Патент на роботу іноземних працівників закон 357-ФЗ 368-ФЗ від 24.11.2014

  1. Що таке патент і дозвіл на роботу. Нові вимоги до іноземців, які планують жити і працювати в Росії
  2. Патент для іноземних працівників, які працюють у фізичних осіб - громадян РФ
  3. У іноземних громадян, Які Працюють у фізичних осіб - громадян РФ на підставі патенту вінікають питання...
  4. Також досить часто виникає питання про те, чи має приватна особа, яка найняла обслуговуючий персонал,...
  5. Стаття 2271 Податкового кодексу РФ. Особливості обчислення суми податку та подання податкової декларації...
  6. Автор: юрист и податковий консультант Олександр Шмельов © 2001 - 2019
  7. Корисні посилання по темі "Патент на роботу іноземних працівників - Ззакони від 24.11.2014 357-ФЗ і 368-ФЗ"

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

  1. Що таке патент і дозвіл на роботу. Нові вимоги до іноземців, які планують жити і працювати в Росії

  2. Що треба знати роботодавцю

  3. Патент для іноземних працівників, які працюють у фізичних осіб - громадян РФ

  4. Стаття 2271. Особливості обчислення суми податку та подання податкової декларації деякими категоріями іноземних громадян, які здійснюють трудову діяльність за наймом в РФ. Порядок сплати податку

  5. Корисні посилання по темі

Що таке патент і дозвіл на роботу.
Нові вимоги до іноземців, які планують жити і працювати в Росії

З 01.01.2015 вступили в силу зміни чинного законодавства (Федеральні закони від 24.11.2014 №№ 357-ФЗ і 368-ФЗ), що регулюють порядок проживання та працевлаштування в Росії іноземних громадян , Які:

  • спрямовані на надання юридичним особам і індивідуальним підприємцям права залучати до трудової діяльності іноземних громадян, які прибули в Російську Федерацію в порядку, що не вимагає отримання візи, на підставі придбання патенту;

  • змінюють механізм квотування при залученні до трудової діяльності на території Російської Федерації іноземних громадян, які прибули в порядку, що не вимагає отримання візи, на дозвільний порядок здійснення трудової діяльності за патентом;

  • уточнюють понятійний апарат, згідно з яким з 01.01.2015:

    • дозвіл на роботу - документ, що підтверджує право іноземного громадянина , Який прибув до Російської Федерації у порядку, вимагає отримання візи, і інших категорій іноземних громадян у випадках, передбачених Федеральним законом від 25 липня 2002 року № 115-ФЗ "Про правове становище іноземних громадян у Російській Федерації" (далі - Закон № 115-ФЗ ), на тимчасове здійснення на території Російської Федерації трудової діяльності;

    • патент - документ, що підтверджує відповідно до цього Закону право іноземного громадянина, який прибув до Російської Федерації у порядку, що не вимагає отримання візи, за винятком окремих категорій іноземних громадян у випадках, передбачених Законом № 115-ФЗ, на тимчасове здійснення на території суб'єкта Російської Федерації трудової діяльності;

  • встановлюють єдину уніфіковану правову форму та процедуру отримання дозволу на роботу іноземними громадянами, яка не поширюється на іноземців:

    • мають посвідку на проживання в РФ або дозвіл на тимчасове проживання;

    • мають статус біженця або отримав тимчасовий притулок на території РФ;

    • громадян Білорусі, Казахстану та Вірменії;

  • передбачають оформлення патенту тільки в разі звернення іноземного громадянина, який вказав в міграційній карті при перетині Державного кордону Російської Федерації мета візиту - "робота".

Заява про отримання патенту іноземний громадянин повинен подати протягом тридцяти днів з дня його в'їзду на територію Російської Федерації. Порушення зазначеного терміну тягне за собою відмову в прийомі заяви іноземного громадянина про видачу патенту.

Встановлюються обов'язкові єдині вимоги, що дають підстави для отримання патенту. Обов'язок іноземного громадянина уявити в територіальний орган ФМС наступні документи:

  1. Заява про видачу патенту (Затв. Наказом ФМС Росії від 08.12.2014 № 639).

