Прийом на роботу іноземних громадян: порядок, повідомлення

  1. Як оформити іноземця на роботу?
  2. Що потрібно зібрати і як оформити іноземця на роботу?
  3. Наш міграційний юрист:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Необхідно буде укласти на роботу іноземного громадянина - не знаєте з чого почати? Останнім часом часто постає питання про те, як влаштувати на роботу іноземного громадянина? Це досить складна процедура, але якщо ретельно вникнути в суть питання, то ніяких труднощів виникнути не повинно. В останні роки в нинішній економічній ситуації в нашій країні все частіше спостерігається працевлаштування іноземців. Але в цьому випадку іноді можуть виникнути труднощі з їх працевлаштуванням, тому багатьох хвилює питання про те, як оформити іноземця на роботу. В першу чергу потрібно пам'ятати, що перебування таких людей завжди має бути легальним. У зворотному випадку можуть виникнути серйозні проблеми. Так що законодавство ні в якому разі не повинно бути порушено. Наш міграційний адвокат займається оформленням дозволу на роботу для громадян Молдови , України, Вірменії та інших країн СНД і ближнього зарубіжжя.

Насамперед у роботодавця і іноземця повинен бути документ, який дозволяє влаштовувати гостя країни на роботу, а також дозвіл на працю в чужій країні. Варто відзначити той факт, що при відсутності даних документів обидві сторони будуть оплачувати штрафи. Не зайвим буде перевірка заборони на в'їзд в РФ, яка покаже чи можливо побачити працівника найближчим часом в нашій державі.

Для багатьох переїзд до Росії на ПМЖ з України чи іншого іноземного держави став метою. Нюанси працевлаштування людей різної національності на роботу в організацію, зареєстровану на території Росії або до індивідуального підприємця можна легко вирішити за допомогою звернення до нашого міграційного адвокату. Наш юрист знає все по проблемі працевлаштування іноземних громадян та про варіанти вирішення складних ситуацій.

Наш юрист знає все по проблемі працевлаштування іноземних громадян та про варіанти вирішення складних ситуацій

Як оформити іноземця на роботу?

Багато підприємців вже не раз стикалися з труднощами, не знаючи точно, як оформити іноземних громадян на роботу. В даному випадку вкрай важливо визначитися зі статусом цієї людини. На сьогоднішній день існує три варіанти:

  1. що працюють за візою або міграційній карті;
  2. з тимчасовим проживанням;
  3. громадяни з ВНЖ.

Як влаштувати на роботу іноземного громадянина:

Щоб влаштувати на роботу громадянина України або громадянина іншої іноземної держави, потрібно, щоб у цієї людини був статус або тимчасово перебуває (РВП), або тимчасово проживає (ВНЖ). іноді потрібно продовження терміну тимчасового перебування в РФ іноземного громадянина.

У відповіді на питання як влаштувати на роботу громадянина України багато припускаються помилки, адже якщо у людини існує статус тимчасово проживає, то йому не потрібно ніякого спеціального дозволу, так як в цьому випадку вступають в силу закони РФ про трудовому влаштуванні.

Багато людей при питанні як влаштувати на роботу громадянина Таджикистану (іноземного громадянина іншої держави) також запитують чи потрібно працівнику зі статусом тимчасово проживає отримувати дозвільний документ на проведення трудової діяльності? Так, це дозвіл обов'язково необхідно мати на руках, так як без нього людина отримує штрафні санкції.

У тому випадку, якщо працевлаштувався чоловік зі статусом тимчасово перебуває, то спеціальний дозвіл зобов'язані отримати дві сторони. Міграційна карта для громадян безвізових країн виходить в Управлінні Федеральної Міграційної Служби. У даній карті знаходяться відомості про іноземця, а також час перебування. Саме міграційна карта дозволяє тимчасово проживати приїжджому з іншої держави.

Що потрібно зібрати і як оформити іноземця на роботу?

