Генеральна довіреність на нерухомість

  1. Необхідні документи
  2. Основні елементи довіреності
  3. Вартість нотаріального оформлення генеральної довіреності - від 300 грн.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Генеральна довіреність на нерухомість в Україні є засобом уповноважити свого представника на вчинення широкого спектру юридичних дій. Даний документ призначений для пред'явлення третім особам і підтверджує право його власника здійснювати операції з цими особами. Найчастіше оформляється довіреність на розпорядження нерухомим майном для його продажу.

Найчастіше оформляється довіреність на розпорядження нерухомим майном для його продажу

Генеральна довіреність на квартиру, а також інше майно в обов'язковому порядку засвідчується нотаріусом. Зробити це ви можете в робочий час з понеділка по суботу в київському офісі Ручки Івана Миколайовича.

Необхідні документи

Для того щоб нотаріус запевнив довіреність на нерухомість, власник даного майна зобов'язаний надати:

  • Оригінал паспорта.
  • Ідентифікаційний код платника податків.
  • Пакет документів, що підтверджують право власності на нерухоме майно.

Якщо оформляється довіреність від імені неповнолітньої особи, додатково потрібні дозвіл від органів опіки та свідоцтво про народження.

Так як угода одностороння, при оформленні не вимагається візит особи, для якого оформляється генеральна довіреність на нерухомість. Україна надає довірителю право в будь-який час як укласти, так і розірвати дану угоду.

Для консультації з приводу окремих випадків ви можете зателефонувати за контактним номером нотаріуса. Іван Миколайович проведе її по телефону або призначить час для особистої зустрічі.

Основні елементи довіреності

Як офіційний документ, довіреність повинна вміщати ряд необхідних даних, без яких вона не може визнаватися дійсним. Зокрема:

  • ПІБ Довірителя і довіреної.
  • Адреси всіх учасників угоди.
  • Область повноважень довіреної.
  • Сфера прав довіреної.
  • Адреса, за якою знаходиться об'єкт договору.
  • Рекомендації з приводу дій з отриманими від продажу грошима.
  • Місце укладення угоди.

Також варто вказати термін дії довіреності. Згідно зі статтею тисячі один Цивільного кодексу України, якщо термін дії не зазначений в документі, генеральна довіреність на квартиру або іншу нерухомість вважається безстроковою і припиняє дію в встановлених законом випадках.

Якщо ви хочете оформити довіреність швидко і правильно, звертайтеся до приватного нотаріуса Ручці Івану Миколайовичу. Щоб заощадити свій час, користуйтеся послугою попереднього запису.

Вартість нотаріального оформлення генеральної довіреності - від 300 грн.

comments powered by HyperComments

Генеральна довіреність на нерухомість 3.96 / 5 (Голосів: 23)

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online