  2. Документ, що засвідчує особу даного іноземного громадянина і визнається Російською Федерацією в цій якості.

  3. Документи, що підтверджують сплату податку на доходи фізичних осіб у вигляді фіксованого авансового платежу в порядку, встановленому законодавством Російської Федерації про податки і збори.

  4. Чинний на території Російської Федерації на термін здійснення трудової діяльності договір (Поліс) медичного страхування , Або копія договору про надання платних медичних послуг.

  5. Документи, що підтверджують відсутність у даного іноземного громадянина захворювання наркоманією і інфекційних захворювань, які становлять небезпеку для оточуючих, передбачених переліком, який затверджується уповноваженим Урядом Російської Федерації федеральним органом виконавчої влади, а також сертифікат про відсутність у даного іноземного громадянина захворювання, що викликається вірусом імунодефіциту людини (ВІЛ -інфекції), видані медичними організаціями, що перебувають в суб'єкті Російської Федерації, де так ний іноземний громадянин має намір здійснювати трудову діяльність.

  6. Документи про постановку іноземного громадянина на облік по місцем перебування .

  7. документ, що підтверджує володіння даними іноземним громадянином російською мовою відповідно до чинного законодавства Російської Федерації.

Поліс добровільного медичного страхування, як обов'язок іноземного громадянина і обов'язкова умова для отримання патенту, забезпечить не тільки зняття витрат з бюджету на надання медичної допомоги, а й сформує контроль страхових кампаній за достовірністю інформації про стан здоров'я при видачі первинних довідок. Додатковою умовою в забезпеченні контролю за достовірністю, документів, що подаються іноземним громадянином, є територіальний принцип, а саме оформлення документів на території суб'єкта, в якому здійснюється видача патенту. Дана міра важлива для забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя та безпеки життя і здоров'я громадян.

Умови проживання, місце реєстрації, а також інші відомості, вносяться в єдину електронну базу даних ФМС, що передбачає постійний поточний контроль і заходи реагування у разі формування "гумових квартир" і фіктивної реєстрації .

Вартість патенту є прямим фактором економічного регулювання, що забезпечує диференційований підхід суб'єктів Російської Федерації до вирішення питання про вартість патенту. Загальний розмір вартості патенту в розмірі 1 200 рублів, індексується на коефіцієнт дефлятор , А також на регіональний коефіцієнт, який встановлюється законом суб'єкта Російської Федерації, що відображає регіональні особливості ринку праці.

Протягом 10 днів з моменту подачі всього пакету документів і проведення необхідних перевірочних заходів ФМС видає патент або мотивовано відмовляє у видачі патенту.

Єдина уніфікована форма патенту, що видається територіальними органами ФМС, є єдиною підставою для здійснення трудової діяльності на території суб'єкта Російської Федерації іноземним громадянином.

Здійснення трудової діяльності, найм на роботу іноземного громадянина без наявності трудового патенту, встановленого зразка, тягне за собою відповідальність і самого іноземного громадянина і роботодавця.

Після видачі патенту встановлюється процедура контролю за реалізацією патенту.

Закріплюється обов'язок роботодавців і замовників робіт (послуг) повідомляти підрозділи ФМС Росії, органи зайнятості суб'єктів Російської Федерації і податкові органи про укладення та розірвання трудових або цивільно-правових договорів з іноземним працівником.

На ФМС Росії покладається обов'язок щодо повідомлення роботодавців або замовників робіт (послуг) про анулювання виданих іноземним громадянам патентів. Одночасно з цим, інформація про видані та анульовані патенти буде розміщуватися в інформаційних системах загального користування.

Встановлюється обов'язкова скорочена процедура реагування спеціально уповноважених осіб на факти нелегальної міграції. З цією метою законом передбачається спеціальний порядок розгляду звернення у формі електронного документа за фактами нелегальної міграції, відповідно до якого таке звернення має супроводжуватися обов'язковим проведенням протягом 10 днів перевірочних заходів органами міграційного обліку, про результати яких протягом 15 днів письмово необхідно повідомляти громадянина, яка звернулася за допомогою. Дані положення поширюються і на звернення самих іноземних громадян.

