Офіційний сайт міського округу Вуктил

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Акція «Марш парків» триває

Акція «Марш парків» триває!

У липні до проведення акції підключився трудовий загін «Вуктилец» і «загони Мера» на базі МБОУ ДО «Центр позашкільної роботи» м Вуктил, вихованцями яких є навчаються від 14 до 17 років.

Спільно з МБУ «Локомотив» роботи здійснювалися з благоустрою міста та очищення території від скошеної трави і сміття.

Хлопці привели в порядок дитячий сквер «Тайговий», сквер «Літній», прибудинкову територію у. Комсомольська д.12, Комсомольська 2-8, вул. 60 років Жовтня буд.12. Допомагали співробітникам дитячого саду «Сонечко», перекопували пісочниці.

Участь в акції «Марш парків» дозволяє виробити у молодого покоління навички дбайливого ставлення до природи, звернути увагу підлітків на екологічну обстановку в міському окрузі «Вуктил». Крім того, «Марш парків» дає школярам можливість побачити красу і крихкість світу живої природи, усвідомити себе частиною цього світу, його хранителями.

Федеральне агентство Псковської області спільно з Адміністрацією Псковської області в період з 05 серпня по 09 серпень 2019 року проводить Всеросійський форум молодих сімей . Форум проводиться з метою формування і розвитку загальноросійського спільноти молодих сімей та популяризації сімейних цінностей в молодіжному середовищі.

В рамках Форуму планується проведення Всеросійського конкурсу молодіжних проектів, де учасники зможуть отримати грантову підтримку на реалізацію соціально-значущих ініціатив.

Учасниками Форуму можуть стати молоді люди у віці до 35 років з числа керівників та учасників клубів (спільнот) молодих сімей, центрів і програм батьківського освіти в регіонах, керівників і членів всеукраїнських, регіональних та місцевих організацій, що займаються наданням підтримки і допомоги молодим сім'ям, багатодітним сім'ям, а також підтримки дитинства, материнства і батьківства, переможців регіональних фестивалів молодих сімей.

В рамках реалізації національного проекту «Культура» триває робота по зміцненню матеріально-технічної бази МБУДО «Дитяча музична школа» г.Вуктила.

24 липня отримана навчальна література (хрестоматії по фортепіано, баяну, акордеону, скрипки, навчальні посібники (сольфеджіо, музична література по роках навчання).

Очікується надходження музичних інструментів, інтерактивних комплектів.

23 липня міжвідомчою комісією в рамках плану по підготовці до нового навчального року була проведена перевірка закладів культури: хід ремонтних робіт, виконання приписів наглядових органів, заходи з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період.

Із запланованих ремонтних робіт частина вже виконана: в МБУДО «ДХШ» проведено косметичні роботи в кабінетах, в МБУДО «ДМШ» зроблено косметичний ремонт 4 кабінетах, планується заміна чотирьох вікон на ПВХ, в рамках реалізації національного проекту «Культура» ведеться зміцнення матеріально-технічної бази- придбана навчальна література, музичні інструменти, ведеться збір меблів.

У МБУ «КСК» проведена ревізія в теплоузле, замінені світильники на світлодіодні, виконані ремонтні роботи в душових кімнатах, проведена вогнезахисна просочення дерев'яних конструкцій в приміщеннях КСК і філіях, встановлено горизонтальна площадка зовнішніх сходів приміщення тиру, протипожежні двері.

У МБУК «ВЦБ» в рамках Народного бюджету ведуться ремонтні роботи туалетної кімнати, планується заміна вікон на ПВХ. Розпочато роботи по установці відеоспостереження.

Розпочато роботи по установці відеоспостереження

Шановні жителі міського округу «Вуктил»!

Якщо Ви бажаєте якісно відпочити 21 день в Чувашії Республіці д.Шоміково (з оплатою путівки), з додатковими обов'язками супроводу до місця відпочинку Вуктильское хлопчиків і дівчат, то за консультацією звертайтеся по телефону: 24450

20 липня сектором по туризму адміністрації міського округу «Вуктил» була проведена історична екскурсія «Люби і знай свій край» для учасників велопробігу, присвяченого 25-річчю національного парку «Югид ва».

