Закордонний паспорт в Одесі

  1. Оформлення закордонного паспорта в Одесі
  2. Де оформити біометричний закордонний паспорт в Одесі
  3. Скільки коштує зробити закордонний паспорт в Одесі
  4. Дитячий закордонний паспорт Одеса
  5. Біометричний паспорт Одеса без черги
Закордонний паспорт в Одесі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Закордонний паспорт в Одесі, для його оформлення в Україні почали приймати документи які необхідні для оформлення закордонного паспорта нового зразка. Це потрібно для виконання угод про безвізовий режим.

Для осіб до 16 років так само необхідна наявність біометричного паспорта.

  • При самостійному оформленні вам потрібно попрямує в належний орган за місцем прописки, де знадобиться зібрати чималу кількість паперів і витратити багато часу.
  • Наша фірма, яка знаходиться в Одесі, пропонує оформлення без особливих витрат часу і коштів.

Оформлення закордонного паспорта в Одесі паспорта здійснюється громадянам України:

  • Постійно проживає в Україні - службою громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб МВС України;
  • Які постійно проживають за кордоном, що знаходяться на тривалому відрядженні, що знаходяться на навчанні, стажуванні, лікуванні або роботі за контрактом - дипломатичними представництвами та консульськими версіями України.

Закордонний паспорт в Одесі, можливість оформити його прямо в місті Одеса можуть не тільки одесити, але і інші громадяни України, які працюють, навчаються або за іншими обставинами, в бажанні - в прискореному порядку (термін - 10-14 робочих днів - без черги.

З нашою допомогою Вам слід звернутися в районні підрозділи міграційної служби або в Паспортний сервіс, розташованих в місті Одеса. Тут отримати закордонний паспорт в Одесі зможе кожен, незалежно від місця його проживання та реєстрації.

Біометричний закордонний паспорт Одеса - це паспорт для подорожей за кордон, в якому є мікросхема - смарт-карта, яка використовує бездротові технології. Міжнародна організація цивільної авіації (ІКАО) вирішує, які дані про користувача заносяться в пам'ять цієї мікросхеми.

Наприклад, фотографія, відбитки пальців, райдужка очі тощо. Далі мікрочіп зашивається в сторінку документа і виступає в ролі сховища інформації про власника закордонного паспорта. Зрозуміти, що документ містить мікрочіп, можна по обкладинці, на якій розташований спеціальний міжнародний маркер:

Біометричний закордонний паспорт має обкладинку синього кольору і спеціальну полікарбонатну сторінку, на лазерному гравіруванні наносяться персональні дані власника паспорта. Внутрішні сторінки паспорта, призначені для проставлення віз, містять фонові графічні візерунки національної тематики. Всього закордонний паспорт має 25 ступенів захисту для збереження біометричних характеристик особистості (цифрове зображення особи, відбитки пальців і т.д.).

Закордонний паспорт в Одесі дійсний для поїздок до закінчення терміну дії. Термін дії паспорта - до десяти років. Цей термін може бути продовжений на десять років.

Вимоги до закордонного паспорту при виїзді за кордон:

  1. Закордонний паспорт повинен мати термін дії не менше 6 місяців з моменту повернення з поїздки;
  2. Необхідна наявність вільних сторінок в закордонному паспорті для віз і митних штампів;
  3. Не допускаються порвані сторінки, відклеєними фотографія;
  4. Фотографії дітей, яким виповнилось 5 років повинні бути вклеєні в закордонний паспорт батьків або діти повинні мати свій проїзний документ.

Оформлення закордонного паспорта в Одесі

Оформлення закордонного паспорта в Одесі самостійно як Ви самі розумієте забере у в чимало сил часу, тому ми радимо звернеться по допомогу до фахівців які допоможуть Вам оформити паспорт для виїзду за кордон терміново і без черг.

Наша компанія надає незамінну допомогу в отриманні закордонного паспорта в Одесі як для батьків, так і для їхніх дітей;

Закордонний паспорт в Одесі - документи:

Для більшості українських громадян, досить буде подати такі документи:

  • заяву-анкету;
  • оригінали квитанцій про здійснення необхідних платежів або оригінал і копію документа про звільнення від таких платежів (за наявності підстав згідно із законодавством України);
  • дійсний паспорт громадянина України (для осіб, які досягли 14-річного віку);
  • оригінал свідоцтва про народження (для осіб, молодше 14 років і виготовляють закордонний паспорт вперше);
  • оригінал ідентифікаційного коду (якщо він виданий);
  • попередній закордонний паспорт (при наявності).