Суб'єктам Російської Федерації надається право ввести заборону на залучення юридичними особами та індивідуальними підприємцями іноземних працівників, які здійснюють трудову діяльність на підставі патенту, за окремими видами економічної діяльності.

В частині регулювання режиму тимчасового перебування іноземних громадян в Російській Федерації, які прибули в порядку, що не вимагає отримання візи, і оформили патент, законом передбачається продовження терміну тимчасового перебування таким іноземним працівникам разі сплати ним податків та надходження інформації про укладення трудового договору, але не більше ніж на один рік, який відлічується з дня в'їзду в Російську Федерацію.

Беручи безвізового мігранта на роботу (укладаючи цивільно-правовий договір) роботодавцю (фіз. Особи, IP, організації) необхідно мати на увазі наступне:

  • встановлені Законом № 357-ФЗ не поширюється на іноземців:

    • мають посвідку на проживання в РФ або дозвіл на тимчасове проживання;

    • мають статус біженця або отримав тимчасовий притулок на території РФ;

    • громадян Білорусі, Казахстану та Вірменії;

  • патент повинен бути виданий після 01.01.2015. Якщо патент виданий до зазначеної дати, то з ним іноземець має право найнятися тільки до фізособі для виконання роботи, не пов'язаної з підприємницькою діяльністю ;

  • мігрант може працювати тільки на території того суб'єкта РФ, в якому був виданий патент (вказується на зворотному боці патенту) - п. 4.2 ст. 13 Закону № 115-ФЗ;

  • якщо термін дії патенту закінчився, то іноземця потрібно відсторонити від роботи на строк до 1 місяця. Якщо патент не буде продовжений, то трудовий договір з мігрантом розривається (п. 5 ст. 327.6 ТК);

  • необхідно з'ясувати термін дії патенту. Оскільки з самої форми патенту цього не видно, у роботодавця тільки один вихід - попросити мігранта пред'явити квитанцію про сплату фіксованого авансового платежу з ПДФО (тому що без неї іноземець не може отримати патент на роботу. Тут можливі два варіанти:

    • квитанція у мігранта є (в цьому випадку з'ясувати точний термін дії патенту можливо). В цьому випадку краще зробити копію квитанції, щоб бути впевненими в дійсності його патенту;

    • квитанція у мігранта є (в цьому випадку з'ясувати точний термін дії патенту неможливо). В цьому випадку роботодавцю краще виходити з того, що патент виданий іноземцю на мінімальний термін - 1 місяць;

  • максимальний термін дії патенту з урахуванням всіх продовжень - 12 місяців з дати його видачі. Після цього мігрант може переоформити патент лише один раз і також на термін до 12 місяців. Тобто іноземець зможе пропрацювати за патентом, не залишаючи РФ, максимум 2 роки. Потім він повинен виїхати з Росії;

  • роботодавець може відняти авансові платежі, сплачені мігрантом, з суми нарахованого ПДФО, за умови що у роботодавця є:

    • заяву від іноземця про таке вирахування;

    • квитанції про сплату фіксованих платежів;

    • повідомлення з ИФНС за місцем обліку роботодавця, що він має право як податкового агента зменшити обчислену суму ПДФО на сплачені іноземцем фіксовані авансові платежі.

  • Щоб отримати повідомлення, роботодавець повинен подати в ИФНС заяву в довільній формі. Без повідомлення роботодавець не враховує сплачені мігрантом авансові платежі і в звичайному порядку утримує з виплат на його користь ПДФО за ставкою 13%.