Екскурсійна програма почалася з відвідин колишньої військової частини поблизу Подчерья, містечка Горт'ель і продовжилася в самому селі Подчерье.

Екскурсанти відвідали комплекс джерел, побачили пам'ятки, оглянули старовинні будови і почули захоплюючі легенди. Також учасникам велопробігу була розказана історія виникнення старовинній частині Подчерья і сучаснішою - селища бокорашів.

Завершилася екскурсійна програма відвідуванням гостьового будинку національного парку «Югид ва».

Завершилася екскурсійна програма відвідуванням гостьового будинку національного парку «Югид ва»

22 липня комісія в складі голови муніципального освіти міської округу «Вуктил» - керівника адміністрації міського округу «Вуктил» Г.Р. Ідрісова, заступника керівника адміністрації ГО «Вуктил» Н.А. Красюк, начальника Управління освіти АГО «Вуктил» Єршової Е.А. перевірили підготовку освітніх закладів міста до нового навчального року.

В ході перевірки оглянули території міських шкіл, дитячих садків, закладів додаткової освіти .. Незважаючи на погодні умови в освітніх установах обладнані квітники, викошено траву не тільки на території, але і за огорожею, упорядковується ігрове обладнання, малі архітектурні форми, в приміщеннях проводиться косметичний, поточний ремонти, заміна ламп, стекол.

Крім того, в рамках виконання вимог антитерористичної захищеності почалися роботи по ремонту огорожі в МБДОУ «Казка», в інших установах йдуть підготовчі роботи по установці СКУД, відеоспостереження, охоронної сигналізації.

Крім того, в рамках виконання вимог антитерористичної захищеності почалися роботи по ремонту огорожі в МБДОУ «Казка», в інших установах йдуть підготовчі роботи по установці СКУД, відеоспостереження, охоронної сигналізації

Шановні жителі м Вуктил!

За повідомленням ТОВ «Аквасервіс» повідомляємо вас про те, що витік на трубопроводі: ділянку ВК-3, ВК-2 усунена, засувки відкриті.

За адресами: вул. Печорська, д. 4,6,10,11,13,15,16,17,18,19,20,22;

вул. Піонерська, д. 17,19, військовий комісаріат подача ХВП відновлена.

Шановні жителі м Вуктил!

За повідомленням ТОВ «Аквасервіс» повідомляємо вас про те, що в зв'язку з усуненням витоку на трубопроводі: ділянку ВК-3, ВК-2 до закінчення робіт буде відключено ХВП за наступними адресами:

вул. Печорська, д. 4,6,10,11,13,15,16,17,18,19,20,22;

вул. Піонерська, д. 17,19, військовий комісаріат.

17,19, військовий комісаріат

Щодо пільгового житловому кредитуванні розповіли сьогодні, 23 липня, на брифінгу в Мінбуді Республіки Комі.

Як зазначила перший заступник міністра будівництва і дорожнього господарства Республіки Комі Ірина Круглова, з 1 січня 2018 року реалізується федеральна програма держпідтримки іпотечних позичальників, яка передбачає зниження іпотечної ставки до 6% на покупку житла на первинному ринку.

Крім того, Уряд Республіки Комі надає заходи державної підтримки при будівництві або придбанні житла громадянам, які перебувають на обліку в якості потребують поліпшення житлових умов.

За перше півріччя поточного року 29 сімей в республіці вже отримали іпотечний кредит до 6% на покупку житла на суму 52,7 млн ​​рублів.

Скористатися пільговими відсотковими ставками можуть сім'ї, у яких в період з 1 січня 2018 по 31 грудня 2022 року народжується друга або наступні діти.

«Субсидії надаються протягом усього терміну дії кредитного договору або договору позики. Обов'язковою вимогою є початковий внесок у розмірі не менше 20% від вартості нерухомості, що купується », - розповіла начальник відділу підтримки реалізації житлових програм Мінбуду Республіки Комі Людмила Воловченко.

