними документами за 2-3 робочих дні. У разі реєстрації ТОВ з ПДВ та / або єдиним податком, термін складе від 5 робочих днів.

Скільки коштує зареєструвати ТОВ?

Стандартна вартість відкриття ТОВ в Києві з одним засновником - фізичною особою становить 800 грн., Без урахування нотаріальних послуг. Вартість може змінюватися в залежності від кількості засновників, їх статусу (резидент, нерезидент) та строків надання послуг.

Крім того, при реєстрації ТОВ в Києві, наші фахівці нададуть додаткові юридичні послуги:

  1. Надамо юридичну адресу в будь-якому районі міста Києва, Броварах, Борисполі.
  2. Реєстрація ТОВ платником ПДВ .
  3. Реєстрація платником єдиного податку .
  4. Виготовлення друку на автоматичній оснащенні фірм Trodat, Colop (Австрія).
  5. Акредитація на митниці в Києві.

Реєстрація бізнесу з нашою компанією - це оптимальне рішення ваших проблем, економія часу і нервів. Наші юристи мають багаторічний досвід роботи в реєстрації фірм різних організаційно - правових форм власності, нададуть професійну юридичну консультацію і проведуть всі необхідні дії в найкоротші терміни. Уже через 2-3 дня після відкриття ТОВ, фірма зможе працювати і приносити дохід.

Якщо у Вас є вільний час, і Ви хочете самостійно відкрити ТОВ у Києві, наші юристи можуть запропонувати спрощений порядок реєстрації юридичної особи. Юристи компанії підготують установчі документи товариства з обмеженою відповідальністю, нададуть необхідну консультацію з приводу вчинення необхідний реєстраційних дій. Мінімальна ціна, сплачена за юридичні послуги, дозволить Вам швидко зареєструвати ТОВ, а головне заощадити свої кошти.

У разі, якщо Ви хочете самостійно розібратися у всіх тонкощах державної реєстрації ТОВ, так би мовити від "А до Я", наші фахівці підготували короткий інформаційний матеріал про те як зареєструвати фірму, на що звернути увагу при підготовці статуту ТОВ, за рахунок чого можна сформувати статутний капітал, кого призначити керівником тощо. Сподіваємося, що зазначена стаття Вам допоможе і все розставить на свої місця.

Порядок створення ТОВ в Україні

У цій частині статті, ми розповімо про те, як відбувається реєстрація бізнесу, а головне з чого необхідно почати і куди звернутися щоб відкрити ТОВ в Україні. Як і будь-який - процес, відкриття ТОВ умовно можна розділити на два етапи. Підготовчий етап включає збір необхідної інформації та документів, їх перевірку і оформлення необхідних документів для подальшої подачі в державні органи. Етап реалізації включає подачу документів для реєстрації ТОВ, безпосередньо реєстрацію створення ТОВ, постановку на облік у державній податковій інспекції, органах статистики.

З чим необхідно визначитися перед створенням юридичної особи?

Найменування юридичної особи

Найменування юридичної особи включає організаційно - правову форму та назву. Законодавство України забороняє реєстрацію ТОВ з тотожною назвою. З метою перевірки найменування підприємства радимо скористатися Єдиним державним реєстром юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань.

Місцезнаходження юридичної особи

Державна реєстрація фірми в Україні може здійснюватися за місцем реєстрації (прописки) учасника, за місцем оренди приміщення або за місцем придбання "юридичної адреси". Звертаємо Вашу увагу, що в разі реєстрації ТОВ за місцем реєстрації (прописки) учасника, юридичною адресою підприємства буде домашня адреса учасника. Так, наприклад, якщо засновник зареєстрований у Львові, а місцезнаходженням юридичної особи вибрав місце свої реєстрації згідно з паспортом, він може відкрити ТОВ у Києві скориставшись електронною реєстрацією. Однак, в будь-якому випадку, реєстрація ТОВ та постановка на облік в якості платника податків і платника єдиного внеску здійснюється за місцем реєстрації. В даному випадку у Львові.

Склад і кількість засновників юридичної особи

Як вище зазначалося, учасниками ТОВ можуть бути фізичні та юридичні особи, однак з певними обмеженнями. Законодавство містить імперативну норму згідно з якою, товариство з обмеженою відповідальністю не може мати єдиним учасником інше господарське товариство, учасником якого є одна особа. Особа може бути учасником тільки одного ТОВ, яке має одного учасника.