Патент для іноземних працівників, які працюють у фізичних осіб - громадян РФ

Федеральний закон від 19 Федеральний закон від 19.05.2010 № 86-ФЗ "Про внесення змін до Федерального закону" Про правове становище іноземних громадян у Російській Федерації "і окремі законодавчі акти Російської Федерації" (далі - Закон № 86-ФЗ) надав іноземцям, які в'їжджають на територію РФ в безвізовому режимі, право найматися до приватних осіб в якості обслуговуючого персоналу (кухарів, водіїв, прибиральниць і т.д.) за умови отримання спеціального патенту (з 01.01.2015 даний порядок на організації та ВП). Громадяни РФ мають право залучати мігрантів до трудової діяльності за наймом на підставі трудового договору або цивільно-правового договору на виконання робіт або надання послуг для особистих, домашніх і інших подібних потреб, не пов'язаних із здійсненням підприємницької діяльності .

Патент замінює дозвіл на роботу тільки для приватних наймачів, він не дає права на працевлаштування в організації або у підприємця.

Термін тимчасового перебування іноземного громадянина в РФ визначається терміном дії візи, а при безвізовий перебування - не може перевищувати 90 діб. Цей термін може бути продовжений:

  • при видачі іноземцю дозволу на роботу або патенту;

  • при продовженні терміну дії дозволу або патенту (ст. ст. 13.1, 13.2, 13.3 Федерального закону № 115-ФЗ).

Якщо іноземний громадянин перебуває на території РФ понад 90 днів, старий патент у нього не продовжено, а нового патенту немає, то він повинен покинути РФ протягом 15 днів.

патент - це якась заміна дозволу на роботу, тому він має термін дії - від одного до трьох місяців. Після цього терміну мігрант може неодноразово продовжити патент (в цілому на термін не більше року). Термін дії патенту вважається продовженим на період, за який сплачено ПДФО. Якщо ж ПДФО не сплачено, то термін дії патенту припиняється з дня, наступного за останнім днем ​​того періоду, за який сплачено податок.

Після закінчення 12 місяців від дати видачі патенту іноземний громадянин може звернутися в територіальний орган ФМС Росії за отриманням нового патенту, представивши документи, що підтверджують сплату ПДФО за попередній період, а також відомості про види трудової діяльності у фізичних осіб.

Іноземні громадяни, які отримали такий документ, сплачують ПДФО в особливому порядку, встановленому в новій ст. 2271 Податкового кодексу РФ . Згідно з цією статтею іноземні громадяни самостійно сплачують щомісячні фіксовані авансові платежі в розмірі 1 000 рублів (до 01.01.2015). При цьому щомісячний платіж може переглядатися й корегуватися на коефіцієнт-дефлятор, установлюваний щорічно на кожний наступний календарний рік і враховує зміну споживчих цін на товари (роботи, послуги).

Патент може бути анульований територіальним органом ФМС Росії у випадках:

  • реєстрації даного іноземного громадянина в якості індивідуального підприємця;

  • здійснення трудової діяльності у фізичних осіб із залученням праці третіх осіб.

З пункту 4 статті 2271 НК слід, що моментом, до якого сплачується фіксований платіж, є день початку терміну, на який видається патент, або день початку терміну, на який продовжується термін дії патенту. Тобто виходить, що аванси перераховуються до моменту отримання іноземцем патенту (продовження терміну його дії).

Загальна сума податку обчислюється найманим працівником самостійно з урахуванням сплачених протягом податкового періоду (Календарного року) фіксованих авансових платежів. Податок визначається іноземним працівником самостійно виходячи з отриманих доходів і ставки 13% ( п. 3 ст. 224 НК). Якщо податок перевищить авансові платежі, то іноземцю доведеться доплатити, в зворотному випадку сума переплати не зізнається зайве сплачених податком і не підлягає поверненню (п. 5 ст. 2271 НК).

Мінфін Росії у своєму Листі від 26.07.2010 № 03-04-08 / 8-165 роз'яснив, що згідно з пп. 2 п. 6 ст. 2271 НК іноземні громадяни, які здійснюють трудову діяльність за наймом у фізичних осіб на підставі патенту, звітують в податковій інспекції про отримані оподатковуваних доходах у випадках коли:

  • виїжджають за межі РФ до закінчення податкового періоду;

  • загальна сума податку, обчислена ними виходячи з доходів, фактично отриманих від діяльності, перевищує суму сплачених фіксованих авансових платежів.