Детальніше: http://arch.rkomi.ru/left/news/77449/

ru/left/news/77449/

Сергій Гаплик прийняв рішення про виплату регіонального сімейного капіталу 150 000 рублів при народженні першої дитини.

Це один із заходів підтримки сімей з дітьми, яку пропонується ввести в регіоні новим республіканським законом, які розробляються за його дорученням.

Нагадаємо, за ініціативою Глави республіки Сергія Гаплікова в регіоні готується нормативний акт, який передбачає введення нових і вдосконалення вже діючих виплат і допомог сім'ям з дітьми.

Закон про комплекс демографічних заходів повинен вступити в силу вже з 1 січня 2020 року, а на його реалізацію за дорученням Сергія Гаплікова в бюджеті республіки буде передбачений додатково безпрецедентний обсяг коштів - 1 млрд рублів щорічно.

Детальніше: http://rkomi.ru/news/77444/

ru/news/77444/

Шановні жителі міського округу «Вуктил»!

За повідомленням ПАТ «Россеті» в зв'язку з запланованими ремонтними роботами, буде проведено відключення електропостачання:

з 24.07.19 р по 26.07.19 р з 09:00 до 20:00 с. Подчерье.
З включенням на ніч.

29.07.19 р з 09:00 до 14:00 на об'єктах: ТП-11, ТП-12, ТП-ДОС Очисні, ТП-КЗОУ, ТП-ВМТП ВДПУ, ТП-АКДС, ТП-20, ТП-21, ТП-22 (вул. Річкова), ТП- Холодильник, ТП-УКЗ №2, ТП-Лада, ТП- Схід.

30.07.19 р з 09:30 до 18:00 з. Подчерье.

Подчерье

Мільярд щорічно - сім'ям з дітьми

З ініціативи Сергія Гаплікова в Комі розроблять новий регіональний закон про заходи підтримки сімей з дітьми, безпрецедентних за обсягом виділяються на ці цілі коштів. Закон повинен набути чинності вже з 1 січня 2020 року. Відповідне доручення глава республіки дав сьогодні, 22 липня, Уряду регіону в ході робочої наради.

Глава регіону нагадав, що за підсумками 2018 року профіцит бюджету республіки склав 10 млрд рублів - вперше за багато років. Грамотно вибудувана в республіці в останні роки фінансова політика дозволила значно поліпшити бюджетні показники і не просто сформувати подушку безпеки, але і вивільнити додаткові кошти для вирішення соціальних завдань.

Детальніше: https://vk.com/pressrkomi?w=wall-48293308_7691%2Fall

Стартував прийом заявок на всеросійський конкурс кращих регіональних ініціатив та практик щодо реалізації нацпроектів

З 15 липня відкрито прийом заявок на всеросійський конкурс кращих практик та ініціатив соціально-економічного розвитку суб'єктів Росії. Конкурс щорічно проводить АНО «Агентство стратегічних ініціатив з проведення нових проектів».

Конкурс спрямований на виявлення успішних практик інструментів і механізмів, що дозволяють досягти на регіональному рівні значущих вимірних результатів у вирішенні актуальних соціально-економічних завдань, в тому числі цілей і завдань, визначених Указом президента Російської Федерації від 7 травня 2018 року № 204 «Про національні цілі і стратегічні завдання розвитку Російської Федерації на період до 2024 року ».

Детальніше: https://gov.rkomi.ru/press/obsestvo/nacproekty/startoval-priem-zaavok-na-vserossiiskii-konkurs-lucsih-regionalnyh

ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ!!!

За прогнозом філії ФГБУ Північне УГМС «Центр по гідрометеорології та моніторингу навколишнього середовища Республіки Комі»: найближчим часом із збереженням до 22 годин 21.07.2019 в північних районах республіки (Усть-Цілемскій, Ижемский, Усинський, Печорський, Вуктильское, Сосногорский) очікуються грози , місцями зі зливою, з посиленням північно-східного вітру поривами до 15-20 м / с.

