Страхування квартири в місті Володимир

  1. Мінімальна страхова сума
  2. Додаткові вимоги до банків

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Закон про страхування забудовників підписаний президентом Росії і вступив в законну силу з 1 січня 2014 року. Президент Росії Володимир Путін підписав закон про страхування забудовників, що використовують кошти пайовиків. Тепер, щоб зареєструвати квартиру у Володимирі по дольовій будівництва в разі, якщо отримано дозвіл на будівництво після 1 січня 2014 року, необхідно, щоб в договорі дду був прописаний пункт про страхову відповідальності забудовника.

Цей закон був прийнятий Держдумою 21 грудня 2012 року і схвалений Радою Федерації 26 грудня 2012 року. Він вносить поправки в ряд федеральних законів, що стосуються пайового будівництва і страхування.

Згідно з документом, до способів забезпечення виконання зобов'язань забудовника (поряд із заставою і поручительством банку) віднесено страхування цивільної відповідальності забудовника за невиконання (неналежне виконання) ним зобов'язань з передачі житлового приміщення учаснику пайового будівництва.

Зазначене страхування може здійснюватися шляхом участі забудовника в суспільстві взаємного страхування забудовників або шляхом укладення зі страховою організацією договору страхування.

Мінімальна страхова сума Закон про страхування забудовників підписаний президентом Росії і вступив в законну силу з 1 січня 2014 року

Мінімальна страхова сума, в межах якої при настанні страхового випадку страховик зобов'язаний буде здійснити страхове відшкодування, розраховується виходячи з ціни договору, але не може бути менше суми, розрахованої із загальної площі житлового приміщення, що підлягає передачі учаснику пайового будівництва, і середньої ринкової вартості квадратного метра житла в суб'єкті Росії, визначеної на дату укладення договорів поручительства або страхування.

Також в Федеральний закон «Про взаємне страхування» вносяться зміни, що стосуються порядку створення, особливостей функціонування суспільства взаємного страхування забудовників і повноважень його вищого органу управління (загальних зборів).

Додаткові вимоги до банків

Крім того, законом встановлюються додаткові вимоги до банків, що видають поручительство, яке згідно з Федеральним законом «Про участь у пайовому будівництві багатоквартирних будинків і інших об'єктів нерухомості та про внесення змін до деяких законодавчих актів Російської Федерації» є одним із способів виконання зобов'язань за договором участі в пайовому будівництві.

У Містобудівний кодекс вносяться, зокрема, зміни, що встановлюють, що перевірка звернень і заяв громадян про факти притягнення їх грошових коштів для пайового будівництва в порушення законодавства буде предметом державного будівельного нагляду.

Надішліть нам Ваш відгук або пропозицію на адресу [email protected]

Важлива інформація для покупки квартири у Володимирі:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online