Законом № 86-ФЗ в главу 23 Податкового кодексу РФ введена стаття 2271 , В якій визначено особливості обчислення суми і порядок сплати податку на доходи фізичних осіб і подання податкової декларації іноземними громадянами, які здійснюють трудову діяльність за наймом у фізичних осіб на підставі патенту.

Список документів, необхідних для отримання патенту, є в п. 2 ст. 13.3 Закону № 115-ФЗ.

Пунктом 1 статті 2271 НК передбачено виняток із загального правила, згідно з яким роботодавці є по відношенню до іноземних громадян податковими агентами і повинні обчислювати, утримувати та перераховувати до бюджету податок на прибуток фізичних осіб з отриманих ними доходів.

До 01.01.2015 виключення з цього правила передбачено лише для іноземних працівників, які працюють у фізичних осіб - громадян Російської Федерації на підставі патенту. Такі іноземні громадяни самостійно обчислюють, утримують і перераховують до бюджету податок на доходи фізичних осіб з отриманих ними доходів.

У іноземних громадян, Які Працюють у фізичних осіб - громадян РФ на підставі патенту вінікають питання про ті, чи вправі смороду отрімуваті стандартний податкові Відрахування , На Який ПК НЕ дает ВІДПОВІДІ.

за мнение Мінфіну РФ , Викладеному в Листі від 26.07.2010 № 03-04-08 / 8-165, до доходів, отриманих від здійснення трудової діяльності, можуть застосовуватися податкові відрахування після придбання іноземними громадянами статусу податкового резидента Російської Федерации.

Пунктом 3 статті 2271 НК (в редакції Закону від 25.06.2012 № 94-ФЗ) встановленi, що розмір фіксованих авансових платежів, зазначений в пункті 2 статті 2271 НК, підлягає індексації на коефіцієнт-дефлятор , Встановлений на відповідний календарний рік.

Згідно з пунктом 4 статті 2271 НК фіксований авансовий платіж сплачується платником податку за місцем проживання (місцем перебування) платника податків до дня початку терміну, на який видається патент, або дня початку терміну, на який продовжується термін дії патенту. При цьому в розрахунковому документі платником податку зазначається найменування платежу "Податок на доходи фізичних осіб у вигляді фіксованого авансового платежу".

Також досить часто виникає питання про те, чи має приватна особа, яка найняла обслуговуючий персонал, сплачувати з виплат і винагород, нарахованих цим працівникам, Страхові внески у позабюджетні фонди?

Згідно з підпунктом 15 пункту 1 статті 9 Федерального закону від 24.07.2009 № 212-ФЗ з будь-яких сум, виплачуваних іноземним громадянам, тимчасово перебувають на території РФ , Страхові внески не нараховуються.

Як випливає з підпункту 15 пункту 1 статті 9 Федерального закону від 24.07.2009 № 212-ФЗ, вона поширюється тільки на іноземних громадян, які тимчасово перебувають на території РФ. Отже, приватний наймач, який виплачує будь-якого іншого обслуговуючого персоналу зарплату та інші винагороди, зобов'язаний сплачувати страхові внески так само, як і організації (підприємці), які є для іноземців роботодавцями, тому що платниками внесків вважаються і фізичні особи, які не визнані підприємцями. Для них об'єктом обкладення внесками визнаються виплати та інші винагороди за трудовим і цивільно-правовими договорами, що виплачуються на користь фізичних осіб.