При виїзді за кордон на постійне проживання, для оформлення закордонного паспорта необхідно подати додаткові документи. З їхнім переліком можна ознайомитися на сайті ДМС.

Ідентифікаційний податковий номер (ІПН) фізичної особи обов'язково подається тільки в тому випадку, якщо він вже виданий і біометричний паспорт виготовляється вперше. Це правило є обов'язковим для всіх, хто має більше 18 років. Якщо ви вже раніше отримували паспорт з електронним чіпом, то пред'явлення ІПН є не обов'язковим, оскільки всі дані вже занесені до відповідного реєстру Державної міграційної служби.

Оформлення закордонного паспорта в Одесі, по цій процедурі існує чіткий перелік осіб, які можуть подавати готові фотографії та вимоги до них.

  • зокрема, це допускається при оформленні паспорта особі, яка не досягла 12-річного віку;
  • або особі, яка не може пересуватися самостійно у зв'язку з тривалим розладом здоров'я, що підтверджується відповідною довідкою лікувального закладу.

В такому випадку необхідно подати три кольорові фотографії - 3,5х4,5 см (2 шт) і 10х15 см (1 шт). При цьому особа повинна займати 80% фотографіі.В інших випадках - це буде явно зайвим.

Оформлення закордонного паспорта в Одесі з нашою допомогою забере у вас мінімум часу, сил і грошей.

Де оформити біометричний закордонний паспорт в Одесі

Де оформити біометричний закордонний паспорт в Одесі, це питання дуже цікавить багатьох громадян України.

закордонний паспорт Одеса можна оформити з нашою допомогою не тільки за місцем реєстрації, але і в будь-якому обраному відділенні ГМС або в паспортних Сервісу.

Здавалося б самостійно записатися в електронну чергу можна за адресою http://dmsu.gov.ua/online або через термінали у відділеннях ГМС. На сайті Державної міграційної служби нові дати для запису в редакцію кожен робочий день о 00:00. На практиці як Ви самі вже помітили це зробити неможливо.

Можна записатися також в поточну чергу, прийшовши до відділення ГМС (в тому числі в ті, де є електронна черга) результат відомий-простоїте в цій черзі тижнями.

Наші переваги:

  • Оперативний збір документів (5-15 хвилин);
  • Грамотні і кваліфіковані співробітники;
  • Висока якість і швидкість видачі готового продукту;
  • Лояльні ціни;
  • Відсутність безлічі кабінетів і величезних черг;
  • Вам не доведеться просиджувати в чергах;
  • Ми намагаємося якомога швидше і якісніше обслуговувати наших клієнтів;
  • Це займе всього 10-15 хвилин і після подачі вами документів ми призначимо вам день, в який вам потрібно буде всього лише прийти і забрати вже готовий документ.

Де оформити біометричний закордонний паспорт в Одесі, це питання більше не буде вас турбувати, якщо Ви звернетеся за допомогою до наших фахівців.

Скільки коштує зробити закордонний паспорт в Одесі

Скільки коштує зробити закордонний паспорт в Одесі, відповідь на це питання так само буде дуже цікаво дізнатися громадянам які хочуть отримати закордонний паспорт в Одесі. Вартість наших послуг з отримання закордонного паспорта становить 3500 гривень.

Закордонний паспорт Одеса ціна залежить від його терміну оформлення:

  • Зазвичай заяви на оформлення біометричних закордонних паспортів розглядаються до 20 робочих днів. У такому випадку його вартість становить 557 гривень 32 копійки.
  • Термін оформлення закордонного паспорта за заявою особи може бути скорочений до 7 робочих днів. В такому випадку вартість закордонного паспорта складе 810 гривень 32 копійки.

У разі забезпечення термінового виїзду за кордон через нагальну потребу в лікуванні або смерті родича, який там проживав, закордонний паспорт може оформити за три робочих дні. В такому випадку необхідно подати документ, який підтвердить, що виїзд за кордон дійсно є терміновим. Вартість такого оформлення також складе 810 гривень 32 коп.

Увага! Зазначений строк виготовлення - це робочі дні. Звичайній людині цікаво знати вона реально отримає закордонний паспорт. Для цього необхідно додати вихідні дні і час на транспортування документів в / з Києва, оскільки саме там друкують бланки паспортів. Виходячи з реального стану справ, термін виготовлення можна сміливо збільшити на 50%. Тому реально ви зможете отримати свій біометричний паспорт не раніше ніж через 30/10 днів з дня здачі документів. І це за умови, що не буде ніяких форс-мажорів.

