Де купити квартиру за кордоном недорого

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Все частіше люди, які живуть за кордоном, хочуть придбати нерухомість в іншій країні Все частіше люди, які живуть за кордоном, хочуть придбати нерухомість в іншій країні. В цьому випадку, є дві можливі ситуації: ви живете за кордоном і хочете придбати нерухомість в Росії або, проживаючи в Росії, хочете придбати нерухомість в іншій країні.
Ситуація №1. Ви постійно проживаєте в іншій країні і хотіли б продати власність в Росії. Або ви хочете купити квартиру в Росії, власник якої проживає в іншій країні.
Насамперед, оформите документи на квартиру, якщо вони не підготовлені для укладання угоди купівлі-продажу. В цьому випадку, є два варіанти. Або вам допоможе родич, або юридична фірма, на яку буде оформлена довіреність. Для цього зверніться до нотаріальної контори в країні, де проживаєте. Нотаріус, в свою чергу, оформить довіреність, переведе на російську мову в агентстві перекладів і запевнить правильність перекладу.

З отриманим документом треба звернутися до місцевого суду, написати заяву на завірення довіреності апостилем і сплатити держмито
З отриманим документом треба звернутися до місцевого суду, написати заяву на завірення довіреності апостилем і сплатити держмито. Готовий документ буде протягом декількох днів. Якщо в квартирі, що продається в Росії прописаний ваш чоловік, то необхідно його згоду на продаж, також перекладене на російську мову і завірена апостилем. Тепер завірені документи можна висилати до Росії.
Для передачі вам грошових коштів за квартиру, доведеться особисто приїхати в Росію. Можна, звичайно, довірити це і родичу, але найкраще прийняти гроші самому, щоб уникнути неприємних ситуацій.
Ситуація №2. Ви проживаєте в Росії і хочете придбати нерухомість в іншій країні.
Буває, що на гроші, виручені за покупку вашої невеликої або однокімнатної квартири, за кордоном можна купити хорошу з декількома просторими кімнатами квартиру.
Цілі у кожного можуть бути різними. Хтось купує нерухомість не тільки для житла, а й для вкладення грошей з подальшою реалізацією, або для спрощення процедури отримання громадянства та інших цілей.
Перед покупкою нерухомості за кордоном досконально вивчіть всі нюанси і процес укладання угоди. Сходіть на консультацію до фахівця з питань придбання нерухомості. Уточніть у нього: необхідні витрати при здійсненні операції, можливий відсоток ліквідності обраної квартири, наявність можливих обмежень або додаткових узгоджень для здійснення операцій купівлі для іноземців, рівень податків на нерухомість.
Майте на увазі, в кожній країні свої правила і закони, які необхідно неухильно дотримуватися.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online