Стаття 2271 Податкового кодексу РФ.
Особливості обчислення суми податку та подання податкової декларації деякими категоріями іноземних громадян, які здійснюють трудову діяльність за наймом в Російській Федерації. Порядок сплати податку

(В редакції, чинній з 01 червня 2019 роки)

  1. У порядку, встановленому цією статтею, обчислюється сума і сплачується податок на прибуток фізичних осіб від здійснення трудової діяльності за наймом в Російській Федерації на підставі патенту , Виданого відповідно до Федерального закону від 25 липня 2002 року № 115-ФЗ "Про правове становище іноземних громадян у Російській Федерації" (далі в цій статті - патент), наступними категоріями іноземних громадян, які здійснюють таку діяльність:

  2. 1) іноземні громадяни, які здійснюють трудову діяльність за наймом у фізичних осіб для особистих, домашніх і інших подібних потреб, не пов'язаних із здійсненням підприємницької діяльності ;

    2) іноземні громадяни, які здійснюють трудову діяльність за наймом в організаціях і (або) у індивідуальних підприємців, а також у займаються приватною практикою нотаріусів, адвокатів, заснували адвокатські кабінети, і інших осіб, що займаються в установленому законодавством Російської Федерації порядку приватної практикою.

  3. Фіксовані авансові платежі з податку сплачуються за період дії патенту в розмірі 1 200 рублів на місяць з урахуванням положень пункту 3 цієї статті.

  4. Розмір фіксованих авансових платежів, зазначений в пункті 2 цієї статті, підлягає індексації на коефіцієнт-дефлятор, встановлений на відповідний календарний рік, а також на коефіцієнт, що відображає регіональні особливості ринку праці (далі в цій статті - регіональний коефіцієнт), що встановлюється на відповідний календарний рік законом суб'єкта Російської Федерації.

  5. У разі, якщо регіональний коефіцієнт на черговий календарний рік законом суб'єкта Російської Федерації не встановлено, його значення приймається рівним 1.

  6. Фіксований авансовий платіж з податку сплачується платником податку за місцем здійснення ним діяльності на підставі виданого патенту до дня початку терміну, на який видається (продовжується), переоформляється патент.

  7. При цьому в платіжному документі платником податку зазначається найменування платежу "Податок на доходи фізичних осіб у вигляді фіксованого авансового платежу".

  8. Загальна сума податку з доходів платників податків, зазначених у підпункті 1 пункту 1 цієї статті, обчислюється ними з урахуванням сплачених фіксованих авансових платежів за період дії патенту стосовно до відповідного податкового періоду .

  9. Загальна сума податку з доходів платників податків, зазначених у підпункті 2 пункту 1 цієї статті, обчислюється податковими агентами і підлягає зменшенню на суму фіксованих авансових платежів, сплачених такими платниками податків за період дії патенту стосовно до відповідного податкового періоду, в порядку, передбаченому цим пунктом.

  10. Зменшення обчисленої суми податку проводиться протягом податкового періоду тільки у одного податкового агента за вибором платника податку за умови отримання податковим агентом від податкового органу за місцем знаходження ( місцем проживання ) Податкового агента повідомлення про підтвердження права на здійснення зменшення обчисленої суми податку на суму сплачених платником податку фіксованих авансових платежів.

    Податковий агент зменшує обчислену суму податку на суму сплачених платником податку фіксованих авансових платежів на підставі письмової заяви платника податків та документів, що підтверджують сплату фіксованих авансових платежів, після отримання від податкового органу повідомлення, зазначеного в абзаці другому цього пункту.

    Податковий орган надсилає зазначений в абзаці другому цього пункту повідомлення в термін, що не перевищує 10 днів з дня отримання заяви податкового агента, при наявності в податковому органі інформації, отриманої від територіального органу федерального органу виконавчої влади в сфері міграції, про факт укладення податковим агентом з платником податків трудового договору або цивільно-правового договору на виконання робіт ( надання послуг ) І видачі платнику податків патенту і за умови, що раніше стосовно до відповідного податкового періоду таке повідомлення податковими органами щодо зазначеного платника податків податковим агентам не направлялося.

  11. У разі, якщо сума сплачених за період дії патенту стосовно до відповідного податкового періоду фіксованих авансових платежів перевищує суму податку, обчислену за підсумками цього податкового періоду виходячи з фактично отриманих платником податків доходів, сума такого перевищення не є сумою надміру сплаченого податку та не підлягає поверненню або заліку платнику податків.