Дитячий закордонний паспорт Одеса

Дитячий закордонний паспорт Одеса - основний документ, необхідний дітям для в'їзду в ЄС в рамках безвізового режиму. Закордонні паспорти для дітей видають там же, де і для дорослих, але в правилах їх оформлення є кілька важливих відмінностей.

Закордонний паспорт в Одесі для виїзду за кордон дітей від народження і до 16 років оформляється терміном на 4 роки. Після 16 років видаються паспорти з повним терміном дії - на 10 років.

Для оформлення паспорта дитині до 16 років з ним повинен прийти один з батьків або опікунів / усиновителів; після 16 років паспорт можна оформляти самостійно.

Закордонний паспорт в Одесі для дитини до 16 років будуть потрібні наступні документи:

  • паспорт (id-карта) громадянина України, якщо документ оформляється дитині старше 14 років, проживає в Україні. Зверніть на цей пункт особливу увагу: з дня 14-річчя дитини у вас просто не приймуть документи на закордонний паспорт, поки дитина не оформить внутрішній паспорт.
  • оригінал свідоцтва про народження дитини при оформленні паспорта для виїзду за кордон вперше дитині до 14 років;
  • ідентифікаційний код (ІПН), якщо ви його оформили на дитину раніше. Якщо у дитини немає податкового номера, він не потрібен;
  • документи, що підтверджують сплату адміністративного збору або оригінал документа про звільнення від його сплати;

Фотографування дітей старше 12 років відбувається при подачі документів на паспорт. Дітей до 12 років можна або сфотографувати на місці, або принести з собою фотографію розміром 10х15 см для внесення на чіп оцифрованого (відсканованого) зображення особи.

ВАЖЛИВО ЗНАТИ:

  • при замовленні другого закордонного паспорта обов'язкова наявність раніше виданого паспорта або проїзного документа дитини, або документ, що підтверджує втрату старого паспорта;
  • діти до 12 років не здають відбитки пальців; проте такий паспорт зберігає статус біометричного і дає дозвіл на безвізовий в'їзд в ЄС. Підпис дитини при оформленні паспорта потрібна, починаючи з 14 років;
  • якщо у свідоцтві про народження вказано, що один з батьків - іноземець, то при подачі документів потрібна довідка про реєстрацію українського громадянства дитини.

Дитячий закордонний паспорт Одеса - список документів може трохи відрізняться для дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування, а також в разі, якщо паспорт оформлюється за межами України - в посольстві або консульстві.

Біометричний паспорт Одеса без черги

Біометричний паспорт Одеса без черги, вирішивши замовити цю послугу, потрібно враховувати, що вартість послуги розраховується в залежності від швидкості її виконання. Чим вище терміновість - тим, відповідно, вище ціна. Якщо замовник оформляє гарячу путівку, виліт відбудеться найближчим часом, потрібно враховувати що закордонний паспорт може бути оформлений не раніше ніж 10-15 робочих дня.

Закордонний паспорт Одеса без черги, звернувшись до фахівців фірми, ви зможете розраховувати на допомогу не тільки в тому, щоб зробити закордонний паспорт терміново і без черг, а й в оформленні візи потрібної категорії, включаючи шенген візи. Тут же подбають про страхування для виїзду з країни, за програмами А, В, С, в залежності від вимог. Крім цього, ми пропонуємо пошук і вигідну покупку авіаквитків надійних популярних авіакомпаній в стислі терміни, абсолютно конфіденційно і відповідно до запитів клієнта.

Разом з закордонний паспорт в Одесі часто шукають:

  • закордонний паспорт Одеса
  • Закордонний паспорт Одеса ОВІР
  • Закордонний паспорт Одеса ціна
  • Біометричний закордонний паспорт Одеса
  • Біометричний паспорт Одеса
  • Біометричний паспорт Одеса без черги
  • Закордонний паспорт Одеса ціна ОВІР
  • Скільки коштує зробити закордонний паспорт в Одесі
  • Паспортний сервіс Одеса
  • Оформлення закордонного паспорта в Одесі
  • Документи на закордонний паспорт Одеса
  • Закордонний паспорт Одеса терміново
  • Оформлення закордонного паспорта Одеса ціна
  • Де оформити біометричний закордонний паспорт в Одесі
  • Закордонний паспорт в Україні
  • Закордонний паспорт України ціна
  • Закордонний паспорт України біометричний
  • Офіційна вартість закордонного паспорта
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online