Головне управління МНС Росії по Республіці Комі рекомендує населенню:

Утриматися від туристичних походів, виходів до лісових масивів та на водні об'єкти, а також від поїздок по місту і участі в масових заходах.

По можливості залишайтеся в квартирі або в іншому захищеному приміщенні, закрийте вікна в будинках і в квартирах, тримайтеся якомога далі від вікон.

Перебуваючи на вулиці, обходьте рекламні щити, хиткі будівлі, будинку з нестійкою покрівлею.

Прибрати транспортні засоби з-під дерев і рекламних щитів.

Тримайтеся подалі від великих самотньо стоять дерев, ліній електропередачі, антен.

Якщо злива застав Вас на вулиці, не спускайтеся в заглиблені приміщення. Якщо злива застав Вас в особистому транспорті, не намагайтеся подолати підтоплені ділянки. Повільно перебудуйтеся в крайній правий ряд (на узбіччя) і, не вдаючись до екстреного гальмування, припиніть рух. Увімкніть аварійні вогні і перечекайте зливу. У разі стрімкого перебування води покиньте транспортний засіб і пройдіть на піднесений ділянку місцевості або в найближче будівлю.

Якщо вдарила блискавка:

перш за все викличте швидку медичну допомогу, потім потерпілого необхідно роздягнути, облити голову холодною водою і, по можливості, обгорнути тіло мокрим холодним покривалом (рушником);

якщо людина ще не прийшов до тями, необхідно зробити штучне дихання.

Нагадуємо:

- при виникненні будь-якої надзвичайної ситуації необхідно терміново зателефонувати в службу порятунку за телефоном "01". Власникам мобільних телефонів слід набрати номер "101" або "112";

- в Головному управлінні МНС Росії по Республіці Комі цілодобово функціонує телефон довіри: 8 (8212) 29-99-99 .

Шановні жителі міського округу «Вуктил»!

В Управління освіти АГО «Вуктил» терміново потрібна супроводжуючий в дитячому оздоровчому таборі «Лісова казка» (06.08.-26.08.2019 р)

Телефони для довідок: 24450, 21728.

Шановні жителі міського округу «Вуктил»!

В Управлінні освіти адміністрації міського округу «Вуктил» є путівки в дитячі оздоровчі табори:

ДОТ «Супутник» (Ростовська обл., С. Наталівка, заїзд з 1 по 21 серпня) - 1 путівка;

ДОТ «Лісова казка» (Чуваська Респ., Д. Шоміково, заїзд з 6 по 26 серпня) - 5 путівок.

Телефон для довідок: 24450, 21728.

17 липня сектором по туризму адміністрації міського округу «Вуктил» була проведена чергова екскурсія. Цього разу в подорож вирушили вихованці літньої дитячої оздоровчої площадки «Сонечко» МБОУ ДО «Центр позашкільної роботи». Похмура, дощова погода не зіпсувала настрій юним екскурсантам і не погасила їх інтересу до теми екскурсії «Пам'ятники нашого міста».

В ході екскурсії маленькі вуктильци дивувалися: «Виявляється, в нашому маленькому місті стільки пам'ятників!». Як виявилося, серед учасників екскурсії були ті, чиї дідусі і тата брали участь у зведенні того чи іншого пам'ятника.

Після пішої екскурсії настав час застосувати отримані знання на практиці і все дружно вирушили в дирекцію національного парку «Югид ва», де взяли участь у веселій інтелектуальній грі.

Шановні жителі м Вуктил!

За повідомленням ТОВ «Аквасервіс» повідомляємо вас про те, що в зв'язку з виявленням пориву на основній трасі відключена система гарячого водопостачання за наступними адресами: ул.Коммунистическая, д.1,2,3,5; вул.Комсомольська, д.13,15,19,21; школа 1; лижна база, д / с «Сонечко».

Подача гарячої води без попередження.

Com/pressrkomi?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online