  12. Платники податків, зазначені в підпункті 1 пункту 1 цієї статті, звільняються від обов'язку з подання до податкових органів податкової декларації з податку, за винятком випадків, якщо:

  13. 1) загальна сума податку, що підлягає сплаті до відповідного бюджету, обчислена платником податків виходячи з доходів, фактично отриманих від діяльності, зазначеної у підпункті 1 пункту 1 цієї статті, перевищує суму сплачених фіксованих авансових платежів за податковий період;

    2) платник податків виїжджає за межі території Російської Федерації до закінчення податкового періоду і загальна сума податку, що підлягає сплаті до відповідного бюджету, обчислена платником податків виходячи з доходів, фактично отриманих від діяльності, зазначеної у підпункті 1 пункту 1 цієї статті, перевищує суму сплачених фіксованих авансових платежів ;

    3) патент анульований відповідно до Федерального закону від 25 липня 2002 року № 115-ФЗ "Про правове становище іноземних громадян у Російській Федерації".

Стаття написана і розміщена 15 листопада 2014 року. Доповнена - 26.11.2014, 14.01.2015, 18.02.2015, 16.05.2019.

УВАГА!

Копіювання статті без вказівки прямого ПОСИЛАННЯ заборонено. Внесення змін до статті можливе только з Дозволу автора.

Автор: юрист и податковий консультант Олександр Шмельов © 2001 - 2019

Корисні посилання по темі "Патент на роботу іноземних працівників - Ззакони від 24.11.2014 357-ФЗ і 368-ФЗ"

  1. Підвищення Пенсионного віку

  2. Зразок ПОВІДОМЛЕННЯ про зміну умов трудового договору

  3. Додаткова угода до трудового договору: коли укладається, форма, порядок укладання

  4. Стімулюючі виплати: премії, бонуси, доплати и надбавки

  5. Згода на Обробка персональних даних

  6. Ефективний контракт

  7. Відмінності трудового та цивільно-правового договору

  8. Кваліфікаційні вимоги до водіїв Кваліфікаційні вимоги до водіїв

  9. Регулювання праці неповнолітніх ПРАЦІВНИКІВ

  10. робочий час

  11. Ненормований робочий день

  12. Понаднормова робота

  13. Перевірка дійсності патенту і дозволу на роботу іноземця

  14. Особливості оформлення прийому на роботу, переведення і звільнення іноземних працівників

  15. Залучення до роботи іноземців, Які тимчасово перебувають в РФ на підставі візи

  16. Залучення до роботи іноземців, Які тимчасово перебувають в РФ без візи

  17. Які документи потрібні для Укладення трудового обмові з іноземним громадянином, Які тимчасово перебувають в России

  18. Залучення ПРАЦІВНИКІВ-іноземців, Які тимчасово прожівають в РФ

  19. Оформлення на роботу іноземця, Який тимчасово прожіває в РФ

  20. Залучення ПРАЦІВНИКІВ-іноземців, Які Постійно прожівають в РФ

  21. Особливості оформлення на роботу іноземця - вісококваліфікованого фахівця

  22. Особливості Залучення ПРАЦІВНИКІВ-іноземців - громадян РЕСПУБЛІКИ Білорусь, РЕСПУБЛІКИ Казахстан и переселенців

  23. Коли не потрібен Дозвіл на роботу - прийом на роботу біженців, переселецнев ТОЩО.

  24. Обчислення та Утримання ПДФО з доходів ПРАЦІВНИКІВ - іноземців

  25. Особливості праці іноземних ПРАЦІВНИКІВ, Які тимчасово перебувають и тимчасово прожівають в России

  26. Особливості, пов'язані зі звільненням іноземного працівника

  27. Адміністративна відповідальність роботодавця

  28. Порядок визначення статусу податкового резидента (нерезидента), ставки і порядок сплат та повернення податків

  29. Детальна інструкція про ті, як правильно заповнити Податковий Декларацію и отріматі Майнове Відрахування

  30. Правила внутрішнього трудового розпорядку (Зразок) Правила внутрішнього трудового розпорядку   (Зразок)

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online