У разі реєстрації ТОВ з іноземним засновником - фізичною особою, йому в першу чергу необхідно отримати реєстраційний номер облікової картки платника податків в Державній фіскальної службі України. Тільки після отримання реєстраційного номера облікової картки платника податків нерезидент зможе підписати статут ТОВ у нотаріуса, відкрити інвестиційний рахунок в банку, подати документи для проведення державної реєстрації товариства з обмеженою відповідальністю в Києві, Броварах тощо.

Вибір видів діяльності підприємства

Також потрібно визначитися з видами діяльності, які здійснюватиме підприємство. Види економічної діяльності підбираються відповідно до КВЕД-2010 та вказуються в установчих документах. У разі прийняття засновниками рішення про реєстрацію ТОВ, яке буде діяти на підставі модельного статуту, види господарської діяльності повинні бути вказані в протоколі про створення ТОВ.

При підготовці статуту підприємства засновникам необхідно звернути увагу на види господарської діяльності, що підлягають ліцензуванню в Україні. Справа в тому, що отримання ліцензії на провадження певних видів господарської діяльності, відповідно до вимог деяких ліцензійних умов, вимагає вказівки видів діяльності в установчих документах юридичної особи.

директор ТОВ

Посада директора ТОВ може займати засновник або третя особа, яка обирається зборами засновників, про що необхідно обов'язково вказати в протоколі про відкриття ТОВ, із зазначенням реєстраційного номера облікової картки платника податків.

Однак при реєстрації нового ТОВ директором може бути виключно громадянин України. Якщо іноземець має намір зайняти посаду директора, то спочатку реєстрація фірми здійснюється з директором громадянином України. Після відкриття ТОВ, підприємство звертається до відповідного центру зайнятості із заявою про надання дозволу на працевлаштування іноземця в Україні. Тільки після отримання дозволу засновник може зайняти посаду директора підприємства.

Працевлаштування іноземців або осіб без громадянства без отримання відповідного дозволу, загрожує підприємству накладенням штрафу за кожну особу в розмірі 20 мінімальних заробітних плат, встановленої на момент виявлення порушення.

Статутний капітал ТОВ

Абсолютна більшість засновників вибирає для формування статутного капіталу ТОВ грошові кошти. Разом з тим, чинне законодавство передбачає внесення в статутний капітал речей, обладнання, будівель, майнові права тощо. У разі формування статутного капіталу за рахунок майнових внесків, грошова оцінка вкладу здійснюється засновниками (учасниками). Зазначене майно передається підприємству за актом прийому - передачі.

Чинне законодавство не містить вимог щодо мінімального розміру статутного капіталу ТОВ. На практиці більшість засновників визначають статутний капітал в розмірі 1000 грн.

Статут ТОВ

Власний статут або модельний статут ТОВ

Модельний статут ТОВ - це типовий установчий документ, який встановлює порядок створення, діяльності суспільства, органи управління товариства та порядок прийняття ними рішень, порядок реорганізації та ліквідації. Модельний статут затверджений Постановою Кабінету Міністрів України № 1182 "Про затвердження модельного статуту товариства з обмеженою відповідальністю". Всі зміни в модельний статут ТОВ вносяться Кабінетом Міністрів України. Відомості про те, що юридична особа здійснює свою діяльність на підставі модельного статуту містяться в Єдиному державному реєстрі. У разі прийняття засновниками рішення про реєстрацію ТОВ, яке буде здійснювати свою діяльність на підставі модельного статуту, про це необхідно вказати в протоколі зборів засновників ТОВ. Також в протоколі про створення ТОВ необхідно вказати вичерпний перелік видів економічної діяльності (КВЕД) згідно з КВЕД-2010, які планує здійснювати юридична особа.

Вимоги до статуту ТОВ

Особлива увага при відкрітті ТОВ Київ слід пріділіті статуту. Согласно ст. 4 Закону України "Про господарські товариства", статуту повинен містити відомості про вид товариства, предмет і цілі його діяльності, склад учасників, найменування, розмір і порядок формування статутного капіталу, порядок розподілу прибутку і збитків, склад і компетенцію органів товариства та порядок прийняття ними рішень, включаючи перелік питань, по яких необхідна кваліфікована більшість голосів, порядок підписання установчих документів (статуту), порядок внесення змін до установчих документів та порядок ліквідації і реорганізації товариства з обмеженою відповідальністю.

