Дозвіл на роботу в Болгарії

  1. Видача дозволу на роботу
  2. Процедура оформлення дозволів на роботу
  3. Необхідні документи для отримання дозволу на роботу:
  4. імміграція ЄС
  5. громадянство Румунії
  6. громадянство Болгарії

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Болгарія - це дивовижна країна, з неймовірними краєвидами, зі сприятливим кліматом і стабільною економікою. Це і багато іншого щороку приваблює як туристів, так і іноземців, які прагнуть переїхати в країну на постійне або довгострокове проживання.

Зважившись на переїзд в Болгарію, варто задуматися про багато факторів, таких як: робота, освіта, житло, медицина та інше. Необхідно бути повністю впізнаним в тому, як отримати ВНЖ, ПМЖ, громадянство Болгарії , Якими документами необхідно обзавестися.

Одним з поширених способів виїхати жити в Болгарію - знайти роботу в країні і отримати на неї дозвіл, тим самим Вам буде дано право постійно знаходитися в Болгарії, працюючи там на законних підставах. Такий дозвіл дається на рік, з правом продовжити його після закінчення терміну. Виняток може бути, якщо Ви плануєте зайняти керівну посаду. В такому випадку, дозвіл оформляється на три роки.

Маючи інші підстави для постійного перебування в Болгарії, Ви маєте можливість працевлаштуватися без документів про дозвіл на роботу, тобто на таких же умовах, що і болгари. Також дозвіл не потрібен для:

Видача дозволу на роботу

Видачею дозволів на роботу в Болгарії займається Національне агентство зайнятості населення (приз).

Процедура оформлення дозволів на роботу

Болгарський роботодавець готує і передає всі необхідні документи в Дирекцію центру зайнятості за місцем роботи найманця

Дирекція може зажадати додаткових документів, для переконання в тому, що умови будуть дотримані

Дирекція центру зайнятості відправляє документи в признач, в супутніх з висновком за запитом

Директор призначе приймає рішення про оформлення на роботу іноземцю або навпаки

З моменту подачі документів, проходить 3 дні, після чого вони відправляються в признач, виконавчий директор якого приймає рішення про видачу або відмову видачі дозволу на роботу протягом 1 місяця.

Більш спрощені умови при оформленні дозволу на працевлаштування існують для:

Необхідні документи для отримання дозволу на роботу:

Маючи вищевказані дозволи, мігранту видаються внутрішні болгарські документи , Які засвідчують його особу.

Додатково по темі:
імміграція ЄС

Громадянство ЄС - незаперечна перевага не тільки для бізнесменів, а й для громадян, яких хочуть переїхати жити і працювати в одну з країн ЄС. Зробіть процес оформлення другого громадянства швидким і з гарантією результату. Детальніше...

громадянство Румунії

Отримання громадянства Румунії - це виправданий, розумний крок на шляху до Вашого світлого майбутнього і майбутнього Ваших дітей. Паспорт Румунії дає всі права і переваги громадянина Європейського Союзу, іншими словами - свободу. Детальніше...

громадянство Болгарії

Спрощена процедура отримання громадянства Болгарії для етнічних болгар - чудова можливість отримати законний статус громадянина Європейського Союзу в найкоротші терміни. Отримайте можливість вести бізнес в Євросоюзі з International Business. Детальніше...

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online