Як влаштувати на роботу громадянина Казахстану (Узбекистану, України чи іншої держави) Як влаштувати на роботу громадянина Казахстану (Узбекистану, України чи іншої держави)? Ось повний і чіткий набір необхідних документів:

  1. Довідка про стан здоров'я перебуває в країну.
  2. Висновок про доцільність трудового влаштування іноземного громадянина.
  3. Мовний сертифікат (необхідний в деяких певних випадках).

УВАГА: самі не забудьте оформити дозвіл на залучення іноземця (документ видає ФМС строго в певній кількості, так як існує заздалегідь встановлена квота). Якщо є заборона на в'їзд в РФ іноземному громадянину, а він для Вас важливий, то читайте, як зняти заборону на в'їзд в Росію громадянину України чи іншої держави за посиланням.

Питання щодо того, як оформити іноземного громадянина з патентом, можна вирішити досить легко. З цією метою ви повинні:

  • надати заявку про таку необхідність у працівниках в державні органи для підтвердження державними органами доцільності подібних дій;
  • звернутися в міграційну службу для отримання спеціального дозволу, щоб офіційно вирішити проблему з тим, як оформити іноземця;
  • заплатити держмито;
  • відправити в ФМС запит про необхідність запрошення на в'їзд.

Якщо ви хочете чітко розуміти, як оформити іноземного громадянина на роботу, варто звернути увагу на те, що здійснюється такий процес так само, як і для тих, у кого є ВНЖ. Однак такий співробітник повинен підтвердити свій статус. Причому робити це потрібно буде щороку.

Для угоди знадобляться наступні папери:

  1. паспорт;
  2. міграційна карта;
  3. трудова книжка.

КОРИСНО: дивіться відео і Ви дізнаєтеся, чому Довірителі вибирають нашу організацію в помічники, пишіть своє питання в коментарях ролика і отримуйте БЕЗКОШТОВНО рада адвоката з будь-якого питання

Наш міграційний юрист:

  • проконсультує з питань міграції;
  • підготує трудовий договір з іноземним громадянином за патентом або іншій підставі;
  • представлятиме Ваші інтереси при перевірці ФМС;
  • візьме на себе ведення справ в суді, коли це буде необхідно;
  • роз'яснить, як уникнути штрафу за не повідомлення про прийом на роботу іноземного громадянина на стадії перевірки або в суді;
  • надасть іншу юридичну послугу по вашому запиту.

Важлива інформація: якщо іноземний громадянин тимчасово прибув з будь-якої безвізової країни, то він в обов'язковому порядку повинен покинути Російську Федерацію через дев'яносто діб, інакше його чекають санкції. Залишилися питання? Задайте їх нашого юриста з міграційних питань на консультації.

Багатьох керівників різних підприємств хвилює, як оформити іноземця з дозволом на проживання. Але в цьому випадку все набагато простіше, оскільки така людина влаштовується на роботу на тих же умовах, що і звичайний громадянин країни. Більше ніяких дозволів в такій ситуації буде не потрібно.

Якщо ви прислухаєтеся до наших рекомендацій, то у вас обов'язково все вийде. При виникненні питань зверніться до наших фахівців за консультацією. Вони дадуть відповідь на всі ваші запитання. В результаті ви будете повністю володіти ситуацією і уникнете серйозних помилок. Отже, у вас не буде проблем з законом, так як ви все зробите правильно. З нами влаштувати на роботу іноземного громадянина простіше простого.

Читайте ще з міграційних питань:

З нами відновлення громадянства РФ після відмови можливо

Зупинимо процедуру депортація з Росії громадян Таджикистану чи іншої держави

PS: якщо Ви не знайшли відповідь - напишіть нашому адвокату і ми постараємося вирішити Ваше питання:

Як оформити іноземця на роботу?
Що потрібно зібрати і як оформити іноземця на роботу?
Останнім часом часто постає питання про те, як влаштувати на роботу іноземного громадянина?
Як оформити іноземця на роботу?
Що потрібно зібрати і як оформити іноземця на роботу?
Як влаштувати на роботу громадянина Казахстану (Узбекистану, України чи іншої держави)?
Залишилися питання?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online