Зверніть увагу на такий пункт, як порядок підписання установчих документів товариства з обмеженою відповідальністю. Відповідно до Закону України "Про господарські товариства" та Законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань" в редакції від 06.10.2016 р, статут ТОВ викладається в письмовій формі, прошивається, пронумеровується і підписується засновниками (учасниками), уповноваженими ними особами або головою і секретарем загальних зборів (в разі прийняття такого рішення загальними зборами, крім випадків державної реєстрації створення ТОВ). Справжність підписів на статуті нотаріально засвідчується. Іншими словами, при відкритті ТОВ (крім створення в результаті виділення, злиття, перетворення, поділу), підписи засновників на статуті не підлягають обов'язковому нотаріальному посвідченню. Єдиним нюансом в такому випадку є те, що в подальшому з примірника такого статуту не можна буде зробити нотаріально завірену копію.

Надалі державна реєстрація змін до установчих документів юридичної особи передбачає подачу до відділу державних реєстраторів примірники статуту і оригіналу (нотаріальної копії) протоколу загальних зборів учасників ТОВ, на якому прийнято рішення про внесення змін до установчих документів, підписи на яких засвідчуються виключно нотаріально.

Підписання установчих документів

В першу чергу потрібно підготувати рішення про створення ТОВ. Рішення приймається і оформляється протоколом зборів засновників, а не загальними зборами учасників (зборами учасників). По-перше, це пов'язано з тим, що засновник набуває статусу учасника виключно після державної реєстрації ТОВ у встановленому законом порядку. По-друге, збори учасників є вищим органом управління товариства з обмеженою відповідальністю, тобто суспільства, яке вже зареєстровано.

Як зазначалося вище, підписи засновників на статуті ТОВ можуть засвідчуватися нотаріально. Для цього засновникам необхідно звернутися до будь-якого нотаріуса і надати документ, що засвідчує особу та довідку про присвоєння ідентифікаційного номера. Щодо протоколу про створення ТОВ, підписи на ньому не підлягають обов'язковому нотаріальному посвідченню.

Реєстрація юридичної особи і постановка на облік в Україні

У 2016 році правила реєстрації ТОВ зазнали істотних змін. Так статут юридичної особи подається в одному примірнику і тільки в новій редакції, а на титульному аркуші більше не ставиться печатка реєстратора про проведення державної реєстрації юридичної особи. Статут підприємства і Виписку про проведення державної реєстрації юридичної особи можна скачати на сайті Єдиного державного реєстру Міністерства юстиції України. Тричі за 2016 змінилися форми реєстраційних заяв.

Подача документів для реєстрації ТОВ в Києві

Відповідно до Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань" державна реєстрація юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців в Україні здійснюється відділами державних реєстраторів при ЦПАП і нотаріусами. Державна реєстрація ТОВ в ЦПАП здійснюється безкоштовно, а приватними нотаріусами за плату, розмір якої визначається за домовленістю сторін.

Для відкриття ТОВ засновник - фізична особа повинна надати наступні документи:

  1. Заява про державну реєстрацію створення юридичної особи (форма 1).
  2. Примірник оригіналу або нотаріально завірена копія рішення про реєстрацію ТОВ (протокол зборів засновників).
  3. Один примірник статуту підприємства.

Перелік документів для реєстрації ТОВ, якщо засновником є ​​юридична особа:

  1. Заява про державну реєстрацію створення юридичної особи (форма 1).
  2. Примірник оригіналу або нотаріально завірена копія протоколу юридичної особи про реєстрацію ТОВ.
  3. Один примірник статуту підприємства.

У разі реєстрації ТОВ з іноземним засновником, яким виступає юридична особа, додатково необхідно представити документ, що підтверджує реєстрацію іноземного особи в країні її місцезнаходження (витяг з торговельного, банківського, судового реєстру). Виписка з реєстру повинна бути легалізована (консульська легалізація або проставлення апостиля) в установленому законодавством порядку, якщо інше не встановлено міжнародними договорами і переведена на українську мову.

У разі, якщо документи подаються уповноваженою особою, додатково необхідно надати довіреність на реєстрацію юридичної особи.

Отримавши вищевказані документи реєстратор (нотаріус) формує опис документів, один екземпляр якої надається засновнику (уповноваженій особі). Державна реєстрація ТОВ в Україні здійснюється протягом 24 годин з моменту подачі документів. У разі відсутності підстав для відмови в проведенні реєстрації ТОВ, державний реєстратор (нотаріус) вносить до ЄДР запис про проведення державної реєстрації юридичної особи. За номером коду, який вказується в описі документів можна перевірити результат надання адміністративної послуги та завантажити Виписку з ЄДР. Опис документів також знадобиться при відкритті рахунку в банку.

