Реєстрація бізнесу за кордоном: кілька практичних порад

  1. Що потрібно з'ясувати перед тим, як відкрити бізнес за кордоном
  2. Порядок дій при створенні компанії за кордоном

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ідея відкрити бізнес за кордоном приваблює безліч наших співгромадян. Серед переваг, які дає свій бізнес за кордоном, називають отримання посвідки на проживання, більш стабільну фінансову ситуацію, підтримку з боку держави, більші заробітки.

Що потрібно з'ясувати перед тим, як відкрити бізнес за кордоном

Перед тим, як відкрити бізнес за кордоном, необхідно з'ясувати:

1. Політичну стабільність в країні.

2. Рівень злочинності.

3. Відсутність юридичних обмежень.

4. Оцінити рівень податків і витрат на відкриття.

5. Сумісність культур.

Таким чином, вибір країни залежить від того, який бізнес відкрити за кордоном. Існують навіть переважні переваги. Наприклад, в Південно-Східній Азії (скажімо, на Філіппінах) більш популярні IT-технології. А в Туреччині наші співвітчизники воліють відкривати ресторанні або туристичні напрямки. У Канаді більше розвинені галузі, пов'язані з будівництвом.

Порядок дій при створенні компанії за кордоном

Відкриваючи новий бізнес за кордоном, бажано насамперед уточнити юридичні тонкощі і особливості законів в даній країні. Дізнатися, як проходить реєстрація бізнесу за кордоном. Потрібно з'ясувати, який вид компанії створити, чи потрібні якісь спеціальні дозволи і документи (наприклад, "Податковий сертифікат", "Сертифікат про акціонерів" або "Сертифікат про секретаря", або інші, залежно від виду бізнесу і країни), як вноситься статутний фонд, чи потрібно участь місцевих партнерів та інші тонкощі.

Слід також оцінити затребуваність даного виду діяльності в країні, кількість потенційних партнерів і рівень конкуренції. Особливо це важливо, коли впроваджуються нові види бізнесу за кордоном. У цьому випадку ризики значно збільшуються, так як можна несподівано наштовхнутися на протиріччя в сприйнятті одного і того ж продукту різними культурами. Точно так же, як і багато бізнес-ідеї з-за кордону не завжди знаходять підтримку у нас.

Потім необхідно скласти план розвитку фірми з урахуванням рівня податків і відрахувань, прийнятих в даній країні. Також потрібно врахувати суму статутного капіталу, який необхідно внести при реєстрації компанії.

Уточнити регіональні тонкощі відкриття підприємства можна в юридичних компаніях самої країни. Наприклад, у Франції потрібно отримати карту комерсанта, в Аргентині - пройти реєстрацію в національному Реєстрі, в Італії - надати реальний юридична адреса і так далі.

Незважаючи на те, що невідомість завжди лякає, бажаючих відкрити свою справу за кордоном стає все більше. Тим більше, що основні принципи ведення та розвитку своєї справи в усьому світі однакові. А отримати хорошу базу для успіху можна на тренінговому курсі Бізнес Молодість. Міцні знання - запорука успіху в будь-якій справі.

Ідея відкрити бізнес за кордоном приваблює безліч наших співгромадян

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online