ЖК Домодєдово Парк від забудовника: відгуки і ціни на квартири в новобудові «Домодєдово Парк»

  1. Про приємному місці
  2. Про плани забудовника
  3. Квартири в «Домодєдово Парк»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Житловий комплекс «Домодєдово Парк» представляє собою комплексну забудову на території Домодедовского міського округу. Компанією-забудовником виступає «Конструктор». Вона виконає будівництво житла і соціальної інфраструктури, благоустрій прибудинкової території.

Вона виконає будівництво житла і соціальної інфраструктури, благоустрій прибудинкової території

У назві комплексу відображена його концепція. Нескладно виділити два ключових слова: «будинок» і «парк». Будинок - тому що забудовник докладає максимум зусиль для створення комфортного житла та зручну інфраструктуру, а парк - тому що будівництво ведеться в приємному місці.

Про приємному місці

Ділянка забудови знаходиться в районі з мальовничими ландшафтами, заповідними територіями, водними ресурсами. Це затишне Підмосков'ї, де можна робити все те ж, що і в місті, тільки дихаючи на повні груди. Бігайте, влаштовуйте пікніки, відпочивайте на природі ... Забудовник максимум уваги приділяє гармонійному входженню житлової забудови в існуючу екосистему.

На цьому плюси локації не закінчуються. Не тільки в екологічному аспекті, а й в транспортному місце нам сподобалося.

Не тільки в екологічному аспекті, а й в транспортному місце нам сподобалося

Будівництво ведеться в Домодєдово, в 14 км від МКАД. Комплекс транспортно добре доступний завдяки автотрасі М4-Дон, Сімферопольському, Каширському шосе, а також залізничної станції «Ленінська».

Район забудови в своєму розпорядженні необхідну соціально-комерційну інфраструктуру. Можна сказати, що він анітрохи не поступається спальних районів столиці. У Домодєдово є освітні та медичні установи, пошта, банки, спортивні центри, кафе і багато іншого. Крім того, планується створення масштабної внутрішньої інфраструктури, проте чи буде вона «встигати» за будівництвом будинків поки невідомо.

Про плани забудовника

Проект масштабний, під нього виділяють 260 га підмосковних територій. Уже в першому кварталі тут зведуть понад 215 000 квадратних метрів житла в панельних будинках змінної поверховості. Правильніше сказати не зведуть, а зводять - вже є здані корпусу.

Крім них в комплексі з'являться дитячі сади, школи, ФОК. Всього багато, так що проблем з тим, щоб влаштувати дитину до навчального закладу не повинно бути. У ЖК «Домодєдово Парк» пропонується не тільки житло, але й комерційні приміщення, а значить, можна розраховувати на відкриття незабаром кафе, ресторанів, пунктів побутового обслуговування, відділень банків і інших об'єктів, істотно спрощують повсякденне життя.

Квартири в «Домодєдово Парк»

Житло в комплексі пропонується різноманітне. Це 1-о, 2-х і 3-кімнатні квартири площею від 35 до 86 кв. м.

Переважає малогабаритне житло.

Планування ми б назвали стандартними. Все на справедливо достатньому рівні. Нам сподобалося наявність роздільних санвузлів, засклених балконів / лоджій.

Оздоблення в квартирах не передбачається.

плюси:

  • мальовнича природа;
  • зручне розташування по відношенню до Москви;
  • вдалі планування;
  • внутрішня інфраструктура.

мінуси:

  • поруч з ділянкою забудови - промзона;
  • район забудови необжитої.

ЖК «Домодєдово Парк» - проект, що залучає своєю масштабністю. Це компенсує багато моментів, які на перший погляд можуть здатися не надто вигідними. Наприклад, деякі потенційні покупці бачать недолік в тому, що будівництво ведеться в необжитому районі. У відповідь на це забудовник створює різнопланову внутрішню інфраструктуру. Цілком гідно, як нам здається. І ще одна незаперечна перевага комплексу - доступні ціни на житло. Тут при непоганих технічних характеристиках і, нехай скромних, але продуманих планувальних рішеннях можна купити житло за розумні гроші.

Повернутися вище, щоб продовжити читання

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online