Через два дні з моменту реєстрації фірми, можна звернутися до реєстратора за отриманням Виписки з ЄДР за підписом і печаткою реєстратора.

Подача в ДПІ про надходження працівника на роботу

Подати повідомлення про прийом працівника на роботу в контролюючі органи бажано в день реєстрації ТОВ. Однак це не завжди виходить, так як повідомлення приймається після взяття підприємства на облік в ДПІ.

Реєстрація платником ПДВ

Согласно ст. 183 ПК України, юридична особа може зареєструватися платником ПДВ шляхом подання державному реєстратору, як додаток до заяви форми 1, реєстраційної заяви платника податку на додану вартість форми 1-ПДВ. У разі добровільної реєстрації особи як платника податку, реєстраційна заява подається не пізніше ніж за 20 днів до початку наступного податкового періоду. Тому приймаючи рішення про реєстрацію ТОВ з ПДВ, необхідно враховувати зазначені терміни.

виготовлення друку

З 2014 року печатка не обов'язкова для суб'єктів господарювання, а її виготовлення не потребує узгодження з органами внутрішніх справ, як це було раніше. Для отримання печатки засновнику необхідно звернутися в компанію, яка займається виготовленням печаток, штампів. Після вибору і узгодження необхідного ескізу, вже мінімум через півгодини ви зможете отримати готову друк.

Відкриття рахунку в банківській установі

Після відкриття ТОВ та виготовлення печатки, директор може відкрити рахунок. Для відкриття рахунку директору, крім установчих документів, необхідно подати до банку картку із зразками підписів і відбитком печатки. Підписи директора і бухгалтера на картці завіряються нотаріально.

На цьому порядок реєстрації ТОВ можна вважати закритим. Отримано основні документи, що підтверджують реєстрацію юридичної особи. Якщо підприємство буде здійснювати діяльність, що підлягає ліцензуванню - необхідно отримати ліцензію. Так ліцензуванню підлягають такі види господарської діяльності, зокрема: продаж алкоголю і тютюнових виробів, медична практика, торгівля пестицидами і агрохімікатами, деякі види будівельних робіт тощо. Отримання ліцензії на продаж алкоголю і тютюнових виробів в свою чергу передбачає реєстрацію в контролюючих органах РРО (реєстратора розрахункових операцій).

Якщо Ви вирішили відкрити ТОВ з одним або родичем, розподіливши статутних капітал в пропорції 50% на 50%, завчасно подумайте про майбутні наслідки. Чого доброго, в майбутньому, між учасниками можуть виникнути розбіжності з приводу доцільності прийняття того чи іншого рішення. У такій ситуації жоден з учасників не зможе прийняти "правильне на його думку" рішення, оскільки відповідно до Закону України "Про господарські товариства" загальні збори учасників товариства з обмеженою відповідальністю вважаються повноважними, якщо на них присутні учасники, які в сукупності володіють понад 50% голосів. Тому неявка одного з учасників ТОВ, має наслідком неправомочність загальних зборів учасників.

Якщо Ви вирішили створити ТОВ у Броварах, зверніть увагу, що згідно з Рішенням Броварської міської ради від 16.02.2012 р № 551-19-06 затверджено перелік вулиць, провулків на території м Бровари. Зазначений перелік назв вулиць всі суб'єкти правовідносин зобов'язані використовувати у своїй діяльності. Наприклад, всім відому вул. Марії Лагунової тепер потрібно вказувати як вул. Лагунової Марії. Ось такі елементарні помилки в назвах вулиць, які вказуються в протоколі і статуті підприємства можуть стати підставою для відмови в проведенні державної реєстрації юридичної особи.

Реєстрація фірм в Києві - один з основних напрямків діяльності компанії. Ми точно знаємо, як відкрити ТОВ, отримати свідоцтво платника ПДВ / єдиного податку.

Ми гарантуємо Вам, що реєстрація ТОВ в Києві буде проведена в найкоротші терміни і за помірною ціною. Індивідуальний підхід до кожного клієнта і якість послуг, що надаються - перевага нашої компанії.

* Вартість оформлення ТОВ в Києві, Броварах вказана з одним засновником - фізичною особою, не враховуючи нотаріальних послуг.

Які документи і інформація необхідні для реєстрації ТОВ в Києві?
Скільки коштує зареєструвати ТОВ?
З чим необхідно визначитися перед створенням юридичної особи?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online